U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Crni gavran
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Crni gavran » 11 jun 2013, 20:21

ASD je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:Imamo mi jos talenata, Asim Zec ima 19 godina brat Ermina:

Ja sam uvjeren da imamo jos mnogo ovakvih talenata, koji jos nigdje nisu igrali, tj. nisu otkriveni.
On je u u-19 Repci.
Hvala ti za info. ;)

Ma Brazil je za nas mala maca :mrgreen:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 11 jun 2013, 20:23

zizu1991 je napisao/la:Što se tiče utakmice, uzeli smo ovo na taktiku. Ne sviđa mi se igra nikako.
Tek se sada pokazalo da u reprezentaciji imamo samo jednog dobrog napadača na raspolaganju, a to je
Mešanović.

Mentalno smo spremljeni katastrofa, za nadati se da će se to popraviti u toku kvalifikacija.
Rezultat je nerealan. Do 2 : 0 vrh.

Veznog reda nemamo nikako. Sve se pokušava preko krila, jako smo ograničeni na pozicijama DMF, bez obzira na duge lopte i pasove prvom do sebe, nema igrača koji će povući loptu u veznom redu kroz sredinu, to je falilo danas, jako falilo.

Vidi se koliko fali Zolotić i Bešić. Nadam se da će u idućoj utakmici biti u konkurenciji za susret. Cimirot me iznenadio igrom u obrani za razliku od susreta protiv Srbije, dobro se postavljao i bio je jedan od boljih, sigurno. Arežinu treba čuvati k'o oči u glavi. Toliko mali radijus kretanja ima, a mnogo uradi, ima dobre finte, ponekada se i zaigra, ali je logično da ima nedostataka, da se to ispraviti.

Jevtića zatjerati odakle je i došao. Obrana je solidna bila, mada se štoperi i nisu baš najbolje sporazumjevali, istina je i to da je na njima bio veliki pritisak zbog sterilnog veznog reda, prvenstveno mislim na DMF - ove.

Ovakvom igrom kakvu smo danas prikazali, pripremite se za " iznenađenja " protiv Mađarske i Austrije. Ako se šta ne promjeni, čisto sumnjam da možemo nešto uraditi protiv jedne Albanije koja je iz zadnjeg šešira u gostima, a ne da pričamo o Austrijancima i Mađarima. Ne bih Špance komentarisao zato što su space shuttle za sve ekipe ove grupe.
A pa ti nikako nisi zadovoljan, ko da smo izgubili a ne dobili, pa za ovaj sastav je ovo bila prva takmicarska utakmica i normalno je da nisu bas uigrani, ja neznam sta si ti ocekivao. Neka treba ih sve otjrati i selektora smjentit to bi bilo najbolje rjesenje za takve negativne ljude poput tebe.

Ultra THC
Kontakt:

Post Postao/la Ultra THC » 11 jun 2013, 20:26

ultrasstyle_tz je napisao/la:nema ovdje puno materijala za A tim, u optimalnom slucaju max 2-3 igraca.

a jbg skandiranje je realnost i u Tuzli, Zenici, Mostaru, Banja Luci, Sirokom Brijegu, Bijeljini ma u 80-90% drzave , i jbg svi nenormalni samo oni normalni il tu ima jos nesto. Smucilo se ljudima da ih zajebajes.
Jadna li si Tuzlo kad se sa Širokim Brijegom upoređuješ.
Pojam pojedinca ovcama problem.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 jun 2013, 20:27

Što se nalupa gluposti.Hajrović je za klasu bolji stoper od Kovačevića koji je danas bio najgori naš igrač,Bevab i Zola putuju u Brazil, Mešanović i Arežina najbolji danas 8-)

Duljević nema šta tražiti u prvoj postavi, jer je on upravo ovakav igrač da uđe zadnjih 30 minuta i napravi pometnju protivničkoj odbrani, kad god je počeo bio je među lošijima, kad uđe s klupe za 20 minuta bude najzapaženiji igrač na terenu ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 jun 2013, 20:28

