Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
ma Rooney igra, al' ko zna koji su razlozi njegovog nezadovoljstva .. ne igra više kao napadač, nego je tu sada RVP i on je prva violina, a to se njemu sigurno ne sviđa
Mancini nije znao rotirati Teveza, Balotellija i Džeku
Mancini nije znao rotirati Teveza, Balotellija i Džeku
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Rooney se u protekloj sezoni NIJE naigro. Startovao je u smao 22 EPL tekme, sto je najmanje u 9 godina provedenih u Unitedu. PREVELIK je to igrac za klupe. Volio ga ne volio, Rooney MORA uvijek igrati.
Mancini je rotirao 4 napadaca i nijedan mu nije bio u formi. Ne moze se to. Ni Messi nebi bio Messi da se rotira.
Dzeki je bolje da ide ako opet bude rotacija. Za nadati se da Tevez ide a da ne dolazi niko od napadaca. I opet to nije garancija da ce se naigrati.
Mancini je rotirao 4 napadaca i nijedan mu nije bio u formi. Ne moze se to. Ni Messi nebi bio Messi da se rotira.
Dzeki je bolje da ide ako opet bude rotacija. Za nadati se da Tevez ide a da ne dolazi niko od napadaca. I opet to nije garancija da ce se naigrati.
kako je samo rusio ovaj neki ray william na comments sekciju protiv dusmane edina dzeke, pogledajte:
http://bleacherreport.com/articles/1669 ... mer/page/2" onclick="window.open(this.href);return false;
aferim
http://bleacherreport.com/articles/1669 ... mer/page/2" onclick="window.open(this.href);return false;
aferim
Owned 

Doboj, uzivancija
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ray William posted about 18 hours ago Contributor I
Maybe if Manchester City played more like Bosnia (you know, passing the ball and all and actually playing football), Dzeko would score a lot more goals. Dzeko for Bosnia: 29 goals in 54 games. Cavani for Uruguay: 13 goals in 49 games. Don't make me point out Aguero and Tevez's inferior goalscoring statistics for Argentina. It's a miracle Dzeko is City's top goalscorer considering the system City currently plays pins down his greatest assets and amplifies all of Tevez and Aguero's best attributes. If these 3 played for let's say Bayern or Dortmund, Dzeko would score more than both of these two combined. Fact.
Fino procitat da prate i Bosnu.
Ovaj Ray nam u nastavku dize Dzeku iznad Cavania, aferim Ray momciluko.
Maybe if Manchester City played more like Bosnia (you know, passing the ball and all and actually playing football), Dzeko would score a lot more goals. Dzeko for Bosnia: 29 goals in 54 games. Cavani for Uruguay: 13 goals in 49 games. Don't make me point out Aguero and Tevez's inferior goalscoring statistics for Argentina. It's a miracle Dzeko is City's top goalscorer considering the system City currently plays pins down his greatest assets and amplifies all of Tevez and Aguero's best attributes. If these 3 played for let's say Bayern or Dortmund, Dzeko would score more than both of these two combined. Fact.
Fino procitat da prate i Bosnu.
Ovaj Ray nam u nastavku dize Dzeku iznad Cavania, aferim Ray momciluko.
jel ga turio Amri prije ove slike pa je ovako sretan? 
Ja ne znam dali je to pogresno od mene ali mi se stvarno smuci kad vidim kako neki ljudi "uzivaju". I kako je to sve (ne)moralno. Ne mogu da vidim kako na jednoj strani moze da se pomaze humanitarno, prica o patriotizmu itd. a na drugoj strani odmarati po npr. Maldivama sto je naj ekskluzivnije na planeti. Te dvije strane mi nikako ne idu u glavu jer su absolutno suprotnost.
Ali hajde... Nije vazno. Vazno je da ce bosanac na kraju gledati kako da odvoji 5-10.000 maraka kako doci u Brazil na SP. Glupih ljudi u pm.
