AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

francobaresi
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la francobaresi » 10 jun 2013, 12:28

Shaarawy ostaje kao i Boateng , takva je trenutna situacija po tom pitanju .
Galliani izjavio da mu se Tevez kao igrač jako dopada , tako da bi on mogao doći bez obzira što Shaarawy ostaje .
Jer vjerovatno bi Stephan igrao tu poziciju iza dva napadača , nešto što je igrao u svom prethodnom timu , ta mu pozicija dosta odgovara . Mada i Tevez također tu može da igra . Tako da ćelo opet radi na pojačanju napada a to što nam fali minimalno jedan stoper i jedan kreativac ne sredini , to mu nije važno izgleda . :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 jun 2013, 13:30

Ma ne ide Boa, rekao je da bi mogao ostati ovdje cijeli zivot i sada kada ima priliku igrati na staroj poziciji nije lud da ide. ;)
Faraon svaka cast, fino je vidjeti mlade ljude koji nisu gladni za parama.
I ja sam apsolutno protiv Teveza, tog lika u zadnje vrijeme nigdje nema, problematican je i trazio bi preveliku platu. Sto se mene tice, hvala i dovidjenja.

Vidim da se nasi interesuju ponovo za Matrija i Vidica, ovog prvog mogu slobodno prekriziti jer nam ne treba jos jedna flopina u timu, ali ovog drugog bi objerucke prihvatio. :mrgreen:

Sto se tice ove nove formacije ja ne znam kako ce se balo i faraon slagati, ovaj ne voli drustvo, a onaj nije navikao igrati klasicnog napadaca. U svakom slucaju, bolje da igra blize golu nego na beku, vidjet cemo kako ce sve to funkcionisati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 10 jun 2013, 14:11

Dokazao nekoliko puta da zaista voli ovaj klub, Boa :D

[youtube][/youtube]

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 10 jun 2013, 14:37

Boateng je klasični igrač sredine terena , izuzetno jak , odličan šut i lijevom i desnom nogom . Poprilično dobra tehnika , i treba da se vrati na poziciju na kojoj je razvaljivao prve dvije sezone . Allegri je napravio grešku što je od njega pokušao napraviti krilo , samo se džaba momak pogubio i bio je blijeda kopija onog Boatenga iz 2011 odnosno 2012 godine . Ako ostane u MIlanu treba da igra na sredini , tačnije lijevog veznog i da nastavi da napreduje na toj poziciji , ima samo 26 godina i ogroman prostor za napredak .
-Rui Costa-

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 10 jun 2013, 15:00

SportMediaset kaze da se Galliani cuo sa Leonardom danas. Kazu da su vjerovatno pricali o Pastoreu i Lavezziu.

Da li bi pristali na prodaju El Shaarawya Cityu za 40 miliona ako bi mogli dovesti Pastorea i Lavezzia za te pare :mrgreen:

Prodajom Boatenga, Robinha, Abatea i jos par ostalih 'polovnjaka' mogli bi kupiti jos nekog igraca u vezni red i jos pojacati odbranu.

Nije mi jasno zasto je Galliani ispustio Benatiu i prepustio ga Romi.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 10 jun 2013, 15:05

Ćelo će preveslati Leonarda i uzet će Pastorea za 25 mil. € u 5 rata . :lol:
-Rui Costa-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 jun 2013, 15:07

IlPrincipino je napisao/la:SportMediaset kaze da se Galliani cuo sa Leonardom danas. Kazu da su vjerovatno pricali o Pastoreu i Lavezziu.

Da li bi pristali na prodaju El Shaarawya Cityu za 40 miliona ako bi mogli dovesti Pastorea i Lavezzia za te pare :mrgreen:

Prodajom Boatenga, Robinha, Abatea i jos par ostalih 'polovnjaka' mogli bi kupiti jos nekog igraca u vezni red i jos pojacati odbranu.

Nije mi jasno zasto je Galliani ispustio Benatiu i prepustio ga Romi.

ne bi me cudilo da dovede lavezzija, bio bi top pojacanje na toj desnoj strani ako bi ostala 4-3-3 formacija ali posto od toga nema nista onda je sigurno prica oko pastorea,

Sharafa ne bi dao ni za Messija a kamoli za ovu dvojicu, jes da pretjerujem ali kako nam je samo brzo postao drag to je neopisivo, i malo je onakvi klinaca :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 10 jun 2013, 15:10

francobaresi je napisao/la:Ćelo će preveslati Leonarda i uzet će Pastorea za 25 mil. € u 5 rata . :lol:
Budimo realni zna 'Ćelo' posao tako da se ne bih iznenadio kada bi se ovo i desilo :mrgreen:
milanist je napisao/la: ne bi me cudilo da dovede lavezzija, bio bi top pojacanje na toj desnoj strani ako bi ostala 4-3-3 formacija ali posto od toga nema nista onda je sigurno prica oko pastorea,

