AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 11 jun 2013, 15:21

Andrej je napisao/la:Ogbonna je nas, tako da ... :mrgreen:
Svako svog konja hvali ha :mrgreen:

Evo jedna vijest iz decembra 2012. godine preuzeto s Sportske.net
Havijer Pastore ne krije da mu je teško u Parizu.

"Nije problem u klubu, već u javnosti. Čim ne ide, odmah ospu paljbu po strancima", objasnio je Argentinac.

"U Italiji je drugačije, mnogo više volim zemlju mojih predaka. Često se čujem sa Galijanijem i Brajdom, pričamo o svemu, ponekad kada sam u Italiji večeramo, daleko od očiju javnosti", dodao je "Mršavko".

"Zovu me često Kambijaso i Milito, nagovaraju me da dođem u Inter, ali ja im kažem da volim samo Milan", tvrdi Pastore.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 11 jun 2013, 15:57

meho-medo je napisao/la:
Milan want to sign Pastore and Tevez, but they have to sell Robinho and Boateng first, according to Sky.
Milan have tried to include Fossati and @GianmarioComi in the deal for @DavideAstori, but president Cellino only wants money.
Milan won't offer Tevez more than €5m per year. His current salary at Manchester City is €8.5m per year.
Da vas pitam ko se po vama cini boljim i sigurnijim stoperom Astori ili Ogbonna
sta ja znam, pastore je dobro dosao, ali ja iskreno za Teveza nisam. prgav igrac a uz to jos i plaćenik zesci, ko ce znati sa celavim sta ce biti. jos dodajmo tome da mu je 29 godina kako ja znam onda se sigurno tavka investicija ne isplati :D:D

a obojica su premije u odnosu na yepsa boneru i ostale nase stopere :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 11 jun 2013, 15:59

GdS kaze da Milan zeli Matria kao jeftiniju opciju od Teveza. Matria zeli Allegri.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 11 jun 2013, 16:19

IlPrincipino je napisao/la:GdS kaze da Milan zeli Matria kao jeftiniju opciju od Teveza. Matria zeli Allegri.
Ma i Juve zeli 12 miliona za Matria , ne znam sta su toliko zapeli za napadaca ,eto ide Robinho haman Pazzini je povrijedjen do novembra ,znaci za sada su tu El Shaarawy ,Balotelli i Niang ,pa dobro treba tu jedan back up napadac ali ne davati za njega preko 10 m jer imaju i mladi Petangna i Ganz . Trebaju dovesti makar jos jednog stopera i neke veznjake
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 11 jun 2013, 16:52

Ne znam zašto Petagna ima prednost u odnosu na Ganza , međutim ćelo je odlučio .
Ganz će skoro pa sigurno otići u neki drugi klub , dok će Petagna u prvim tim Milana .
Meni dosta nelogično , Ganz je u zadnje dvije sezone sigurno dao 50+ golova za Primaveru , s druge strane Petagna je tek odradio prvu sezonu sa mlađim timom i zabio je lijep broj golova , ali po meni Ganz je bolji igrač .

De Sciglio večeras počinje od prve minute .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 11 jun 2013, 18:10

Ja sam procitao da taj Petagna ide u deal za Kucku :? 50% njega
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 11 jun 2013, 18:13

IlPrincipino je napisao/la:Ja sam procitao da taj Petagna ide u deal za Kucku :? 50% njega
Ma svasta se cita ,svasta se pise dosta se zaboravi dok ne bude zvanicno nista se ne zna
(İbn Qajjim)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 11 jun 2013, 19:17

Galliani je danas potvrdio da Ambrosini neće više igrati za Milan .Nakon 18 godina odlazi iz kluba i neka mu je sa srećom.
To je drugi igrač nakon Yepesa za kojeg je potvrđen odlazak . Abbiati postaje najstariji igrač u ekipi sa 36 godina . Dok će najmlađi biti Cristante sa 18 godina . :D

Sad se riješiti Robinha ,Nocerina , Flamina , Traorea , Antoninia i Amelie pa da dođu neki novi igrači .
-Rui Costa-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 11 jun 2013, 19:20

Galliani: "Milan and Ambrosini have parted ways after 18 years. Montolivo will be the captain if Abbiati is okay with it."
Je li ovo znaci da ce Montolivo biti prvi kapiten :?:
#Milan and #Inter are top-paying clubs in Serie A, but Manchester City have the world's highest sports salarie http://www.football-italia.net/35210/mi ... ges-survey" onclick="window.open(this.href);return false;
(İbn Qajjim)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 11 jun 2013, 19:23

meho-medo je napisao/la:
Galliani: "Milan and Ambrosini have parted ways after 18 years. Montolivo will be the captain if Abbiati is okay with it."
Je li ovo znaci da ce Montolivo biti prvi kapiten :?:
#Milan and #Inter are top-paying clubs in Serie A, but Manchester City have the world's highest sports salarie http://www.football-italia.net/35210/mi ... ges-survey" onclick="window.open(this.href);return false;
To zavisi od Abbiatia , ukoliko se on složi sa tim onda će Monto biti prvi kapiten ekipe .
-Rui Costa-

