+1Willy je napisao/la:Čestitke bevanda za Atlantis, već vode 2:0.
Dvoumim se da li da igram ili ne na Svedsku protiv nas i ne odigra na kraju,35 minuta,2:0

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
+1Willy je napisao/la:Čestitke bevanda za Atlantis, već vode 2:0.
cr7L3golaS je napisao/la:Jos me moze samo portugal moze izvuc
Ako će biti u nastavku kao u 1.poluvremenu šanse nema. Držim ti figeLenBias je napisao/la:kako igraju hrvati protiv portugala, ima li sanse da zabiju jedan
pa -1 je 5min do krajahordass89 je napisao/la:Kakav kolektivan pad na Partizanu. Nije ni Zvezda mogla da odigra 3 katastrofalne utakmice u nizu.
Za nas koji imamo Partizan u hendikepu vrlo tesko, mada sa ovakvom odbranom Zvezde nista nije nemoguceSportfanatik je napisao/la:pa -1 je 5min do krajahordass89 je napisao/la:Kakav kolektivan pad na Partizanu. Nije ni Zvezda mogla da odigra 3 katastrofalne utakmice u nizu.
jbg druze nisi jedini..Sportfanatik je napisao/la:Gotovo je ovo, samo me partizan obori za 50km
Drug mislim da ako si igrao osam moras svih osam pogoditi a da si odigrao sistem 6/8 mislim da bi dobio ali naravno uplata bi ti bila veca. Nije kao ovo nase loto jer svaki odabrani broj ti je kao par, tako ako padnes na jednom pao si sve;) Opet provjeri za svaki slucaj ali u wiliamsu je tako.dawud je napisao/la:Pitao bih nest nevezano na ovu temu
Dali je neko igrao italijansko loto u kladari premier,npr.od moji odabranih osam brojeva izvucena su 6, e sad dali moraju izaci za redom ili ne,na svaki broj imas dobitak,.nikad nisam igrao pa me interesuje.
Hvala.
Tacno tako, koliko si odigrao brojeva, toliko ih moras i pogodit, osim ako nije sistem u pitanjuluis enrique je napisao/la:Drug mislim da ako si igrao osam moras svih osam pogoditi a da si odigrao sistem 6/8 mislim da bi dobio ali naravno uplata bi ti bila veca. Nije kao ovo nase loto jer svaki odabrani broj ti je kao par, tako ako padnes na jednom pao si sve;) Opet provjeri za svaki slucaj ali u wiliamsu je tako.dawud je napisao/la:Pitao bih nest nevezano na ovu temu
Dali je neko igrao italijansko loto u kladari premier,npr.od moji odabranih osam brojeva izvucena su 6, e sad dali moraju izaci za redom ili ne,na svaki broj imas dobitak,.nikad nisam igrao pa me interesuje.
Hvala.
Jeste sigurno.haris10 je napisao/la:da pitam i ovdje jel janowicz kvota jedan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.