Jeste nazalost je znamJTS je napisao/la:We love RSne želim da mislim da je ova tuka bosanka
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Zar se i pjeva na ovim stadionima kad igra repkaringostarr je napisao/la:U pitanju su kompleksi niže vrijednosti.
Jer navijati na UTAKMICAMA REPREZENTACIJE protiv glavnog grada sopstvene države je golem kompleks niže vrijednosti, budite sigurno u to.
To je klasican vid zatucanost i zadojenost mržnjom . Teško da ima lijeka protiv takve opake bolesti.
A to smo vidjeli i u Tuzli, i u Zenici, i u Banja Luci.
To se nikad ne može vidjeti na Koševu i Grbavici da neko pjeva npr. o Zenici ili Tuzli - na utakmicama Reprezentacije![]()
Pa ljudi bi gledali u mene ko u majmuna odbjeglog iz zoološkog vrta. To je nemoguce, naprosto.
Ali to je izgleda sasvim normalna (cak i poželjna pojava) u Zenici, Tuzli, Banja Luci...da se psuje glavi grad sopstvene države![]()
![]()
Only in Bosnia

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Vidi ove, yebala joj RS majku krezavu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Pa eto, bolje ne pjevati ništa - nego pjevati protiv glavnog grada te iste države cija reprezentacija upravo igra na terenuvivaILchelik je napisao/la:Zar se i pjeva na ovim stadionima kad igra repkaringostarr je napisao/la:U pitanju su kompleksi niže vrijednosti.
Jer navijati na UTAKMICAMA REPREZENTACIJE protiv glavnog grada sopstvene države je golem kompleks niže vrijednosti, budite sigurno u to.
To je klasican vid zatucanost i zadojenost mržnjom . Teško da ima lijeka protiv takve opake bolesti.
To se nikad ne može vidjeti na Koševu i Grbavici da neko pjeva npr. o Zenici ili Tuzli - na utakmicama Reprezentacije![]()
Pa ljudi bi gledali u mene ko u majmuna odbjeglog iz zoološkog vrta. To je nemoguce, naprosto.
Ali to je izgleda sasvim normalna (cak i poželjna pojava) u Zenici, Tuzli, Banja Luci...da se psuje glavi grad sopstvene države![]()
![]()
Only in Bosnia![]()

To je morbidno, jarane
Bolje onda šutiti i ništa ne navijati - nego praviti majmuna od sebe.
ona je Dodikov plaćenik 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
quote="ringostarr"]
To je morbidno, jarane
Bolje onda šutiti i ništa ne navijati - nego praviti majmuna od sebe.[/quote]
Pa vama najvise odgovara kad svi sute kao i politicarima.
Pa eto, bolje ne pjevati ništa - nego pjevati protiv glavnog grada te iste države cija reprezentacija upravo igra na terenuvivaILchelik je napisao/la:ringostarr je napisao/la:U pitanju su kompleksi niže vrijednosti.
![]()
Only in Bosnia
Zar se i pjeva na ovim stadionima kad igra repka![]()

To je morbidno, jarane
Bolje onda šutiti i ništa ne navijati - nego praviti majmuna od sebe.[/quote]
Pa vama najvise odgovara kad svi sute kao i politicarima.
Zadnja izmjena: vivaILchelik, dana/u 11 jun 2013, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
Samo cekam da nas prozovu kvinslinzima

