cuj pjesce se hini Srbije svasta..prvo prijateljska je utakmica i ljudi su dosli odigrali prijateljsku utkmicu i ta treba zvizdati i ta djeca dole da slusaju koja su ispod 21 godinu koji treba da uce i nesto pozitivno?.. daj molim te narod kojeg je bilo odsvakle sa TK su saamo ispratili himnu kao svaku drugu posebno u prijateljskim utkamicama...kako mozes tako nesto pricati covjeceTMmanija2012 je napisao/la:Zao mi je raje koja je prolila krv i dala zivot za nasu BiH..ginuli da Tuzla plesce himni Srbije,da Zenica yebe glavni grad..kad se sjetim Marakane i onih momaka koji su prozivjeli bukvalno pakao..srami se Tuzlo i Zenico!
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
A što se Sarajlije malo ne zapitaju zašto ih raja iz drugih gradova, blago rečeno, ne voli ?
Ja nisam ni iz Tuzle, ni iz Zenice, mislim da nam ne treba to skandiranje na utakmicama reprezentacije, ali i Zeničani i Tuzlaci su ljudine za jedan dosta velik broj 'građana' glavnog nam grada. Normalno, nek se ne uvrijede oni koji ne spadaju u tu ekipu.
btw sretno momcima
Ja nisam ni iz Tuzle, ni iz Zenice, mislim da nam ne treba to skandiranje na utakmicama reprezentacije, ali i Zeničani i Tuzlaci su ljudine za jedan dosta velik broj 'građana' glavnog nam grada. Normalno, nek se ne uvrijede oni koji ne spadaju u tu ekipu.
btw sretno momcima

- Crni gavran
- Kontakt:
Srami se onda i Sarajevo !TMmanija2012 je napisao/la:Zao mi je raje koja je prolila krv i dala zivot za nasu BiH..ginuli da Tuzla plesce himni Srbije,da Zenica yebe glavni grad..kad se sjetim Marakane i onih momaka koji su prozivjeli bukvalno pakao..srami se Tuzlo i Zenico!
Pa zar ti mislis da onih 200-300 gledalaca predstavlja citav grad Zenicu. Beri pamet.
Sta onda reci kad vi prepjevate onu nasu himnu kad ebete Celik i Zenicu???? Potpuno ista vrsta primitivaca kao ovi sto pljuju po Sarajevu i po Osimima.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Nećemo više pisati o skandiranju. I ja sam to u afektu pisao. Ako želite o tome pišite na temi o premijer ligi BiH.
Evo ušao je Sanjin Pricić. Odličan igrač, šteta za četveromjesečnu pauzu radi povrede. Kada sam nabrajao igrače zaboravio sam Jevtića, a vidim i zašto, čovjek je bio zaista nevidljiv osim u prvih 5-10 minuta.
Idemo Zmajići
Evo ušao je Sanjin Pricić. Odličan igrač, šteta za četveromjesečnu pauzu radi povrede. Kada sam nabrajao igrače zaboravio sam Jevtića, a vidim i zašto, čovjek je bio zaista nevidljiv osim u prvih 5-10 minuta.
Idemo Zmajići

- TMmanija2012
- Kontakt:
Poprilicno si priglup da ti odgovorimganola1 je napisao/la:sta mislis koga je najvise bilo na Marakani? Sto da se Zenica stidi? Zbog skandiranja ? Skandiranja tipa kad pitrima das krvi a oni ti yebu mater opet? Istim tim ljudima sto pjevaju smrdis Zenico?TMmanija2012 je napisao/la:Zao mi je raje koja je prolila krv i dala zivot za nasu BiH..ginuli da Tuzla plesce himni Srbije,da Zenica yebe glavni grad..kad se sjetim Marakane i onih momaka koji su prozivjeli bukvalno pakao..srami se Tuzlo i Zenico!
hhahahah pa da, ti si pravo pametan
pogotovo kad ne znas sta ces da odgovoris.....sisnapu mi se cinekur pametni 

Modra boja na bijelom platnu, sest ljiljana vezenih u zlatu to je zastava nasa Bosanska ...
-
- Kontakt:
Jedno je takve pjesme pjevati na utakmicama PLBiH kad se sastanu dva tima, pa to neko navijacko prepucavanje... a sasvim drugo kad igra Reprezentacija BiHCrni gavran je napisao/la:Srami se onda i Sarajevo !TMmanija2012 je napisao/la:Zao mi je raje koja je prolila krv i dala zivot za nasu BiH..ginuli da Tuzla plesce himni Srbije,da Zenica yebe glavni grad..kad se sjetim Marakane i onih momaka koji su prozivjeli bukvalno pakao..srami se Tuzlo i Zenico!
Pa zar ti mislis da onih 200-300 gledalaca predstavlja citav grad Zenicu. Beri pamet.
Sta onda reci kad vi prepjevate onu nasu himnu kad ebete Celik i Zenicu???? Potpuno ista vrsta primitivaca kao ovi sto pljuju po Sarajevu i po Osimima.

