Da vam još jednom naplatimo za onaj gol rukom u finalu play-offa.Grdan je napisao/la:Čestitke Budućnosti na opstanku i ako Bog da vidimo se u sezoni 2014/2015 u 1. ligi jer je načelnik općine Čitluk napokon dao zeleno svjetlo za ulazak u 1. ligu.
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Budućnost Banovići
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
prosli put smo naplatili sa 5 komada ... koliko li ce sad bitiLjumanM95 je napisao/la:Da vam još jednom naplatimo za onaj gol rukom u finalu play-offa.Grdan je napisao/la:Čestitke Budućnosti na opstanku i ako Bog da vidimo se u sezoni 2014/2015 u 1. ligi jer je načelnik općine Čitluk napokon dao zeleno svjetlo za ulazak u 1. ligu.
1947!
-
samolukavac
- Kontakt:
Jeste moj problem, posle Radničkog za Budućnost navijam, oni su moj drugi klub......ALBOX je napisao/la:Ja mislim da nije to tvoj problem ,samolukavac je napisao/la:Samo Gračanicu fino dočekajte u narednoj sezoni......
vec pamet u glavu pa nemojte praviti gluposti po Lukavcu
glumiti neke fanatik indijance malo kulture i sve je O.K . ne moze se na silu..![]()
ili nemojte u Tuzlu slati djecu da fasuju dodite vi mudonje na naplatu![]()
- sef_mafije
- Kontakt:
dobro doso 
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
- ASD
- Kontakt:
Svaka cast, ali otkud to?samolukavac je napisao/la:Jeste moj problem, posle Radničkog za Budućnost navijam, oni su moj drugi klub......ALBOX je napisao/la:Ja mislim da nije to tvoj problem ,samolukavac je napisao/la:Samo Gračanicu fino dočekajte u narednoj sezoni......
vec pamet u glavu pa nemojte praviti gluposti po Lukavcu
glumiti neke fanatik indijance malo kulture i sve je O.K . ne moze se na silu..![]()
ili nemojte u Tuzlu slati djecu da fasuju dodite vi mudonje na naplatu![]()
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
samolukavac
- Kontakt:
Gračanicu ne mogu da smislim, a Banoviće volim, gore imam jako dosta prijatelja.....Ljumani_Banovici je napisao/la:Isto tako sto mi gotivimo Radnicki, tako oni gotive nas.
Vrijedas bez potrebesamolukavac je napisao/la:Gračanicu ne mogu da smislim, a Banoviće volim, gore imam jako dosta prijatelja.....Ljumani_Banovici je napisao/la:Isto tako sto mi gotivimo Radnicki, tako oni gotive nas.
www.nkbratstvogracanica.com
- sef_mafije
- Kontakt:

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Komsije mozel mi neko rec kakav je ovaj Elvin Suljic ? Hvala 
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Dobar igrač, napadač, brz, dok je bio u Kalesiji zajedno sa Senadom Husićem haro 2. Federalnom, u Banovićima nije igrao dosta utakmica zbog kojekakvih povreda.cesc4 je napisao/la:Komsije mozel mi neko rec kakav je ovaj Elvin Suljic ? Hvala
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Dobro hvala , on je prvo pojacanje BratstvaGazijaKalesija je napisao/la:Dobar igrač, napadač, brz, dok je bio u Kalesiji zajedno sa Senadom Husićem haro 2. Federalnom, u Banovićima nije igrao dosta utakmica zbog kojekakvih povreda.cesc4 je napisao/la:Komsije mozel mi neko rec kakav je ovaj Elvin Suljic ? Hvala
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Jarane nisi valjda pio sa njimLjumani_Banovici je napisao/la:Dobar igrac, ali malo neozbiljan.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ma dobar igrač pravo, samo mu isto tako treba prava prilika. Kod nas je imao slabu minutažu ove sezone, iako je prošle bio dosta standardniji, za polusezonu zabio 8 golova. Onda je došla ta povreda i malo ga omela. Prejak igrač što se tiče skok igre, zna zabiti glavom itekako.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Nisam jaraneBenjo_AFC86 je napisao/la:Jarane nisi valjda pio sa njimLjumani_Banovici je napisao/la:Dobar igrac, ali malo neozbiljan.![]()
1947!
Kakva je situacija sa Mujkicem ?
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ima li kakve sanse da ode negdje ?
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
sve je moguce, znam samo da rizvic nudi ugovore i da hoce pucat na premijer ligutropic je napisao/la:Ima li kakve sanse da ode negdje ?
1947!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.