ja pricam o njegovim igrama za juniore, a za seniore se mora dokazat..ko vrijedi sigurno će i dobiti šansuzrinjke je napisao/la:Ne gine mu Kukavicina sudbina, bio je i on standardan u repkama i sve, potpisao, ali ga nema nigdje, niti moze igrati igdje, tako da i ovog momka ne vidim u 1. timu Sirokog ni blizu, ne ginu mu posudbe, a tu vecina momaka "pada" i gasi karijere, daj boze da se varam, ali juniori i seniori su 2 razlicita sporta.Kevin je napisao/la:upravo danas pričam za Špikića i baš to komentiramo, jak, glavom dobar, siguran, ne izbija..baš komentirali to kako su popušili od austrijanaca i kako su svi loši bili i govorimo kako nam je čudno jer znamo kako on igra sigurno..kapetan je i juniora Širokog i već je potpisao za prvi tim..kad evo ti isto napisa..
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: U-21,U-19,U-17
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
MArio Kvesić igrač U21 BiH pušten kući na liječenje zbog temperature..
18:00 Bosna i Hercegovina - Švedska
18:00 Francuska - Austrija
Zadnja utakmica u sklopu elitnog kruga kvalifikacija za U-19 evropsko prvenstvo u Litvaniji u nasoj grupi. Mi se nadamo nasim prvim bodovima ikada u ovom krugu kvalifikacija i zaista mislim da imamo taj kvalitet da pobjedimo Švedsku koja je takodjer izgubila obije utakmice (po 3-0). U drugoj utakmici se Francuska i Austrija bore za prvo mjesto i ucesce na evropskom prvenstvu. Austriji zbog bolje gol razlike odgovara i remi, dok Francuska iskljucivo mora ici na pobjedi ukoliko zeli tu prvu poziciju.
18:00 Francuska - Austrija
Zadnja utakmica u sklopu elitnog kruga kvalifikacija za U-19 evropsko prvenstvo u Litvaniji u nasoj grupi. Mi se nadamo nasim prvim bodovima ikada u ovom krugu kvalifikacija i zaista mislim da imamo taj kvalitet da pobjedimo Švedsku koja je takodjer izgubila obije utakmice (po 3-0). U drugoj utakmici se Francuska i Austrija bore za prvo mjesto i ucesce na evropskom prvenstvu. Austriji zbog bolje gol razlike odgovara i remi, dok Francuska iskljucivo mora ici na pobjedi ukoliko zeli tu prvu poziciju.
Nece bit lako protiv Albanije, oni se uvijek bore do zadnjeg trenutka. A cuj Besic spreman, znaci igrat ce sa slomljenom rukom?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Da, Bešić će biti spreman, nije morao na operaciju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
igrat ce valjda s gipsom Mume.
Sakuragi je napisao/la:igrat ce valjda s gipsom Mume.
Inace je legenda.
- ASD
- Kontakt:
Prenosi li iko u-19 Repku?
K'o Braco:Sakuragi je napisao/la:igrat ce valjda s gipsom Mume.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Nekadašnji u21 reprezentativac Mateo Sušić potpisao dvogodišnji ugovor sa Energie Cottbus.
DRUG NEBI TI PUNCA
nije lose, znaci ide u cvajtu da pokusa probiti u bundesligubagrcavi je napisao/la:Nekadašnji u21 reprezentativac Mateo Sušić potpisao dvogodišnji ugovor sa Energie Cottbus.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
U19 već gubi 2:0 u 32. minuti od Švedske
Za Švede je pogodio mali Tanković 
Yebem i njega i Švede. Zanima me moja repka, nije dao za nas, nego za njih gol, kad i ako zaigra za nas, onda će mi srce rahat biti povodom njegovih golova. Znači, moja repka gubi ... Loši smo pravo .... :ugeek:
Yebo mu pas mater,a i Karacicu koji nas je izblamiro.bavarian_bk je napisao/la:U19 već gubi 2:0 u 32. minuti od ŠvedskeZa Švede je pogodio mali Tanković
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Eto makar smo zabili go.Stijelac je Armin Hodžić, valjda će zabiti još jedan za ovo vremena što je ostalo.
DRUG NEBI TI PUNCA
Bravo Armine, svaka čast. Vidio sam na ttx - u da je 2 : 1, samo nisam znao ko je dao gol.
@Legendo pripremi se za potpis..... Bicu brutalan samo da znas...
Al' svaki dan ces morati ostavljati minimalno po jedan post na temi Juventusa (npr. mogu i gluposti tipa: Life is good
i sl.) i pisati na temama na kojim vec pises.....
Jbg sam si sebe pokopao ovom opkladom, a mogao si kao hadzija meni postaviti avatar i potpis.....
PS
Ara pokazuje da je najbolji u ovoj selekciji i da je najveci BH talenat....
Al' svaki dan ces morati ostavljati minimalno po jedan post na temi Juventusa (npr. mogu i gluposti tipa: Life is good
Jbg sam si sebe pokopao ovom opkladom, a mogao si kao hadzija meni postaviti avatar i potpis.....
PS
Ara pokazuje da je najbolji u ovoj selekciji i da je najveci BH talenat....
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 10 jun 2013, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
Sloboda1919
- Kontakt:
Mirko Maric 2:2 
Hocemo li to napokon osvojiti svoj prvi poen u elitnoj fazi?
Hajmo preokreeeet 
EDIT: E yebi ga 3-2 za Švecku Söderström T. ga zabi
EDIT: E yebi ga 3-2 za Švecku Söderström T. ga zabi
DRUG NEBI TI PUNCA