propuh je napisao/la:Jedno je sigurno Susic ako gleda ovu tekmu vise nikad ne bi trebao ni pomislit da igra u Zenici pa makar igrali i van granica nase lijepe.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
propuh je napisao/la:Jedno je sigurno Susic ako gleda ovu tekmu vise nikad ne bi trebao ni pomislit da igra u Zenici pa makar igrali i van granica nase lijepe.
Promjeni nick u Dario SrnaAlenHalilovic je napisao/la:Ma sta se treba cuditi skandiranjem, ovo nisi prosjecni navijaci BiH Reprezentacije, nego klosari koji inace navijaju za svoj klub. Meni ovo ne cudu, a osodjujem ovo kao Zenicanin, samo nas srame.
Okreni stranicu unazad i bice ti jasnoringostarr je napisao/la:Armin Hodžić ima 18 godina i igra za U 19 juce zabio gol Švedskoj.....ne znam šta uopšte njega pominjete u vezi ove utakmice i U21
AlenHalilovic je napisao/la:Ma sta se treba cuditi skandiranjem, ovo nisi prosjecni navijaci BiH Reprezentacije, nego klosari koji inace navijaju za svoj klub. Mene ovo ne cudu, a osodjujem ovo kao Zenicanin, samo nas srame.
ringostarr je napisao/la:Armin Hodžić ima 18 godina i igra za U 19 juce zabio gol Švedskoj.....ne znam šta uopšte njega pominjete u vezi ove utakmice i U21
dusa me boli sto dolazi do ovakvi stvari ali oko za oko, zub za zub (nadam se da je samo to)KenoRob je napisao/la:ako su ova skandiranja upucena samo sarajlijama (manijacima) koji su montirali i htjeli oblatiti robijase, zenicu i celik sa onim videom zenica je srce srbije onda podrzavam i cak stojim iza toga...mislim da je ovo upuceno direkt manijaci-SA-zeljo i nista drugo
PITAJU s ei igraci i gdje se najbolje osjecaju i gdje je najbolja atmosvera...po meni Zenica uvjek treba da ostane nas domaci teren i da se dogradi ovaj stadion za jos 15 hiljada gledalaca i bilo bi super...u SA steko sam utisak da se uglavnom za klubove navija, dok za repku uglavnom po forumu.. barem je takva atmosvera tamo kad igra bilo koja repka .fukara87 je napisao/la:propuh je napisao/la:Jedno je sigurno Susic ako gleda ovu tekmu vise nikad ne bi trebao ni pomislit da igra u Zenici pa makar igrali i van granica nase lijepe.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma balavurdija, jos ce poceti se svadati ciji je grad ljepsi, i ovo psovanje je samo na relaciji Zeljo-FkS-celikringostarr je napisao/la:Armin Hodžić ima 18 godina i igra za U 19 juce zabio gol Švedskoj.....ne znam šta uopšte njega pominjete u vezi ove utakmice i U21
sta mislis koga je najvise bilo na Marakani? Sto da se Zenica stidi? Zbog skandiranja ? Skandiranja tipa kad pitrima das krvi a oni ti yebu mater opet? Istim tim ljudima sto pjevaju smrdis Zenico?TMmanija2012 je napisao/la:Zao mi je raje koja je prolila krv i dala zivot za nasu BiH..ginuli da Tuzla plesce himni Srbije,da Zenica yebe glavni grad..kad se sjetim Marakane i onih momaka koji su prozivjeli bukvalno pakao..srami se Tuzlo i Zenico!
Drugo je na utakmici Celika i Sarajevaganola1 je napisao/la:sta mislis koga je najvise bilo na Marakani? Sto da se Zenica stidi? Zbog skandiranja ? Skandiranja tipa kad pitrima das krvi a oni ti yebu mater opet? Istim tim ljudima sto pjevaju smrdis Zenico?TMmanija2012 je napisao/la:Zao mi je raje koja je prolila krv i dala zivot za nasu BiH..ginuli da Tuzla plesce himni Srbije,da Zenica yebe glavni grad..kad se sjetim Marakane i onih momaka koji su prozivjeli bukvalno pakao..srami se Tuzlo i Zenico!
Trenutno korisnika/ca: Fudbalmozak2, Google Adsense [Bot] i 33 gosta.