uvijek ga mijesam s onim majmunom sto je nekad bio meni se cini predsjednik RS...Phill Jackson je napisao/la:Predsjednik HDZ-a,,btw. optuzen je za pranje kesasteve-o je napisao/la:tko je ovaj covic?
Poznate face koje navijaju za vas tim
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Poznate face koje navijaju za vas tim
Cavic ?steve-o je napisao/la:uvijek ga mijesam s onim majmunom sto je nekad bio meni se cini predsjednik RS...Phill Jackson je napisao/la:Predsjednik HDZ-a,,btw. optuzen je za pranje kesasteve-o je napisao/la:tko je ovaj covic?
da...Wolverine je napisao/la: Cavic ?
DINO MERLIN !!!!!!!!!
Ja za Čelik i Bayern, gdje će ti poznatije. Navijaju za Čelik a ne idu na utakmice kakve su to face. Isto kao za Bayern, recimo Boris Becker, ali ide samo domaće neke utakmice, i on kao poznat. Ili kćerka Obame nosa kačket HSV-a i sada kao navija. Cool.
- reds_forever
- Kontakt:
Mislim da benjamin isovic navija za liverpool 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Rz88 je napisao/la:Ja za Čelik i Bayern, gdje će ti poznatije. Navijaju za Čelik a ne idu na utakmice kakve su to face. Isto kao za Bayern, recimo Boris Becker, ali ide samo domaće neke utakmice, i on kao poznat. Ili kćerka Obame nosa kačket HSV-a i sada kao navija. Cool.
hahaha

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
On navija za Sarajevo , a Liverpul možda samo simpatiše.reds_forever je napisao/la:Mislim da benjamin isovic navija za liverpool

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Moj stari je legendarni navijac Liverpoola,,covjek oko 30 godina navija

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- marseille_unique
- Kontakt:
ja tolko ima ovdje glupi slika na ovoj temi cuj obuce dres radi reklame da bi nalupo jos koji milijun ti reperi ili te ostale poznate licnosti i odjednom navija za taj klub
ja znam da ima dosta poznatih francuskih licnosti koje navijaju za marseille mislim gotov sam siguran da gotovo 90 posto poznatih francuza navija za marseille jer to znam pratim, zidane kao sto svi znamo navija za marseille i to je ono za sta se moze reci on je navijac marseillea
ja znam da ima dosta poznatih francuskih licnosti koje navijaju za marseille mislim gotov sam siguran da gotovo 90 posto poznatih francuza navija za marseille jer to znam pratim, zidane kao sto svi znamo navija za marseille i to je ono za sta se moze reci on je navijac marseillea
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Izvini,ali ja mislim da si ti od fudbala obolio...Ti si opsjednut Marseillom!!!marseille_unique je napisao/la:ja tolko ima ovdje glupi slika na ovoj temi cuj obuce dres radi reklame da bi nalupo jos koji milijun ti reperi ili te ostale poznate licnosti i odjednom navija za taj klub
- marseille_unique
- Kontakt:
a zbog cega majke ti to ti zakljucujes
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Sto se broja postova tice tebi ni veliki Chuck Norris ne moze nista!steve-o je napisao/la:uvijek ga mijesam s onim majmunom sto je nekad bio meni se cini predsjednik RS...Phill Jackson je napisao/la:Predsjednik HDZ-a,,btw. optuzen je za pranje kesasteve-o je napisao/la:tko je ovaj covic?

- Stone Island
- Kontakt:
Ono mu je lokacija,ne broj postova.
mislim da za marsej navijaju i poznate licnosti mnogo siremarseille_unique je napisao/la:ja tolko ima ovdje glupi slika na ovoj temi cuj obuce dres radi reklame da bi nalupo jos koji milijun ti reperi ili te ostale poznate licnosti i odjednom navija za taj klub
znam da 90% poznatih licnosti u africi aziji i australiji navijaju za marsej
to je najbolji najekstravagantniji najavangardniji klub na svijetu
u europi je procenat poznatih licnosti koje navijaju za marsej malo manji 85%
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koja je ovo licnost, loltoffee XXL je napisao/la:

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
toffee XXL je napisao/la:Jel to neznas, ovo ti je Medo Štedo
hahaha

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
najjacipresley_sa je napisao/la:
Slika dovoljno govori
nema sa nama zahebancije 

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Pipita je napisao/la:nema sa nama zahebancije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.