NK Vitez
Re: NK Vitez
Prvaci Prve lige Fbih za sezonu 2012/2013

Plavčić: Prošetali smo se ligom, sada ne želimo u Premier ligi imati epizodnu ulogu
Iz lige su ispali Krajina, Bosna, Goražde te Troglav a već na polusezoni od takmičenja je odustao Krajišnik. Sa druge strane, osvojivši prvu poziciju u elitni razred bh. nogometa ušao je Vitez. Vitežani važe za najugodnije iznenađenje, obizrom da je prvi favorit pred početak sezone bila tuzlanska Sloboda. No, izabranici Valentina Plavčića bez previše pompe zasukali su rukave te sjajnim izdanjima na zelenoj podlozi su potpuno zasluženo izborili učešće u Premier ligi. Koliko je istoimeni klub iz Viteza bio ubjedljiv, najbolje govori činjenica da su drugoplasiranom Radničkom iz Lukavca pobjegli čak 10 bodova.
-Vitez jeste najugodnije iznenađenje lige, ali kada vratim film nazad, dobijem dojam kao da smo se prošetali ovom ligom.Uistinu je to tako. Od momenta kada smo došli na prvu poziciju, više je nismo ispuštali i kraj sezone smo dočekali sa 10 bodova viška u odnosu na drugoplasiranu momčad, kaže za Sportin.ba Valentin Plavčić, a potom nastavlja:
-Ključ uspjeha je način na koji smo igrali. To je svakako ofanzivan nogomet, odnosno nepresušna želja za pobjedom. Moja ekipa nije imala pojedinca koji je doprinio ulasku u Premier ligu nešto više od ostalih, a možda i u tome možemo tražiti razlog za ovaj uspjeh, jer smo bili jaki kao cjelina.
Plavčić će nastaviti raditi u Vitezu i naredne sezone, a uvjeren je kako njegov tim neće zadesiti sudbina Gradine iz Srebrenika.
-Ambicije u Premier ligi su nam da što prije osiguramo opstanak. Dok se naš stadion ne dovede u red, igrat ćemo u Zenici na Kamberovića polju. Siguran sam da se nama neće ponoviti sudbina Gradine, koja je sa infrastrukturom imala sličnih problema, a premierligaško društvo napustila je ekspresno, dodao je ua razgovoru za naš portal Valentin Plavčić.
Vitez je jučer na svom stadionu savladao Bratstvo (1:0) te na taj način završio sezonu za pamćenje. Vitežani su upisali 16 pobjeda, sedam neriješenih rezultata te svega pet poraza uz gol razliku 54:24.
Iz lige su ispali Krajina, Bosna, Goražde te Troglav a već na polusezoni od takmičenja je odustao Krajišnik. Sa druge strane, osvojivši prvu poziciju u elitni razred bh. nogometa ušao je Vitez. Vitežani važe za najugodnije iznenađenje, obizrom da je prvi favorit pred početak sezone bila tuzlanska Sloboda. No, izabranici Valentina Plavčića bez previše pompe zasukali su rukave te sjajnim izdanjima na zelenoj podlozi su potpuno zasluženo izborili učešće u Premier ligi. Koliko je istoimeni klub iz Viteza bio ubjedljiv, najbolje govori činjenica da su drugoplasiranom Radničkom iz Lukavca pobjegli čak 10 bodova.
-Vitez jeste najugodnije iznenađenje lige, ali kada vratim film nazad, dobijem dojam kao da smo se prošetali ovom ligom.Uistinu je to tako. Od momenta kada smo došli na prvu poziciju, više je nismo ispuštali i kraj sezone smo dočekali sa 10 bodova viška u odnosu na drugoplasiranu momčad, kaže za Sportin.ba Valentin Plavčić, a potom nastavlja:
-Ključ uspjeha je način na koji smo igrali. To je svakako ofanzivan nogomet, odnosno nepresušna želja za pobjedom. Moja ekipa nije imala pojedinca koji je doprinio ulasku u Premier ligu nešto više od ostalih, a možda i u tome možemo tražiti razlog za ovaj uspjeh, jer smo bili jaki kao cjelina.
Plavčić će nastaviti raditi u Vitezu i naredne sezone, a uvjeren je kako njegov tim neće zadesiti sudbina Gradine iz Srebrenika.
-Ambicije u Premier ligi su nam da što prije osiguramo opstanak. Dok se naš stadion ne dovede u red, igrat ćemo u Zenici na Kamberovića polju. Siguran sam da se nama neće ponoviti sudbina Gradine, koja je sa infrastrukturom imala sličnih problema, a premierligaško društvo napustila je ekspresno, dodao je ua razgovoru za naš portal Valentin Plavčić.