Zadnja izmjena: ringostarr, dana/u 11 jun 2013, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
vzno je da se u Tuzli zapjevala i nasa himnna, ljiljani na ogradi i pametnom je dosta
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta ovo na BHT-u pise da je 3:1 za nas?
Joj amatera...

Ma zaboli me neka stvar i za jednim i za drugim, nek' se kolju ako im volja, al' ne volim ovo čut' kad repka igra jbt, nije to to, jednostavno ne valja...
Što se tiče repke i svega što ide uz istu, taman stvari krenuli na bolje jbt i onda se ovo desi, šta je iduće? Je*avanje Sarajeva (ili nečeg trećeg) kad bude A repka igrala u Zenici? Jel' to da očekujemo sad?
Što se tiče repke i svega što ide uz istu, taman stvari krenuli na bolje jbt i onda se ovo desi, šta je iduće? Je*avanje Sarajeva (ili nečeg trećeg) kad bude A repka igrala u Zenici? Jel' to da očekujemo sad?
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma nek se pojedu,mislim fakat ko ih ****,da nema ovih utakmica nisam siguran bil' ih se ikad sjetioHigh je napisao/la:Što je najgore, ovi praznoglavaši koji opravdavaju skandiranje tipa ovog u isti koš ubacuju Bihać i Mostar, ali i ostale gradove u BiH. Ne znam zbog kojeg razloga ni zbog čega sebe varaju da bi isto pjevali ovi iz Bihaća ili Mostara. Čekat ću do večeras onih 7-8 razloga zbog kojih pjevaju ove pjesme, isto kao što su i Jogetove ovce te razloge napisali poslije utakmice sa Srbijom i onog skandiranja protiv grada Sarajeva. Pjevali su protiv Sarajeva jer se FIFA-in kamp pravi u Zenici, a ne u Tuzli.To je bio jedan od razloga. Baš se pitam kakvi će to razlozi biti za ovo skandiranje od maloprije. Desetkilaši, bujrum protiv SAD-a na Koševo kad se bude igralo pa širite svoj šovinizam.
Stop majoriziranju Tuzle i Zenice! Evo, ja vam od sebe poklanjam finale ZMBT showa u vaš grad!

Stop centralizaciji BiH

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Crni gavran
- Kontakt:
Malo o utakmici, bojim se da ne platimo danak zbog lezernosti u igri. Sto se kvaliteta tice, ovo bi mi trebalo dobiti lagano, ali nikada se ni jedan protivnik ne smije potcijeniti.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Sreca sto kad igra a tim najmanje je Zenicana tu, inace me nebi zacudlio i to.mandraX je napisao/la:Ma zaboli me neka stvar i za jednim i za drugim, nek' se kolju ako im volja, al' ne volim ovo čut' kad repka igra jbt, nije to to, jednostavno ne valja...
I ne ide mi u glavu koliki maloumnik moras biti da podrzavas ovo skandiranje.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Golčina Čajića:
[youtube][/youtube]
BiH - Albanija U21 - Lista streamova:
http://tinyurl.com/qxdhv54
[youtube][/youtube]
BiH - Albanija U21 - Lista streamova:
http://tinyurl.com/qxdhv54
- SaltCityAttack
- Kontakt:
..
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 11 jun 2013, 19:16, ukupno mijenjano 2 puta.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
[/quote]
Ma nek se pojedu,mislim fakat ko ih ****,da nema ovih utakmica nisam siguran bil' ih se ikad sjetio
Stop centralizaciji BiH
[/quote]
vidis to i jeste problem druze , jer za vas je samo Sarajevo drzava ..upravo si sam reko da nije ovakvih utkamica nebi se ni sjetio ovih gradova... kad budete mislili i na druge mozda bude bolje jesi li razmisljao o tome?
Ma nek se pojedu,mislim fakat ko ih ****,da nema ovih utakmica nisam siguran bil' ih se ikad sjetio

Stop centralizaciji BiH

vidis to i jeste problem druze , jer za vas je samo Sarajevo drzava ..upravo si sam reko da nije ovakvih utkamica nebi se ni sjetio ovih gradova... kad budete mislili i na druge mozda bude bolje jesi li razmisljao o tome?
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 11 jun 2013, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bistrikboy
- Kontakt:
Mislio sam na navijace bolan ne bio...A ta prica kako je za nas Sarajevo drzava je preglupa u parlamentu nema 5 sarajlijaSaltCityAttack je napisao/la:vidis to i jeste problem druze , jer za vas je samo Sarajevo drzava ..upravo si sam reko da nije ovakvih utkamica nebi se ni sjetio ovih gradova... kad budete mislili i na druge mozda bude bolje jesi li razmisljao o tome?

Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 11 jun 2013, 19:18, ukupno mijenjano 3 puta.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- ASD
- Kontakt:
Kako bi odlicno bilo kada bi mlada repka se preselila u Tuzlu ili Gradačac.
čime da razmišlja?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- TMmanija2012
- Kontakt:
Neki dan je igrala A selekcija protiv mlade repke na Grbavici..sta sam ja trebao da urlam na tekmi yebem tuzlu yebem zenicu..da mi se raja smije jbt .
Trenutno korisnika/ca: IgmanskiVukovi i 5 gostiju.