NBA Playoffs

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

ringostarr
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la ringostarr » 10 jun 2013, 16:42

BIHfan je napisao/la:
LenBias je napisao/la:hajde bar nisam rekao da su jamesa u primeu stigle godine
Ti il si glup il se pravis glup. Jos jednom pogledaj sta sam napisao, post kompletan, cak sam obrazlozio za ove pilece mozgove da bolje razumiju.

I onda se cudis sto vas niko ne voli na forumu. :roll:
Nije to buraz...nego nas ,vjerne navijace Miami Heata iz 90-tih, niko ne razumije.
Nismo gloryhunteri poput navijaca Bullsa, Knicksa, Pacersa, Spursa i Jazza

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jun 2013, 16:42

lumani je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Splitter doktorirao košarku za sve big mane heata osim bosha.
Upravo tako,mada i po brojnim forumima SA citam kako ne radi ovo,ne radi ono,a ne vide koliko covjek znaci za ekipu.Neki pisu,kako to da ima samo 1 skok,pa on to prepusta Timmyu i Kawhiu da kupe,dok on gradi ljude i to i jeste fundament kosarke...
Procitaj moje izjave,prije i poslije sezone; pa odluci ;) Tiago je kao centar morao Jamesa da unese u kos,i nema tu druge,to je razlog zasto sam ga nazvao levatom..Dok drugi dizu u nebesa blokadu Jamesa,ja kazem ,da je bio Duncan ,Lebron bi sada bio na posteru.
Ti ,ako mislis da je trebao da ga unese,onda nemas pojma ko je Splitter i kakav je tip igraca,a ne pada mi napamet da citam postove od prije nekoliko mjeseci....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 jun 2013, 16:46

Vidis, opet ne znas sta pises..Znam ja ko je Spliter,ali sam Tiago ne zna gdje su mu granice.Hajde sada ti njega brani do zore,ja sam napisao svoje,vozdra.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jun 2013, 16:47

Wade se preporodio. Ako ima probleme sa koljenima neka prekine karijeru nakon ove sezone.

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 jun 2013, 18:24

http://www.nbaserbia.com/vesti/3953/tri ... na-dzejmsa" onclick="window.open(this.href);return false;

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jun 2013, 18:51

ringostarr je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
ringostarr je napisao/la:James (17 p, 8 sk, 7 as, 3 st, 3 bs) 7/17 šut iz igre (to je škripalo jedino)...ostalo odigrao doktorski.
To što ovi marginalci nemaju pojma o košarci i lapaju kojekakve gluposti po forumu, VEC GODINAMA - na to se ne treba obazirati.
Ti kao eminentni kosarkaski strucnjak bi ponovo mogao biti smaknut Monologovom rukom, pripremi novi nick dok Monolog nije dosao :D .
Opet se decko sam pronalazi u mojim postovima :lol: iako ga nisam ni citirao ni imenovao.

A ti potrci pa prijavljuj svaki moj post.
Dobro ti ide 8-)

I Boga ti, ne obracaj mi se više ;)
Ma jok ba, ne prijavljujem ja postove, jesam jednom LenBiasa kad smo se zakacili i malo tamo madridiste kad kenjaju, ostalo nikad nista, pa tako ni tebe ne prijavljujem.

To da li sam se pronasao ili ne, nisam se pronasao, nego mi onako smijesno kako mislis da si ti strucnjak dok ostali nemaju pojma :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 jun 2013, 18:55

ringostarr je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
LenBias je napisao/la:hajde bar nisam rekao da su jamesa u primeu stigle godine
Ti il si glup il se pravis glup. Jos jednom pogledaj sta sam napisao, post kompletan, cak sam obrazlozio za ove pilece mozgove da bolje razumiju.

I onda se cudis sto vas niko ne voli na forumu. :roll:
Nije to buraz...nego nas ,vjerne navijace Miami Heata iz 90-tih, niko ne razumije.
Nismo gloryhunteri poput navijaca Bullsa, Knicksa, Pacersa, Spursa i Jazza
daj ba banujte ovog vjernog trola iz devedesetih :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 10 jun 2013, 19:27

i Carla usput :mrgreen:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 jun 2013, 20:13

Carlo je napisao/la: daj ba banujte ovog vjernog trola iz devedesetih :mrgreen:
Kako mu je bio prosli nick, ne mogu se sjetit.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 10 jun 2013, 23:00

Evo šta kaže mnogo veći poznavaoci košarke o Splitteru
" Splitter je apsolutno neupotrebljiv centar u napadačkom segmentu, a i u obrani je problematičan, „šteka“ se uz Duncana i na kraju ove sezone Spursi će imati dovoljno prostora pod salary capom da riješe tu kritičnu točku i potpišu jednog dobrog centra. Dakle, Splitter…. Nema igru leđima, nema šut, impotentan je u skoku u napadu, ne razigrava sa lakta, a i zakucati ne zna, očito. Ako mu se oduzme korištenje pick and rolla mrtav je, što smo vidjeli sinoć. A kada imate jednog takvog igrača na parketu obrani protivnika se lakše koncentrirati na ostala četiri igrača."