Vitez je jučer na svom stadionu savladao Bratstvo (1:0) te na taj način završio sezonu za pamćenje. Vitežani su upisali 16 pobjeda, sedam neriješenih rezultata te svega pet poraza uz gol razliku 54:24.
-
- Kontakt:
Zanima me kao prvo hoće li iduće sedmice krenuti radovi.Tako sam čuo.Istina neprovjerena informacija.
Drugo što me zanima je hoće li se morati uklanjati postojeće tribine.Kako kontam da hoće jer mi se nikako logički ne uklapaju u projekat novog stadiona.I zna li se izvodjač radova.Mislim da kada se stadion bude radio da treba graditi sve tribine uporedo ,jer ako se bude radila jedna po jedna neće se završiti ko zna do kada.
Drugo što me zanima je hoće li se morati uklanjati postojeće tribine.Kako kontam da hoće jer mi se nikako logički ne uklapaju u projekat novog stadiona.I zna li se izvodjač radova.Mislim da kada se stadion bude radio da treba graditi sve tribine uporedo ,jer ako se bude radila jedna po jedna neće se završiti ko zna do kada.
PROMOCIJA VITEZA U PREMIJER LIGU BiH
Pobjedom nad Bratstvom iz Gračanice nogometaši Viteza su potvrdili ulazak u PL BiH .Slavlje nakom meča trajalo je do jutarnjih sati.
NK Vitez - Bratstvo 1:0
Vitez Gradski stadion. Gledatelja 1200. Sudac: Admir Šehović (Sarajevo) 8.
Pomoćnici: Samir Spahalić (Mostar) i Ermin Halilagić (Sarajevo) Četvrti sudac: Emir Spahalić (Mostar). Delegat: Zoran Biletić (Stolac). Strijelac: 1 : 0 Dilaver (80).
VITEZ: Živković 7, Ivešić 7 (od 75. Grbavac -), Hasanović 7,5, Šantić 7,5 (od 46. Dilaver 7,5), Šafradin 7,5, Imamović 7, Vidović 7, Badrov 7,5, Smriko 7 (od 56 Livančić 7,5), Jurić 7,5, Pranjković 7,5. Trener: Valentin Plavčić
BRATSTVO: Baščulić 7, Muslimović 6,5, Kadić 7, Šuša 7, Timkov 7, Dijabang 7,5, Kadić 6,5, Omerović 7 (od 77 Džafić -), Hafizović 6,5 (od 55 Mirković 7,5), Mevkić 6,5, Mujkić 6,5 (od 68. Huseinović 6,5). Trener: Nusret Muslimović
Žuti kartoni: Dilaver, Pranjković i Vidović (svi iz Viteza)
Igrač utakmice: Damir Šafradin.
Vrlo dobru nogometnu predstavu gledali su ljubitelji nogometa u Vitezu iako rezultat posebnog značaja nije imao nizajednu momčad. Jer, Vitez je još prije dva kola osigurao pobjedničku lentu i ulazak u Premijer ligu, dok je Bratstvo tek teoretski bio u prilici izboriti drugu poziciju na prvenstvenoj ljestvici, koja osim prestiža ne donosi ništa drugo. No, i u takvoj situaciji igralo se maksimalno borben, angažirano i požrtvovno, jer domaća je momčad željele, svim silama nastojala u zadnjoj ovosezonskoj utakmici svojim vjernim navijačima prirediti još jednu radost i tako uveličati pripremano pobjedničko slavlje. S druge pak strane, vrlo dobra i korektna momčad Bratstva uložila je maksimum truda kako bi Vitežanima pokvarila slavlje za njih povoljnim rezultatom. I zamalo su u tomu uspjeli, no da tako ne bude pobrinuo se Dilaver vješto iskoristivši kiks obrambenih igrača Bratstva i svoju brzinu, za veliko slavlje Vitežana.
A slavlje je počelo već prije početka utakmice jer na Gradskom stadionu okupilo se 1.200 raspjevanih navijača Viteza, svirala je limena glazba iz Travnika, na teren igrači su ulazili kroz špalir lijepih novotravničkih mažoretkinja a navijači frenetično su ih pozdravljali.
Pjevalo se, sviralo, navijalo... tijekom utakmice, a nakon posljednjeg zvižduka vrlo dobrog suca Šehovića i njegovih pomoćnika nastalo je veliko slavlje. Igralo se, pjevalo, zalijevalo (i pilo) pjenušcem, a pobjedniče medalje i pokale, uz čestitke i najljepše želje, nogometašima Viteza i stručnim radnicima, uručili su čelnici NS Federacije BiH, generalni tajnik Eldin Baković i predsjednik Mato Jozić, a pobjedničko slavlje do kasno u noć nastavljeno je na Gradskom trgu u Vitezu.
Vitez-Bratstvo 1-0 Fotogalerija
http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... mijer-ligu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... mijer-ligu" onclick="window.open(this.href);return false;
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Sto vam ne prebace temu u pdf. o PL. 