Ali hajde... Nije vazno. Vazno je da ce bosanac na kraju gledati kako da odvoji 5-10.000 maraka kako doci u Brazil na SP. Glupih ljudi u pm.
Glupog posta u pm.Jordan23 je napisao/la:Ja ne znam dali je to pogresno od mene ali mi se stvarno smuci kad vidim kako neki ljudi "uzivaju". I kako je to sve (ne)moralno. Ne mogu da vidim kako na jednoj strani moze da se pomaze humanitarno, prica o patriotizmu itd. a na drugoj strani odmarati po npr. Maldivama sto je naj ekskluzivnije na planeti. Te dvije strane mi nikako ne idu u glavu jer su absolutno suprotnost.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
gle mu novi odgovor.. ja bi pozvao rej viliamsa na pecenje sa kolasincem koliko mi je drag nakon te postove inace nemoras bit ogroman i jak kao seo da rusis ipak se moze sa rijecima unistit dusmane to cesto govorim seu kad ga neko nervira ali on me ne slusa hoce fizicki da polomi nos na sandzacki nacin momak je legenda mislim na sea
Ja mislim da ni ti ne znas sta si htio reci.Jordan23 je napisao/la:Ja ne znam dali je to pogresno od mene ali mi se stvarno smuci kad vidim kako neki ljudi "uzivaju". I kako je to sve (ne)moralno. Ne mogu da vidim kako na jednoj strani moze da se pomaze humanitarno, prica o patriotizmu itd. a na drugoj strani odmarati po npr. Maldivama sto je naj ekskluzivnije na planeti. Te dvije strane mi nikako ne idu u glavu jer su absolutno suprotnost.
Jeste pogrešno od tebe. Et' da se ne prepiremo previše.Jordan23 je napisao/la:Ja ne znam dali je to pogresno od mene ali mi se stvarno smuci kad vidim kako neki ljudi "uzivaju". I kako je to sve (ne)moralno. Ne mogu da vidim kako na jednoj strani moze da se pomaze humanitarno, prica o patriotizmu itd. a na drugoj strani odmarati po npr. Maldivama sto je naj ekskluzivnije na planeti. Te dvije strane mi nikako ne idu u glavu jer su absolutno suprotnost.
Mislim da je htio reći da bi i Džeko, kada već pomaže toj djeci humanitarnim akcijama, trebao da se okrene isposničkom životu egipatskih pustinjaka, odrekne se sve svoje imovine, te da do kraja života živi u samostanskim zidinama. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa sto ti ne zaradis onda pa kupi nam svima rezervacije. Tebi briga 10 000 za SP a nekom briga da pojede i popije, bas ti je tesko u zivotu... Ti surfas tu internetom , zajebavas se, u kuci si u toplom a neki nemaju krov nad glavom.. Ja mislim da i ti "uzivas"... Sto ne odes u crveni krst, sto ne volontiras, sto ovo sta ono...Jordan23 je napisao/la:Ja ne znam dali je to pogresno od mene ali mi se stvarno smuci kad vidim kako neki ljudi "uzivaju". I kako je to sve (ne)moralno. Ne mogu da vidim kako na jednoj strani moze da se pomaze humanitarno, prica o patriotizmu itd. a na drugoj strani odmarati po npr. Maldivama sto je naj ekskluzivnije na planeti. Te dvije strane mi nikako ne idu u glavu jer su absolutno suprotnost.
