FK Radnički Lukavac

nesh
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la nesh » 10 jun 2013, 13:17

andro je napisao/la:Čestitke Radničkom na izvanrednoj sezoni i borbi za prvo mjesto sve do par kola prije kraja.
Livno vas nikad neće zaboraviti i ako u doglednoj budućnosti dođe do međusobnih okršaja ova dva kluba,budite sigurni da ćete biti dočekani na Zgonima (stadion NK Troglava op.a.) onako kako zaslužujete:gospodski.
Puno sreće u idućoj sezoni i,nadam se,novom napadu na Premier ligu.
hvala u moje licno ime.....takodje i vama puno srece, od sad pa nadalje....

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 10 jun 2013, 14:24

Izvještaj sa utakmice Radnički-Goražde (VIDEO)

http://lukavac-x.ba/lukavac/sport/prvi- ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 10 jun 2013, 15:07

Prvo da cestitam vjernim SIOUX-ima na podrsci kakvu nema ni 10posto PL.Zatim cestitke ostlim navijacima koji su konacno poceli da se vracaju na Josik kao i upravi koja je uspjela da obezbjedi jedne normalne uslove za rad i koja je prevazisla napade odnosno podvale sa raznih strana na klub koje su na kraju i onemogucili zasluzen ulazak u PL.Za igrace takodje cestitka uz opasku da ipak nisu uspjeli ostati profesionalci poslije odlaska trenera i dozvolili su sebi poraze od mnogo losijih ekipa kao sto je sloboda gorazde itd kao i ispadanje iz kupa.Na kraju sve u svemu Radnicki u cjelini zasluzuje sve pohvale na zasluzenom 2.mjestu.
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 10 jun 2013, 15:55

Takođe i od mene sve čestitke Radničkom od uprave, igrača, navijača svi ste čistka 10-tka, takođe veliki pozdrav i čestitke gospodinu Darku Vojvodiću, dva mjeseca su pred nama da uprava (ako ostaje ovaj sastav uprave) prije svega imenuje novog šefa, i onda s njima da se vidi u vezi igrača ko želi da ostane ko želi da ide, da se nađu na vrijeme adekvatne zamjene za igrače koji napuste klub, koliko sam upoznat većina njih je za ostanak ako se dogovore sa upravom kluba, sve u svemu očekujem neke promjene (ne velike i drastične) jer nema potrebe dokazali smo da imamo kvalitet što smo i dokazali svojim plasmanom na tabeli, narednih sezona postati stabilan prvoligaški klub, a nešto više ko zna, uglavnom prvo šef stručnog štaba pa tek onda ostalo jedno po jedno...

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 10 jun 2013, 22:32

Semir Borogovac, Darko Mitrović, Dejan Tasić, Marsel Mace viće neće igrati za Radnički izgleda......

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 11 jun 2013, 10:46

Zoom088 je napisao/la:Dva potpuno različita poluvremena. U prvom, naši fudbaleri opušteno igraju, kao da ih se ne tiče utakmica. To koriste gosti iz dva kontranapada postižu pogotke (drugi je posebno lijep i atraktivan).

U drugom poluvremenu igralo se samo na polovini i u kaznenom prostoru Goražda, ali uspjeli smo realizovati samo jednu priliku i smanjiti rezultat.

I pored poraza

FUDBALERIMA FK RADNIČKI ČESTITAM NA OSVOJENOM 2. MJESTU. BILA JE OVO ODLIČNA SEZONA MOMCI!
Postovani Zoom088! Od srca vam cestitam veliki uspjeh na osvojenom 2.MJESTU! Tebi posebno hvala na redovnom i korektnom izvjestavanju svih zbivanja u i oko ekipe Radnickog. U Lukavcu ste svi zasluzni za postignute rezultate i necu nikoga posebno isticati. Zelim vam jos uspjesniju narednu sezonu!
Koristim ovu priliku da te zamolim, da mi se javis na moj osobni email,jer mi je hitno potrebno par informacija i da se bolje upoznamo: [email protected] HVALA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 jun 2013, 13:17

Cestitke na visokom drugom mjestu!
Na pocetku sezone skoro sam bio siguran da cete se boriti za opstanak. Napravili ste poslije dobre rezultate. Svaka cast!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 12 jun 2013, 16:33

samolukavac je napisao/la:Semir Borogovac, Darko Mitrović, Dejan Tasić, Marsel Mace viće neće igrati za Radnički izgleda......
Ništa još zvanično, istina Mitrović i Tasić su otišli kući, da li će se vraćati - ne zna se.
Mace i Borgi su još tu.
1921
1989

Hadalj
Kontakt:

Post Postao/la Hadalj » 12 jun 2013, 18:18

Možda ste sad završili na drugom mjestu to vam i jest najveći uspjeh al zato sljedeće sezone borba za opstanak jer realno svaka vam je pobjeda sretnija od sretnije

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 12 jun 2013, 18:25

Hadalj je napisao/la:Možda ste sad završili na drugom mjestu to vam i jest najveći uspjeh al zato sljedeće sezone borba za opstanak jer realno svaka vam je pobjeda sretnija od sretnije
Pohvalno je to da si bio na svim utakmicama Radničkog obzirom da ne navijaš za isti. Kažem to jer TV prijenosa nije bilo, samo neki domaći snimci.