To je neko moje viđenje utakmice. Žao mi je što ti se ne sviđa, i žao mi je što se meni tvoje ne sviđa, al et' ipak je ovo samo forum, i imam pravo, kao i ti, izraziti svoje mišljenje i razmišljanje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 jun 2013, 20:29

legenda reala je napisao/la:Što se nalupa gluposti.Hajrović je za klasu bolji stoper od Kovačevića koji je danas bio najgori naš igrač,Bevab i Zola putuju u Brazil, Mešanović i Arežina najbolji danas 8-)

Duljević nema šta tražiti u prvoj postavi, jer je on upravo ovakav igrač da uđe zadnjih 30 minuta i napravi pometnju protivničkoj odbrani, kad god je počeo bio je među lošijima, kad uđe s klupe za 20 minuta bude najzapaženiji igrač na terenu ;)
Kad je to Duljevic poceo?

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 11 jun 2013, 20:30

Bevab je odigro dobro danas samo nevjerujem da ce on ikad dobiti sansu u A timu on me posjeca na Musica sve dobro odradi samo centarsut grozan I vazda pravi viska potez I neoslobadja se lopte na vrijeme veliki je trkac
samo ja mislim da je onaj Hajrudinovic lijevi bek iz Zeljove skole najbolji lijevi bek veliki talenat ima potencijal da postane A Reprezentativac
iz U-19 repke treba prikljuciti Hajrudinovica lijevi bek, A.Hodzica napadac, Cerimagica lijevo krilo, Zeca desno krilo , I Muharemovica desni bek

A Cimirota, Jevtica ,M.Kvesic, Cemalovica, Kunica, Markovica, I.Tiric, nepozivati vise jer ima puno boljih igraca od njiha

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 11 jun 2013, 20:30

legenda reala je napisao/la:Što se nalupa gluposti.Hajrović je za klasu bolji stoper od Kovačevića koji je danas bio najgori naš igrač,Bevab i Zola putuju u Brazil, Mešanović i Arežina najbolji danas 8-)

Dobro zapazanje upravu si, cini se da je Duljevic igrac za kontranapada. Nemoj tako nije Kovacevic bio opste los, mislim da je najlosiji bio Jevtic sto je i Jagodic skonto na poluvremenu.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 jun 2013, 20:32

Nakon 4-1 nadje se mana. Fakat covjek bi volio da se nigdje nikad ne plasiramo(ni kao A ni mladji).
Celik!3,2,2.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 11 jun 2013, 20:37

Rodeni je napisao/la:Bevab je odigro dobro danas samo nevjerujem da ce on ikad dobiti sansu u A timu on me posjeca na Musica sve dobro odradi samo centarsut grozan I vazda pravi viska potez I neoslobadja se lopte na vrijeme veliki je trkac
samo ja mislim da je onaj Hajrudinovic lijevi bek iz Zeljove skole najbolji lijevi bek veliki talenat ima potencijal da postane A Reprezentativac
iz U-19 repke treba prikljuciti Hajrudinovica lijevi bek, A.Hodzica napadac, Cerimagica lijevo krilo, Zeca desno krilo , I Muharemovica desni bek

A Cimirota, Jevtica ,M.Kvesic, Cemalovica, Kunica, Markovica, I.Tiric, nepozivati vise jer ima puno boljih igraca od njiha
De momak malo ohladi, rvo nije Hajrudinovic nego Hajradinovic, ljepo si nabrojao te igrace iz U-19 tima al prvo treba da vidimo dali su oni u stanju da izbore mjesto u svojim ekipama, Zec-ov Hrade ispao iz prve lige, Hajradinovicev Inter Z. takodje, Cerimagic se vraca u Gent gdje se prvo treba nametnuti, hodzic se vraca u Liverpool gdje se treba nametnuti u drugoj ekipi. A neznam zasto si izostavio Rahmanovica standardan u N.Pazaru ili Mirka Marica koji ce se sigurno nametnuti kao prvi izbor u Sirokom Brijegu. a od ovih sto ih nabroja da ih treba izbaciti jedino je Jevtic na mjestu al nebi se nijednog igraca trebalo tako lako odricati.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 jun 2013, 20:39