...ii da, LeBrona stizu godine :oops:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jun 2013, 23:16

Ton1 je napisao/la:Evo šta kaže mnogo veći poznavaoci košarke o Splitteru
" Splitter je apsolutno neupotrebljiv centar u napadačkom segmentu, a i u obrani je problematičan, „šteka“ se uz Duncana i na kraju ove sezone Spursi će imati dovoljno prostora pod salary capom da riješe tu kritičnu točku i potpišu jednog dobrog centra. Dakle, Splitter…. Nema igru leđima, nema šut, impotentan je u skoku u napadu, ne razigrava sa lakta, a i zakucati ne zna, očito. Ako mu se oduzme korištenje pick and rolla mrtav je, što smo vidjeli sinoć. A kada imate jednog takvog igrača na parketu obrani protivnika se lakše koncentrirati na ostala četiri igrača."

...ii da, LeBrona stizu godine :oops:
Da mi je samo znati ko je taj poznavaoc koji zna bolje od jednog od najvecih trenera u historiji kosarke i koji ga je cekao prvo u Evropi,a onda i 2 sezone u SA da bude igrac kakav je danas!?Usput,SA ga potpisuje 99%,,tako da taj 'poznavaoc' nema pojma o nacinu na koji funkcionise NAJBOLJA oraganizacija u NBA-u.Toliko...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 jun 2013, 23:38

BIHfan je napisao/la:
Ne znam ko je lik uopšte, ali vidim da je neki troler :)

@Micko, to su davno trebali :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 11 jun 2013, 00:34

SaltCityAttack je napisao/la:et Miami pobjedio ja ne mogu rahat na posao :(.. sad mi valja slusat sranje od Radio ESPN sad ce probit mi glavu :)
Fakat mi dodje da ne idem na njihove stranice, sad nesta rangiraju playoff ucinke kao najbolje ucinke , naravno Jordan prvi 1991 Lebron drugi 2012 :roll: :lol:
Necu da sad nesta vise kazem samo cu reci Hakeem , ubjedljivo najbolja individualna prestava jednog igraca Au playoff-u IKADA , da sad ne govorim o West-u , Bayloru, Oscar-u,..... zar je bas sve u parama , pa moramo radi rejtinga i reklama cirtati apsolutna SRANJA :roll:

MickoSAS
Kontakt:

Post Postao/la MickoSAS » 11 jun 2013, 01:03

Carlo je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Ne znam ko je lik uopšte, ali vidim da je neki troler :)

@Micko, to su davno trebali :mrgreen:

bice bice ne boj se,sredio sam sa administracijom tvoje banovanje :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 jun 2013, 18:05

[youtube][/youtube] :mrgreen:

btw. Cheeks iz OKC-a novi trener Pistonsa ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 11 jun 2013, 21:29

[youtube][/youtube]

8-)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jun 2013, 22:04

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kobe :mrgreen:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 jun 2013, 23:59

Neutral je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kobe :mrgreen:
Hakeem je im'o prosjek double dobule 2 godine zaredom, sezona i PO, kad je uzeo obje titule.
posebno u prvoj gdini je jeo parket.

Mozda je Kobe malo pretjere ali nije bio puno off, posebno u drugom pohodu na titulu, kad je kao najlosiji seed (u nba historiji do tad) uzeo titulu.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 jun 2013, 01:12

Hakeem je kao "undersize" centar za to vrijeme izdominirao sve i mao ove brojke u playoff-u :

33 pts - 53% - 10,3 reb - 4,5 ass - 2,8 blk - 1,2 stl

Znaci govorim o playoff-u '95 kada je ko beba zvecku vrtio Davida Robinsona MVP-a te sezone a San Antonio bio prvorangirani , a Houston 6-ti u finalu zapada , prije toga je dobio Utah i Phoenix , extra ekipe (Phoenix je '93 igrao finale a Utah '97 i '98) i onda je u finalu pomeo Orlando sa Shakom i Pennyem koji su prije toga dobili Jordanove i Pipenove bullse jest da je Jordan imao pauzu ali ipak .... Sta je uradio takom dominantnom centru kao O'Neal to je bilo doktorski ;) , a '95 je sve bilo na njagovim ledjima nije bilo Drexlera da mu toliko pomaze kao godinu prije , imao samo prosjecne roll igrace i sigurno NAJ SLABIJEG I NAJGOREG trebera u histroiji koji je osvojio prsten .

Hakeem je izdominirao '95 playoff , ja se vise nesjecam da poslije neko ponovio , eh sad kako su igrali Wilt , West, Baylor, Dr.J. , Jabbar, Oscar ... mozemo da nagadjamo jer ima vrlo malo materijala , ono sto ima Jabbar-a je kada je bio vec star kada je Magic vodio glanu rjec u lakersima. Ali ni Jordan ni Bird ni Magic ni Thomas , a pogotovo ovi mladji : O'Neal - BBryant - Duncan - Pirce - Wade - Nowitzky - Lebron... nije IZDOMINIRAO PLAYOFF kao Hakeem.
Ne navijam za Houston niti ga nesta simpatisem NY i Seatlee su mi bili simpatije poslije lakersa , ali Hakeem je cudo napravio u playoff-u.
A ESPN treba da se srami :evil:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jun 2013, 01:14

Ja sam se smijao Kobe-u na klipu kada je pročitao šta neki lik piše na twitteru o njemu ( rio_Ferdy88 postao klip), a ne postu od kolege sa foruma.

Ispade sve ovo još smiješnije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.