- Crni gavran
- Kontakt:
Nisam bas siguran kao ti, da se takav i slican primitivizam nije primjenjivao protiv grada Zenice kad je igrala reprezentacija u Sarajevu.ringostarr je napisao/la:U pitanju su kompleksi niže vrijednosti.
![]()
Only in Bosnia
Ali zato se moglo cuti na utakmici B i H - Izrael skandiranje Sieg heil, sto po tebi sigurno nije "klasican vid zatucanost i zadojenost mržnjom".
Nedostaje ti realnosti, ima primitivaca i u tvojoj sredini, to tebi vjerujem nije drago, ali ne mozes pobjeci od istine
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
I ove ozledjene i uvredjene nabijem na qrc !
- ASD
- Kontakt:
Na ovo mogu samo reci da se u potpunosti slazem.zizu1991 je napisao/la:
Zbog Tuzle i Zenice se najmanje pise o mladim selekcijama. Najbolje je da igraju u BL ili Brijegu, tamo bi cijeloj drzavi sve po spisku i ne bi bilo uvrijedjenih nevjesta ... Po drugoj strani, ovi dogadjaji su dokaz rasula naseg drustva, da na dijelim na torove, ove i one, zna se. Uopste se ne trebamo brinuti za neprijatelja, sami sebi smo najveci hasumi ...
- ASD
- Kontakt:
Grahovac realno po meni je malo pokazao u mladoj Repci i dzaba samo zauzima mjesto na sredini terena.bavarian_bk je napisao/la:Misliš da će Vlado samo tako izbaciti Grahovca iz prvih 11?
A i vi ste neke prelivode; Grahovac odigra jednu tekmu malo slabije i odmah bi ga vadili iz prvog sastava, zaboravljate njegove prethodne utakmice , Cimirot odigra solidno na desnom beku, odmah zaboravite prethodne 2-3 gdje je bio propuh .
Jednostavno, mislim da su Zolotic, Besic, Duljevic, Arezina i Prcic nasi najbolji igraci sto se tice sredine terena, nije los ni Čajić.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 11 jun 2013, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ringostarr trajno banovan (ovo mu je 14. profil
), ostali su prošli sa sedmodnevnim banom. Moramo li opet prolaziti kroz isto? Moramo li opet čitati postove koji će na kraju završiti spominjanjem rata? Moramo li opet povlačiti teme o kojima ne bismo trebali razglabati na sportskom forumu?
Ukoliko želite raspravljati na temu "Zašto Tuzla i Zenica mrze Sarajevo i obratno", imate privatne poruke i tu do mile volje tjerajte neku svoju politiku. Zar vam nije dosta ovog što se događa u posljednje vrijeme (ako iole pratite politička dešavanja)?

Ukoliko želite raspravljati na temu "Zašto Tuzla i Zenica mrze Sarajevo i obratno", imate privatne poruke i tu do mile volje tjerajte neku svoju politiku. Zar vam nije dosta ovog što se događa u posljednje vrijeme (ako iole pratite politička dešavanja)?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
warenge je napisao/la:Ajd da je bila tekma protiv Spanije pa eto falili nam dva najjaca igraca tj. odbrana..
THIS IS ALBANIA
Sta s tim "THIS IS ALBANIA"!?Sta hoces da kazes?
Skontaj nije tesko.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
ne mogu se nikako složiti kada tu nema MaletićaASD je napisao/la:Na ovo mogu samo reci da se u potpunosti slazem.zizu1991 je napisao/la:

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ne pratim politicka kretanja,jer ni oni ne prate moja
Repka odigrala sjajno danas i ČESTITKE svim momcima i strucnom stabu...Mešanovic novi Ibiševic
Arežina sjajan,i ova repka ima dobrog potencijala za buducu "A" selekciju....BRAVO BIH

::::SAMO ČELIK::::
Tačno me je stid zbog ovog danas. Samo želim da ogradim normalne građane Zenice od ovog danas, one koji znaju šta je Sarajevo.
Nadam se da ovo moderator neće brisati ili sankcionisati.
Nadam se da ovo moderator neće brisati ili sankcionisati.
Čelik Zenica 1945
Moze li mi neko reci zasto je srpska liga toliko bolja od nasa
Arezina strasan talenat.Meni je najbolji bio i protiv Srbije,a protiv Albanije me bas odusevio.Momak ima dribling,dobro se krece i zna "podvaliti" loptu.Uz to ima "bobmu" u ljevici.Sve u svemu odlican 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Slazem se, samo mi se cini da nema bas neke kondicije. To mora popravit, a najbolji lijek za to je transfer u ozbiljnu ligu, barem u Hrvatsku.Adi_Zepce je napisao/la:Arezina strasan talenat.Meni je najbolji bio i protiv Srbije,a protiv Albanije me bas odusevio.Momak ima dribling,dobro se krece i zna "podvaliti" loptu.Uz to ima "bobmu" u ljevici.Sve u svemu odlican
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.