Video vezan za Nk Vitez 
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Čestike za Vitez još jednom iz Gračanice
off:
nije mi jasno kako neko u izvještaju može pogrešno napisati 3-4 prezimena...prije dok se pisalo olovkom na indigu, inekako mi je bilo jasno da se zbog ružnog rukopisa to može desiti ali sada kad se sve kuca tastaturom, stvarno mi nije jasno

off:
nije mi jasno kako neko u izvještaju može pogrešno napisati 3-4 prezimena...prije dok se pisalo olovkom na indigu, inekako mi je bilo jasno da se zbog ružnog rukopisa to može desiti ali sada kad se sve kuca tastaturom, stvarno mi nije jasno

Undici stelle - ACM 1899
Novopečeni novinari, to ti je kao kad napišu "šut završio preko gola", postoje novinari koji će prekucana imena provjeriti barem još dva puta, ali postoje neki koji to pišu samo zbog klikova i onda nije ni bitna tačnost nego da što više naslova izbace.baltazar1 je napisao/la:off:
Kevin je napisao/la:izgleda da vam Široki na posudbu daje Kožula i Brekala
Otkud ti to?

vi trazite igrače...nkvitez je napisao/la:Kevin je napisao/la:izgleda da vam Široki na posudbu daje Kožula i Brekala
Otkud ti to?mozes li napisati nesto o njima?
Brekalo ok stoper skroz..visok, dobar glavom..malo ga izbacili iz prve Dizidici kod nas.. Kozul zadnji vezni, osrednji, trudi se, zna odigrat dobro..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ti si svoje novinarstvo pokazao kad si izvještavao s utakmice Radnički - VitezCasp3r je napisao/la:Novopečeni novinari, to ti je kao kad napišu "šut završio preko gola", postoje novinari koji će prekucana imena provjeriti barem još dva puta, ali postoje neki koji to pišu samo zbog klikova i onda nije ni bitna tačnost nego da što više naslova izbace.baltazar1 je napisao/la:off:

@vitez01
Polupao si loncice, ali nista cudno od tebe, "novinaru"
Polupao si loncice, ali nista cudno od tebe, "novinaru"

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
vitez01 je napisao/la:Toliko o tomu.