U potpunosti si opravdao epitet nicka kojeg s ponosom nosiš.

Hadalj
Kontakt:

Post Postao/la Hadalj » 12 jun 2013, 18:29

DukeOfWellington je napisao/la:
Hadalj je napisao/la:Možda ste sad završili na drugom mjestu to vam i jest najveći uspjeh al zato sljedeće sezone borba za opstanak jer realno svaka vam je pobjeda sretnija od sretnije
Pohvalno je to da si bio na svim utakmicama Radničkog obzirom da ne navijaš za isti. Kažem to jer TV prijenosa nije bilo, samo neki domaći snimci.

U potpunosti si opravdao epitet nicka kojeg s ponosom nosiš.

Ne bih se baš složio sa tobom jer svakako mi je Radnički drag klub a i redovito sam pratio vaše utakmice na livestream-u ioako mislim da ne bi mogli preživjeti sezonu u eliti sa Gradinom,GOŠK-om ili Rudarom ;)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 12 jun 2013, 19:20

Hadalj je napisao/la:realno svaka vam je pobjeda sretnija od sretnije
Krajina 4-0, Budućnost 3-1, Goražde u gostima 0-2, Bosna 4-0, Čapljina 4-1, Branitelj 3-0... u potpunosti si u pravu! ;)

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 12 jun 2013, 19:53

Možda ste sad završili na drugom mjestu to vam i jest najveći uspjeh al zato sljedeće sezone borba za opstanak jer realno svaka vam je pobjeda sretnija od sretnije

Decko nemas ti pojma , radnicki je ove sezone zasluzio mnogo vise nego sto je 2.mjesto,,,i zbog navijaca, a pogotovo zbog igre,,, prema tome decak prosetaj malo ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jun 2013, 20:29

I od mene cestitke na odlicnoj sezoni svaka cast
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 15 jun 2013, 17:35

Imal kakvih pomaka sto se tice trenera? ko ce vodit tim sljedece sezone?
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 15 jun 2013, 19:34

benzz je napisao/la:Imal kakvih pomaka sto se tice trenera? ko ce vodit tim sljedece sezone?
Nedim Jusufbegović koji je bio trener Olimpika......;)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 16 jun 2013, 11:58

Gospodin Adis Lović više nije predsjednik Radničkog, žao mi je, ali da nije ovog čovjeka bilo mi bi i sad igrali Drugu ligu Sjever, hvala mu za sve i nek mu je sa srećom....čeka se imenovanje novog predsjednika i članova UO, pa tek onda izbor novog trenera, a po svemu sudeći to će biti Abdulah Ibraković, sad mu je put otvoren jer je otišao Lović ili će biti Crnka iz Tuzle.....;)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 16 jun 2013, 13:21

samolukavac je napisao/la:Gospodin Adis Lović više nije predsjednik Radničkog, žao mi je, ali da nije ovog čovjeka bilo mi bi i sad igrali Drugu ligu Sjever, hvala mu za sve i nek mu je sa srećom....čeka se imenovanje novog predsjednika i članova UO, pa tek onda izbor novog trenera, a po svemu sudeći to će biti Abdulah Ibraković, sad mu je put otvoren jer je otišao Lović ili će biti Crnka iz Tuzle.....;)
Jbg sad ....

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 16 jun 2013, 13:38

studeni je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:Gospodin Adis Lović više nije predsjednik Radničkog, žao mi je, ali da nije ovog čovjeka bilo mi bi i sad igrali Drugu ligu Sjever, hvala mu za sve i nek mu je sa srećom....čeka se imenovanje novog predsjednika i članova UO, pa tek onda izbor novog trenera, a po svemu sudeći to će biti Abdulah Ibraković, sad mu je put otvoren jer je otišao Lović ili će biti Crnka iz Tuzle.....;)
Jbg sad ....
rekoh ja da ce te se vi ove sezone boriti za opstanak, ista stvar se desila sa Slavenom iz Zivinica prvu sezonu odigrase dobro i onda sledecu pocese prodavati utakmice i ispadose, a eto ako je ta informacija tacna da vam Lovic vise nije glavni nek vam je bog na pomoci...

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 16 jun 2013, 15:10

SARS je napisao/la:
studeni je napisao/la:
Jbg sad ....
rekoh ja da ce te se vi ove sezone boriti za opstanak, ista stvar se desila sa Slavenom iz Zivinica prvu sezonu odigrase dobro i onda sledecu pocese prodavati utakmice i ispadose, a eto ako je ta informacija tacna da vam Lovic vise nije glavni nek vam je bog na pomoci...
Ma nije više poenta ni u Loviću,ne zavisi od jednog čovjeka uspjeh ili neuspjeh ekipe. Al ako kreneš u nekakav projekat i imaš već predstavljen dugoročni plan,onda gledaj da ga i ispoštuješ. Ovako ispada da se nakon prvog problema povlači i ostavlja sve (isto kao i Vojvodić)! Jbt nije ovo Bundesliga pa da je sve po zakonu i pošteno, uvijek je ovdje bilo lova u mutnom i nekih sumnjivih radnji i rezultata. U Bosni se treba pripremiti na sve kad se već ulazi u biznis sa fudbalom.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.