Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
@Chilyy
Dobra ti roba buraz pravo....
Dobra ti roba buraz pravo....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Fellaini passes the ball to Wilshere. Wilshere dribbles past two players and passes on
to Rooney....Rooney puts it
wide to Walcott who in turn crosses for Higuain and........... wait....... then there
goes the alarm clock, it's time to wake up.
to Rooney....Rooney puts it
wide to Walcott who in turn crosses for Higuain and........... wait....... then there
goes the alarm clock, it's time to wake up.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
http://uk.eurosport.yahoo.com/news/prem ... 32166.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo bi bilo jako dobro....
ovo bi bilo jako dobro....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
imal ovdi ist pametno osim ivica? salim se, mene.. sve neki rumors gore dole nis konkretno. fabregassss da dodje i onaj lik iz utda sto glumi u hari poter, i onaj dm nekakav sto se spominje, neznam gdje on igra.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
@nedimko pa koje kralju moj?
sjecas se opklade,haman cemo tek u augustu znat ko dobija
sjecas se opklade,haman cemo tek u augustu znat ko dobija
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Livada, livada
sanjiva se budi
sanjiva se budi
mali mrav se krece
niz Ajsine grudi
niz Ajsine grudi
sanjiva se budi
sanjiva se budi
mali mrav se krece
niz Ajsine grudi
niz Ajsine grudi
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Valja ranit a noge teske,.
No,upitno je i samo odigravanje sutrasnje utakmice,u slucaju da vreca cementa ne bude odskocila prilikom pada na beton moguca je i odgoda,.Ljubicasto nebo bjase danas,mokrim na javnom mjestu i kapiram da krv na desnoj ruci nije od jucer..
No,upitno je i samo odigravanje sutrasnje utakmice,u slucaju da vreca cementa ne bude odskocila prilikom pada na beton moguca je i odgoda,.Ljubicasto nebo bjase danas,mokrim na javnom mjestu i kapiram da krv na desnoj ruci nije od jucer..
čuj koje. pa posle nevjerovatnog zimskog prelaznog roka kad nam je došlo 16 igrača, i dalje obaramo rekorde u dovođenju evo već smo potpisali čitav jedan prvi tim sve sa plus izmjenanama. Prosto nevjerovatno
.
I da čojk ostane u pameti a da pritom navija za Arsenal
ne može u istu rečeni nikako
I da čojk ostane u pameti a da pritom navija za Arsenal
Vođa zna.
- Rockefeller
- Kontakt:
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
pa tek je pocetak jbt,strpite se loma 
ma ovo je bolest kolko se igrača povezuje sa nama
. Ako Fabregas ode u Mančester, iskopčaću net zapaliću sve patike za fudbala, pucaću sebi u koljenu, isključiću struju u kući i nešto ću već uradit sa ušiju ni da čujem više pojam fudbal, eto.
Vođa zna.
zijeev , zijeeev :ugeek:Rockefeller je napisao/la:
ista prica zadnjih 100 godina , a u medjuvremenu vidim kako dovodimo ta zvucna pojacanja ... jos dvije-tri sedmice i najjace preostalo pojacanje ce da bude Svraka
priče za djecu,koje prodaju svaku godinu navijačima,cigani usraniRockefeller je napisao/la:
frajer ima kao 70 milijuna funti na raspolaganju a nema određene mete,nego će kupiti onaj otpad koji će ostat nakon probiranja vrhnja od drugih klubova
- Rockefeller
- Kontakt:
Najteže će biti meni. Ja ću morati facebook profil brisati, jer mi facebook imena više ne da mijenat.nedim1993 je napisao/la:ma ovo je bolest kolko se igrača povezuje sa nama. Ako Fabregas ode u Mančester, iskopčaću net zapaliću sve patike za fudbala, pucaću sebi u koljenu, isključiću struju u kući i nešto ću već uradit sa ušiju ni da čujem više pojam fudbal, eto.
A drugovi Pistol i Seaman ne znam šta da vam kažem. Vaše pravo tako da mislite.
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
arnel se na fb zove : Arnel Gazidis Hill Wood... alternativno ime,tj.ono u zagradi : Arnelinho Dein.

Niđe veze. Sve obećavaju a nigdje ništa. Sa skysportsa je vijest tako da...Arsenal chief says Arsene Wenger not scared to spend
Cesc Fabregas: Not thinking about leaving Barcelona
Vođa zna.
http://player.arsenal.com/player/3670-t ... wn-2012-13" onclick="window.open(this.href);return false; pod moranjem za odgledat.
Vođa zna.
- Rockefeller
- Kontakt:
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:arnel se na fb zove : Arnel Gazidis Hill Wood... alternativno ime,tj.ono u zagradi : Arnelinho Dein.
Imam u imenu dodano Cesc i ne mogu ga maći (a trenutno i ne želim). Ako bi otišao u United obrisao bih profil.
ArsenalPlayer je sada besplatan. Eto novosti.
Klikni me
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.