Igraci koji su donijeli presudne pobjede za nk vitez su kenan bajraktarevic protiv branitelja u Mostaru i jakupovic protiv Radnickog u Lukavcu.Poslije utakmice u Mostaru suspendovan je veoma korektni trener domacih Bubalo na tri mjeseca kao i direktor kluba na godinu dana.Rezultat igre jakupovica u lukavcu je suspenzija stadiona na tri utakmice bez gledatelja zatim novcana kazna od 3000 KM kao i DEVET podijeljenih kartona od toga maksimalan broj crvenih(3).Nakon te utakmice FK Radnicki je odustao od utrke za prvim mjestom zbog nedostatka igrackog kadra.Primorani su da registruju sedam juniora kako bi mogli nastaviti takmicenje jer pored 3 crvena sudija jakupovic je sve ostale kartone dao igracima koji su vec bili optereceni zutim kartonima i sledece kolo nisu mogli nastupiti.Kao gradjanin Lukavca sam ogorcen na sve sto se desilo jer nas klub je na svakom gostovanju uz bodove dobio aplauz od domace publike i volio bih da ovdje neko navede gdje smo mi na takav nacin dosli do bodova.Najljepsa utakmica gdje smo uzeli bod i dobili aplauz i igraci i navijaci je u Livnu koje je mozda zbog te utakmice ispalo i sad mi je zao ekipa koje smo mozda mi istjerali a poslije smo bili unisteni od gore navedenog IGRACA jakupovica.Zalosno ali istinito i ne zelim da nekog provociram niti zelim odgovor na ovo moje zapazanje.
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO
& džerijuvitez01 je napisao/la:Toliko o tomu.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Tayyp je napisao/la:Igraci koji su donijeli presudne pobjede za nk vitez su kenan bajraktarevic protiv branitelja u Mostaru i jakupovic protiv Radnickog u Lukavcu.Poslije utakmice u Mostaru suspendovan je veoma korektni trener domacih Bubalo na tri mjeseca kao i direktor kluba na godinu dana.Rezultat igre jakupovica u lukavcu je suspenzija stadiona na tri utakmice bez gledatelja zatim novcana kazna od 3000 KM kao i DEVET podijeljenih kartona od toga maksimalan broj crvenih(3).Nakon te utakmice FK Radnicki je odustao od utrke za prvim mjestom zbog nedostatka igrackog kadra.Primorani su da registruju sedam juniora kako bi mogli nastaviti takmicenje jer pored 3 crvena sudija jakupovic je sve ostale kartone dao igracima koji su vec bili optereceni zutim kartonima i sledece kolo nisu mogli nastupiti.Kao gradjanin Lukavca sam ogorcen na sve sto se desilo jer nas klub je na svakom gostovanju uz bodove dobio aplauz od domace publike i volio bih da ovdje neko navede gdje smo mi na takav nacin dosli do bodova.Najljepsa utakmica gdje smo uzeli bod i dobili aplauz i igraci i navijaci je u Livnu koje je mozda zbog te utakmice ispalo i sad mi je zao ekipa koje smo mozda mi istjerali a poslije smo bili unisteni od gore navedenog IGRACA jakupovica.Zalosno ali istinito i ne zelim da nekog provociram niti zelim odgovor na ovo moje zapazanje.
A nisi onda trebao ni pisati, a još manje pisati ovakve gluposti i izmišljotine. Zašto je poslje te utakmice otišao Vojvodić. Zašto je Vojvodić branio igrače Viteza koji su napadnuti, koji su živu glavu spašavali jedini je Vojvodić pritekao u pomoć, zašto? Ne želim ni ponavljati njegove riječi poslje utakmice, da se ne bi našao neko povrijeđen.I još jedno pitanje, svaki sudac ove sezone koji je na bilo koji način oštetio neki klub suspendovan je više il manje ovisno o šteti, a ova dvojica gore pomenuta ocjenjena odlično i vrlodobro.
perozdero je napisao/la:Tayyp je napisao/la:Igraci koji su donijeli presudne pobjede za nk vitez su kenan bajraktarevic protiv branitelja u Mostaru i jakupovic protiv Radnickog u Lukavcu.Poslije utakmice u Mostaru suspendovan je veoma korektni trener domacih Bubalo na tri mjeseca kao i direktor kluba na godinu dana.Rezultat igre jakupovica u lukavcu je suspenzija stadiona na tri utakmice bez gledatelja zatim novcana kazna od 3000 KM kao i DEVET podijeljenih kartona od toga maksimalan broj crvenih(3).Nakon te utakmice FK Radnicki je odustao od utrke za prvim mjestom zbog nedostatka igrackog kadra.Primorani su da registruju sedam juniora kako bi mogli nastaviti takmicenje jer pored 3 crvena sudija jakupovic je sve ostale kartone dao igracima koji su vec bili optereceni zutim kartonima i sledece kolo nisu mogli nastupiti.Kao gradjanin Lukavca sam ogorcen na sve sto se desilo jer nas klub je na svakom gostovanju uz bodove dobio aplauz od domace publike i volio bih da ovdje neko navede gdje smo mi na takav nacin dosli do bodova.Najljepsa utakmica gdje smo uzeli bod i dobili aplauz i igraci i navijaci je u Livnu koje je mozda zbog te utakmice ispalo i sad mi je zao ekipa koje smo mozda mi istjerali a poslije smo bili unisteni od gore navedenog IGRACA jakupovica.Zalosno ali istinito i ne zelim da nekog provociram niti zelim odgovor na ovo moje zapazanje.
A nisi onda trebao ni pisati, a još manje pisati ovakve gluposti i izmišljotine. Zašto je poslje te utakmice otišao Vojvodić. Zašto je Vojvodić branio igrače Viteza koji su napadnuti, koji su živu glavu spašavali jedini je Vojvodić pritekao u pomoć, zašto? Ne želim ni ponavljati njegove riječi poslje utakmice, da se ne bi našao neko povrijeđen.I još jedno pitanje, svaki sudac ove sezone koji je na bilo koji način oštetio neki klub suspendovan je više il manje ovisno o šteti, a ova dvojica gore pomenuta ocjenjena odlično i vrlodobro.
Bravo! dobro si mu objasnio