Duljević je zaista pravo loš i nema šta tražiti u prvoj ekipi!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 11 jun 2013, 20:40

AllGunsBlazing je napisao/la:Nakon 4-1 nadje se mana. Fakat covjek bi volio da se nigdje nikad ne plasiramo(ni kao A ni mladji).
Pa takav smo mi narod, Cimirot odigra fenomenalnu tekmu i tip na ofrumu pise kako ga ne treba vise pozivati u repku, to samo kod nas moze biti. I onda se pitamo zato nam je ovakvo stanje u drzavi. Al ne mogu se oteti utisku da se najvise javljau navjaci Zelje i Sarajeva koji misle da bi sve mladje kategorije trebale biti sastavljene od igraca iz njihovih klubova ili onih koji su prosli njhovu fudbalsku skolu.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 11 jun 2013, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jun 2013, 20:41

Lupas, legendo. Hajrovic je danas mnogo slabosti pokazao, Kovacevic je bio daleko bolji. A Duljevic je jedan od najboljih igraca u ovoj ekipi, to je sigurno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 11 jun 2013, 20:42

Ultra THC je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:nema ovdje puno materijala za A tim, u optimalnom slucaju max 2-3 igraca.

a jbg skandiranje je realnost i u Tuzli, Zenici, Mostaru, Banja Luci, Sirokom Brijegu, Bijeljini ma u 80-90% drzave , i jbg svi nenormalni samo oni normalni il tu ima jos nesto. Smucilo se ljudima da ih zajebajes.
Jadna li si Tuzlo kad se sa Širokim Brijegom upoređuješ.
Udurzili se svici i sabani. Novo bratstvo zvano sabani i svici united. :) :)
NO PYRO NO PARTY

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 jun 2013, 20:44

Fakat pretjerivanje. Dobili smo 4-1, napravili jos dobrih prilika, a Albanci imali samo jedan sut u okvir gola. Nema tu puno price. I ne moze biti nerealno 4-1, sto bi bilo?

Meni Hajrovic nije bio los, imao je ipak onaj jedan odlican start. Mislim iskreno niko i nije bio los.
Celik!3,2,2.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 11 jun 2013, 20:46

OTVORITE SEBI TEMU "PREPUCAVANJE NAVIJACA NA RELACIJI TUZLA-SARAJEVO-ZENICA -ITD" PUSTITE NAS "OSTALE" DA PISEMO O REPCI I IGRI :cry: :cry:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

ringostarr
Kontakt:

Post Postao/la ringostarr » 11 jun 2013, 20:46

Cartman je napisao/la:

Lupas, legendo. Hajrovic je danas mnogo slabosti pokazao, Kovacevic je bio daleko bolji. A Duljevic je jedan od najboljih igraca u ovoj ekipi, to je sigurno.
Ne znam koje si slabosti vidio kod Hajrovića :?: :?
Odbijali su se albanci od njega, jer je decko beton što se tice snage. Plus što je spasio cist gol u drugom poluvremenu pri rezutatu 2-1 ;)
Hajrović MORA igrati, mora imati utakmica sad kad mu se karijera razvija.
U Arsenalu se nece naigrati sigurno i treba potražiti novi klub za razvoja.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jun 2013, 20:47

Krenulo se sa vrijednim skupljanjem bodova, baraz nije daleko. :mrgreen:

Ima ova ekipa dosta potencijala i poprilicno sam siguran da ce nekoliko igraca zaigrati za A selekciju.

Idemo Jagoda, od tebe najvise ocekujemo. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 11 jun 2013, 20:48

spominje se Hajrovic,covjek odigrao cak 3 tekme sa ovom ekipom :lol: Nije los bio bice klasa,a sto se tice psovanje glavnog grada nije mi jasno kako neko podrzava bilo koji vid mrznje,al eto nek mi budemo primjer da na repci ne psujemo ni jedan grad svaka nam cast! Od Hajrovica su se odbijali,jak u duelu,u skoku siguran u svim segmentima igre,ima covjek sve sto pravi stoper treba imat

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 jun 2013, 20:48

Meni je ova generacija jaca od prosle. Ima tu dosta dobrih igraca.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.