Sharafa ne bi dao ni za Messija a kamoli za ovu dvojicu, jes da pretjerujem ali kako nam je samo brzo postao drag to je neopisivo, i malo je onakvi klinaca :D
Istina. Momak je pokazao da je materijal za 'desetke' ;) Samo nek je skinu onom 'manekenu'
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 jun 2013, 15:15

ehhe pa dobro boa mozda nije neka klasa od igraca i nije u dobroj formi ali da voli klub to se ne moze poreci, i bilo bi mi zao ako bi otisao iz Milana, ali sta je tu je :D vidjet ce mo sta ce biti.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 10 jun 2013, 15:17

milanist je napisao/la:ehhe pa dobro boa mozda nije neka klasa od igraca i nije u dobroj formi ali da voli klub to se ne moze poreci, i bilo bi mi zao ako bi otisao iz Milana, ali sta je tu je :D vidjet ce mo sta ce biti.
Ne bi mi bilo žao i kad bi' otišao iz Milana , također neće mi biti žao ako ostane . Samo da se vrati na poziciju koju je igrao u prve dvije sezone , poziciju na kojoj je bio odličan i na kojoj je pružao najbolje partije .
-Rui Costa-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 10 jun 2013, 15:24

FrancoBaresi ne znam tacno sta je Boateng igrau u sezoni 2010-2011 ,ali znam da je u sezoi 2011-2012 igrao iza dva napadaca u formaciji 4-3-1-2 znaci igrao je AMC ili trequeristu i tu je bio vrlo dobar , a po potrebi je igrao u veznom redu to jeste CMF ,eh sada Boateng cini mi se da je negdje izjavio prije godinu dvije voli da igra iza dva napadaca i da ima ofanzivniju ulogu u timu,i sam Galliani je rekao Boateng ce ostati u Milanu ako prihvati da igra lijevg centralnog veznog u formaciji 4-3-1-2
Galliani: "Boateng will stay if he accepts to play on the left side in our three-man midfield."
A Principino gdje si procitao to za Benatiu i Romu ,i tako treba obavjetavaj nas svaki dan o novim mogucim transferima u Milanu
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 10 jun 2013, 15:32

U prvoj sezoni u Milanu igrao je na sredini terena na desnoj strani . U drugoj sezoni također je igrao u sredini a po potrebi i kao ofanzivni vezni . Obje te pozicije mu odgovaraju ali krilo nikako .
-Rui Costa-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 jun 2013, 16:07

Neka Boe u Milanu onda i sve ok :D:D

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 jun 2013, 16:13

Ja licno nemam nista protiv prodaje Boatenga. Nemam nista protiv ni da ostane al po meni u novoj formaciji najviše može pokazati "na sedorfovoj poziciji"

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 10 jun 2013, 17:22

IlPrincipino je napisao/la: Da li bi pristali na prodaju El Shaarawya Cityu za 40 miliona ako bi mogli dovesti Pastorea i Lavezzia za te pare :mrgreen:
Kad bi dodali Ibru i TS-a dalo bi se pricat :lol: :lol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 jun 2013, 17:29

Jest mi lik drag, ali ovo je fudbal i nema mjesta za ljubav :mrgreen:
Da znam da ce zaista dovesti Pastorea, onda neka ide, prebolio bih i to kao sve dosad, ali mislim da je svima nama jasno da jace pojacanje od Polija necemo dovesti, tako da sam u tom slucaju definitivno za Boatenga, i ovakav van forme je miljama ispred njega.

Za faraonovu prodaju definitivno nisam pa makar mi pola shitija dovelo :mrgreen:
On je neko oko kojeg se treba graditi novi Milan i njegova prodaja se uopste ne bi trebala dovoditi u pitanje. Eno, prodajte nam pola ekipe ako treba, ali njega, Silju, Balu i Monta ne dirajte. 8-)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 10 jun 2013, 22:13

baljoteli je uvijek na korak da bude igrac..nece on nikad biti nista, jer nema mozga..dzaba mu crnacki geni i snaga
Unica grande amore

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 jun 2013, 22:20

Hejteri Balotellija, suvisni su vam komentari.. Najkompletniji mladi STRIKER danasnjice !

Ova dvojica uzivaju ..

slika

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 10 jun 2013, 22:27

Sa teme smijesne slike

slika
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 10 jun 2013, 22:28

najkompletniji ako je to izvodjenje penala i dobijanje crvenih kartona..ja mu druge kvalitete ne znam
Unica grande amore

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.