Reci nam nesh konkretnoProbisvjet je napisao/la:Nadljudskim naporima se spremaju pojacanja. I to kakva!

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Reci nam nesh konkretnoProbisvjet je napisao/la:Nadljudskim naporima se spremaju pojacanja. I to kakva!
ultrasstyle_tz je napisao/la:a tacno da smo sad u 97.oj, 98.oj godini jaca bi ova liga bila iz ugla navijaca. Daleko zanimljivija hehehe
i ona PL ni onako nije ni za sta, i da izboris evropu gov.na iz saveza (bilo koja garnitura) ti uzmu licencu, zna se unaprijed ko ide, a i ti sto odu bolje da ne odu koliko su mocni...
Banovici, Srebrenik, Lukavac, Gracanica, jel Orasje uslo? nekad prije bi to bio samo takav dernek
jbt,kako ti samo ne dosadiBuu je napisao/la:Zadnji put kad smo igrali bili ste silovani, a i kad ne igrate s nama mi vas naguzimo. Najbolje bi bilo kad bi se vi ugasili, ha sloboda ha GOSK isto je to. Mali vi mali oni tako da nebi bila neka velika steta za BH nogomet.SaltCityAttack je napisao/la:tebi je dosadnoBuu je napisao/la:Samo da vam cestitam na uspjesnoj sezoni i dabogda sto duze ostali u cvajti....bolje za vas sto duze mi vama vama opet 10 utakmica bez bodova .. sto god mi duze vamo vama vise sanse za titulu.. jer valja bratskom Borcu i Zrinji poklonit kad bude trebalo
masalaaCoraco je napisao/la:Fina gostovanja i naredne sezone:
Una Kulen Vakuf - Tuzla = 313 km
GOŠK Gabela - Tuzla = 278 km
Jedinstvo Bihać - Tuzla = 314 km
HNK Čapljina - Tuzla = 272 km
malo je lakše kad se pogleda ovih 5 bližih
Jedno 3-4 igraca su sigorno igrala za prvi tim ovaj drugi dio sezone, a ko ekipa su vjerujem bolji od najmanje pola ovij premijerligasa (juniora)nkvitez je napisao/la:Danas se igra doigravanje juniora za prvaka prvih liga fbih,pobjednik ide u Premijer ligu? vasi dolaze ovamo da igraju,kakvi su? ako moze nesto da napisete
postavljas momku jedno ozbiljno pitanje i dodajes ovonkvitez je napisao/la:Danas se igra doigravanje juniora za prvaka prvih liga fbih,pobjednik ide u Premijer ligu? vasi dolaze ovamo da igraju,kakvi su? ako moze nesto da napisete
NYKnicks Fan je napisao/la:u kolko je sutra utakmica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.