FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
-
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
EvoMene je napisao/la:Ali nedojebani lobotomac. Vrh jeb*ni.

- JohnLennon
- Kontakt:
Budimo realni, nedojebani lobotomac je vise univerzalni izraz koji vas sviju moze opisati, ne samo Xavija.
Dajvexis recimo koristi velika vecina.
A Midzet moze jos Tiranin, ne diktator, iako se svede na isto budimo realni.
Sandro je nedojebani insuficijent.
Yupol aka kanta federa na glavi.
Geymar je izmislio jedan moj kolega, i to samo treba malo izreklamirat. Inace, kul nadimak, iako mislim da moze i bolje.

Potrebno mu je 20 minuta na plazi da pregori budimo realni.

Geymar je izmislio jedan moj kolega, i to samo treba malo izreklamirat. Inace, kul nadimak, iako mislim da moze i bolje.

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
JohnLennon je napisao/la:

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
hahahJohnLennon je napisao/la:Budimo realni, nedojebani lobotomac je vise univerzalni izraz koji vas sviju moze opisati, ne samo Xavija.![]()

Koji si ti fakin

Ma dok mi slavimo titule oni sanjaju bajke i od muke izmisaljaju imena. Nemamo mi vremena za to. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- JohnLennon
- Kontakt:
Titulu budimo realni.bparena je napisao/la:Ma dok mi slavimo titule oni sanjaju bajke i od muke izmisaljaju imena. Nemamo mi vremena za to.
btw. portugalski firaun. Ne'a sta.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Ovaj @Lennon izadje u grad s rajom i smislja nadimke Barcinim igracima.
Kako li se ta bolest ono zove ?
Mourinhov odgovor na Iniestinu izjavu da je on španskom fudbalu donio više štete nego koristi: "Ako sam španskom fudbalu načinio neku štetu, to je zbog toga što sam bio trener koji je okončao Barceloninu dominaciju."

Kako li se ta bolest ono zove ?

Mourinhov odgovor na Iniestinu izjavu da je on španskom fudbalu donio više štete nego koristi: "Ako sam španskom fudbalu načinio neku štetu, to je zbog toga što sam bio trener koji je okončao Barceloninu dominaciju."
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ma nek i sljedeci trener reala u naredne 3 godine "okonca" barcinu dominaciju ko i mou sto je " okonco" ja cu biti prezadovoljan,potpisujem odma isti scenarioM4kaveli je napisao/la:Ovaj @Lennon izadje u grad s rajom i smislja nadimke Barcinim igracima.![]()
![]()
Kako li se ta bolest ono zove ?![]()

onda se barci smijesi mnooogo trofeja

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
JohnLennon je napisao/la:Titulu budimo realni.bparena je napisao/la:Ma dok mi slavimo titule oni sanjaju bajke i od muke izmisaljaju imena. Nemamo mi vremena za to.
btw. portugalski firaun. Ne'a sta.

Zavidno sve ove godine samo smisljate imena. Mi nemamo vremena od silnih proslava titula.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
MD: El FC Barcelona preguntó por Varane.
Otkupna klauzula 30 mil eura.
Hocel sad Perez Thiaga ?
Hocel sad Perez Thiaga ?

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
hahahahaha ja provale. tresu im se gaceM4kaveli je napisao/la:MD: El FC Barcelona preguntó por Varane.
Hocel sad Perez Thiaga ?

M4kaveli je napisao/la:MD: El FC Barcelona preguntó por Varane.
Hocel sad Perez Thiaga ?

Dobar.Samo si promasio temu.Ovo si trebao postat na "Vicevi"

Dzoni je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:MD: El FC Barcelona preguntó por Varane.
Hocel sad Perez Thiaga ?![]()
Dobar.Samo si promasio temu.Ovo si trebao postat na "Vicevi"

Perez je zapoceo a Rosell nastavio zayebanciju.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Varane 

Benitez pravo navalio da dovede Mascherana u Napoli.
pravo zagrizo za njega i NandamandraX je napisao/la:Benitez pravo navalio da dovede Mascherana u Napoli.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Deulofeu moze biti kljuc za dolazak Iniga Martineza u Barcelonu
real sociedad je zainteresovan za deulofeua sto barca moze iskoristiti da dovede iniga u svoje redove .
barci moze pomoci i odlazak prvog trenera iz sociedada ,montaniera a novi trener trazi bas igraca tipa deulofeua da pojaca svoj napad .sociedad ce sigurno traziti oko 30 miliona eura za mladog odbrambenog igraca a deulofeu moze posluziti barci da se snizi malo cijena transfera ukljucivanjem njega u transfer tj njegove posudbe.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!

El Barça se puso en contacto con los agentes de Varane para sondear la posibilidad de su fichaje pero el francés le dijo no a Rosell.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.