Nek si ti savremen a ja "egipatski vehabija". Ne sumnjam ni sekunde da bi ti sutra cak s svojim jahtom otisao u Maldive - jahtom kojeg si kupio od "Sheik al Arabija". Necu da se svadjam. Bio je cist komentar bez vrijedanja. A da ti imas imalo logike (a da te egoizam ne grize) i ti bi mozda malo vise vremena potrosio prije nego sto bi tako nesta napisao.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Zaradio je i zasluzio da se odmara gdje mu srce pozeli,s druge strane on je humanitarac mnogima je pomogao i dan danas pomaze i ne znam kako neko moze pisati ovakve gluposti
sta trebao bi u Neum da ode,da potrosi 200km i da glumi patriotu na taj nacin
svasta ce covjek ovde procitati 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- storm_raider
- Kontakt:
Tipicni mentalitet gubitnika. Sigurno je da Dzeki ne dajes ti novac, a sigurno je da ga ne zaradjuje prevarama, tako da nije duzan da se ikome pravda. E Bosno, ko te sve gazi.Jordan23 je napisao/la:Ja ne znam dali je to pogresno od mene ali mi se stvarno smuci kad vidim kako neki ljudi "uzivaju". I kako je to sve (ne)moralno. Ne mogu da vidim kako na jednoj strani moze da se pomaze humanitarno, prica o patriotizmu itd. a na drugoj strani odmarati po npr. Maldivama sto je naj ekskluzivnije na planeti. Te dvije strane mi nikako ne idu u glavu jer su absolutno suprotnost.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- DonCorleone
- Kontakt:
Kada je Edin humanitarao ne sjecam se da si jednu izjavio tipa hvala i to. Nemoralno je pisati o necemu dje ljubomora pise umjesto tebe. Jedni idu na more u Hrvatsku jer nemaju za vise, drugi idu dje dzep vise nudi i to ti je zivot. Ja tebi savjetujem da se sto prije rijesis te ljubomore jer ce te inace ista pojesti.Jordan23 je napisao/la:Ja ne znam dali je to pogresno od mene ali mi se stvarno smuci kad vidim kako neki ljudi "uzivaju". I kako je to sve (ne)moralno. Ne mogu da vidim kako na jednoj strani moze da se pomaze humanitarno, prica o patriotizmu itd. a na drugoj strani odmarati po npr. Maldivama sto je naj ekskluzivnije na planeti. Te dvije strane mi nikako ne idu u glavu jer su absolutno suprotnost.
Meni naprimjer je svejedno dje on ljetuje, nek je samo ziv i zdrav, mada moram priznati da jedino dje mu malo zavidim jeste onaj avion aviona ako znate sta mislim
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Sto ti je Bosnjo,covjek dao bruku para u humanitarne svrhe,zabija golove vodi nas na svjetsko,promovise Bosnu ne znam sta se hoce vise od covjeka,radom i trudom zaradio sebi nek radi sta hoce ba sa svojim parama iz ovog sivila od naseg fudbala fuco se po ceskoj dugoj ligi,radio trenirao i napravio karijeru kakvu nece niko zadugo i sad fol problem sto je on otiso na Maldive ma nek ide na mjesec ba sta me boli briga hvala Bogu pa moze,pomogne drugim i sebe gotivi covjek....nek je zivi zdrav i nek trpa golove i dalje a pogotovo na SP u Brazilu abd.
Druze izvini majke ti,ali jel on mozda uzeo pare od tebe kao poreskog obveznika ili nesta slicno kao sto rade oni idioti koji su na vlasti???Jordan23 je napisao/la:Ja ne znam dali je to pogresno od mene ali mi se stvarno smuci kad vidim kako neki ljudi "uzivaju". I kako je to sve (ne)moralno. Ne mogu da vidim kako na jednoj strani moze da se pomaze humanitarno, prica o patriotizmu itd. a na drugoj strani odmarati po npr. Maldivama sto je naj ekskluzivnije na planeti. Te dvije strane mi nikako ne idu u glavu jer su absolutno suprotnost.
Nije!!! zato nemoj bezveze takve stvari pisati,ovo sto si ti napisao si trebao napisati negdje na drugom forumu za nase lijepe politicare koji samo uzimaju pare od nas i nemilice trose i bogate se a zauzvrat nam daju karinu ljud nemaju sta da jedu,ovaj zaradjuje daleko od nas jos i pomaze kome god stigne.
Trenutno korisnika/ca: 231983, aezakmi, Amidzaa, dedo26, DeeWa, drzgemboadislic, Edincapitano, Goalgetter, HariTz, legendarnadruga, Normus90 i 45 gostiju.