Igraće se baraž, najvjerovatnije s Tekstilcem iz Dervente. Mislim da Borac ima kvalitetniju ekipu iz prostog razloga što je puno jači nego što je bio u vrijeme kad se prošetao tom Drugom ligom u kojoj je Tekstilac sada. Naravno, u fudbalu je sve moguće, ali za očekivati je da se ostane. Problem je što je, izgleda, opština kao najveći sponzor i izvor prihoda kluba, u ogromnoj krizi. Postavlja se pitanje kakav će biti budžet za iduću sezonu.
Što se tiče Smajića i Jukana, od onoga što sam ja gledao, a i čuo od ljudi koji pomno prate dešavanja u klubu, vrlo su zadovoljni s obojicom. Pošto je golman iz prve polusezone bio kiksara, Smaja je dočekan kao spas. I Boga mi, momak brani korektno, nijedan gol nije bio njegov, nerijetko je spašavao Borac poraza. Jukana trener šalta s jedne na drugu poziciju tako da mu nije lako. Čas igra zadnjeg veznog, čas desnog beka. Uprkos tome, odigrao je vrlo dobru polusezonu i to pogotovo na beku. Dosta je brz, ima dobru kontrolu lopte, moć ponavljanja, a i fizički je mnogo spremniji od velikog dijela ekipe, tako da je svaki put odigrao vrlo dobro. Čak je dao i jedan gol s centra, za TV špice.