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 11 jun 2013, 20:40

Ambrosini hvala ti na svemu, ali jednostavno ovako je moralo :D
I nemam nista protiv da Montolivo bude kapiten :) ;)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jun 2013, 20:51

Ode jos jedna legenda iz tima, njemu hvala i sretno gdje god da ode, nadam se da ce se jednog dana vratiti da vodi Milan sa starim kolegama ;)
Nije dobra stvar sto ide jer je on mogao biti tamo autoritet i putokaz, posebno ovim mladjim igracima kojima je potrebno da ih neko 'nasuta' kao sto je Gattuso faraona kada ih uhvate bubice :mrgreen: , ali ok, bit ce tu i Abbiati kao jedan od starosjedioca.

Monto ce biti dobar nasljednik.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 11 jun 2013, 20:56

Galliani: "I have never said that El Shaarawy isn't for sale because everything can happen in the transfer windows."
Galliani: "Boateng has never asked to be sold and president Berlusconi hasn't ordered us to sell him."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jun 2013, 21:11

Je.bo ga otac, bolje da je sutio, sad ce se opet pojedinim klubovima otvoriti guzica za njim.
Na kraju me ne bi cudilo da ga prodaju.

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 11 jun 2013, 21:20

Pa zar niste već naučili da su sve ćeline izjave dvosmislene , te da su više laž nego istina . :D
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jun 2013, 21:32

Ja ne vidim potrebu za tom dvosmislenosti ovdje.
Poznajemo svi celu, i sam Balotelli je bio zrtva taktike sa onom 'trulom jabukom' i upalilo je, svaka cast za to, ali stvarno ne vidim smisao u ovoj prici gdje govori da je faraon na prodaju, osim da pojedinim klubovima guzica jos vise zine za njim.
Ne znam, ne znam, moze biti da su mediji pogresno prenijeli vijest ... :roll:

FORZA MILAN !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 11 jun 2013, 21:37

Nije rekao da je Shaarawy na prodaju , već je samo rekao da je sve moguće kad su u pitanju transferi. Ja sam već davno sam sebi rekao , da neću više ozbiljno shvaćati njegove izjave . Ni kad je riječ o odlascima ni dolascima .

Također evo gledam meč Italija vs Tahiti , te odmah mogu reći da je onaj Cerci loš igrač , ne znam šta vide u njemu .
Večeras je izgubio 80 % duela .
Dok je De Sciglio večeras jako dobar , bez većih problema obavlja svoje zadatke .
-Rui Costa-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 11 jun 2013, 21:44

francobaresi je napisao/la:Nije rekao da je Shaarawy na prodaju , već je samo rekao da je sve moguće kad su u pitanju transferi. Ja sam već davno sam sebi rekao , da neću više ozbiljno shvaćati njegove izjave . Ni kad je riječ o odlascima ni dolascima .

Također evo gledam meč Italija vs Tahiti , te odmah mogu reći da je onaj Cerci loš igrač , ne znam šta vide u njemu .
Večeras je izgubio 80 % duela .
Dok je De Sciglio večeras jako dobar , bez većih problema obavlja svoje zadatke .
FrancoBaresi od Cerci je Milan odustao od kada su odlucili da ce naredne sezone igrati formaciju 4-3-1-2 ,Cerci je krilo a posto u ovoj formaciji nema mjesta za krila tako da su odlucili odustati od Cercia
(İbn Qajjim)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 11 jun 2013, 21:50

Dobro je ako su odustali . :D
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jun 2013, 21:56

francobaresi je napisao/la:Nije rekao da je Shaarawy na prodaju , već je samo rekao da je sve moguće kad su u pitanju transferi.
U prevodu, moguce da ode ako se ponudi jos veca cifra. :mrgreen:
Mogao je da kaze da nije na prodaju i tacka, da zapusi usta potencijalnim strvinarima poput cityja ( ako zaista nemaju namjeru prodati ga ), a ne ovim bespotrebno potpaljivati vatru.
Znam ja da celo voli biti dvosmislen i igrati igrice da bi se domogao cilja, ali u ovoj izjavi ne vidim nista pozitivno niti korisno. Negdje sam procitao da su mediji pogresno shvatili izjavu , nadam se da je to u pitanju.

Ja sam zapamtio tog Cercija kao dobrog igraca, moguce da ima samo los dan. Ili je mozda imao dobar dan kada sam ga je gledao :mrgreen: ali mora se priznati da je par puta napravio budale od Zapate i Mexesa. ( doduse, nije ni to neka visa matematika :P )
U svakom slucaju, nasi ga ionako nece dovesti.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.