Nije vojvodic branio igrace nego su ih branili svi igraci radnickog kao i pojedini navijaci.I hvala Bogu da su ih odbranili jer igraci viteza nisu bili krivi a ti si trebao doci i gledati te dvije utakmice.Na osnovu tvog komentara ocito je da se ne razumijes ili se pravis glup vezano za povaljivanje neke ekipe od strane sudije.Objasni ti kako vitez nije mogao dobiti livno i rudar iz kaknja kod kuce a mi smo tim ekipama uzeli po bod na strani.Objasni zasto vitez nije radnickom mogao dati gol 15 minuta sa triigraca vise i zasto je sudija 15 minuta produzio utakmicu.I da ti objasnim posto pitas gluposti kad se zavrsi sudija ujedno se zavrsi i kontrolor koji ga stiti ocjenom.Ako znas trenera branitelja jel ti on lici na nekog ko je u stanju bez razloga napasti fizicki na sudiju.Na zalost to je realnost kod nas.Tvrdim da je Radnicki imao mnogo jacu ekipu od viteza ali desila su se cuda.Vrijeme ce pokazati koliko je vitez spreman da ima premijer ligasa.Strah me da ovo nije samo hir pojedinaca koji imaju pare.Kad se oni iskuce klub ce se ugasiti.Pogledaj gdje je sada Brotnjo iz citluka.perozdero je napisao/la:Tayyp je napisao/la:Igraci koji su donijeli presudne pobjede za nk vitez su kenan bajraktarevic protiv branitelja u Mostaru i jakupovic protiv Radnickog u Lukavcu.Poslije utakmice u Mostaru suspendovan je veoma korektni trener domacih Bubalo na tri mjeseca kao i direktor kluba na godinu dana.Rezultat igre jakupovica u lukavcu je suspenzija stadiona na tri utakmice bez gledatelja zatim novcana kazna od 3000 KM kao i DEVET podijeljenih kartona od toga maksimalan broj crvenih(3).Nakon te utakmice FK Radnicki je odustao od utrke za prvim mjestom zbog nedostatka igrackog kadra.Primorani su da registruju sedam juniora kako bi mogli nastaviti takmicenje jer pored 3 crvena sudija jakupovic je sve ostale kartone dao igracima koji su vec bili optereceni zutim kartonima i sledece kolo nisu mogli nastupiti.Kao gradjanin Lukavca sam ogorcen na sve sto se desilo jer nas klub je na svakom gostovanju uz bodove dobio aplauz od domace publike i volio bih da ovdje neko navede gdje smo mi na takav nacin dosli do bodova.Najljepsa utakmica gdje smo uzeli bod i dobili aplauz i igraci i navijaci je u Livnu koje je mozda zbog te utakmice ispalo i sad mi je zao ekipa koje smo mozda mi istjerali a poslije smo bili unisteni od gore navedenog IGRACA jakupovica.Zalosno ali istinito i ne zelim da nekog provociram niti zelim odgovor na ovo moje zapazanje.
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO
Igrači nisu niti jedan, ostali jos pola sata na igralištu nakon svega ne izmišljaj. Vitez je isto tim ekipama uzeo po bod na strani, pa dobio Bratstvo u gostima, pa Budućnost, Krajinu, protiv Slobode nesretno izgubio a vi kad naucite podnjeti neuspjeh e tad cete biti premjerligaši. Nije bolan tebe nista strah Vitez je najzdravija okolina u državi vidjet ces. A tih 15 minuta moglo je biti svasta ako si bio na utakmici onda znas. A kako to da ti isti fini navijači dočekuju igrače Viteza 90 minuta prije početka utakmice i govore ovim riječima " nećete živi otići odavde ako zapnete danas" i to je slučajno kao i onih 100 fantomki na glavama i 100 palica u rukama na kraju tekme. Šta će ti palice i fantomke ako planiras "samo" navijati. P.S. nemojte nas više braniti molimo vas... hvalaTayyp je napisao/la:Nije vojvodic branio igrace nego su ih branili svi igraci radnickog kao i pojedini navijaci.I hvala Bogu da su ih odbranili jer igraci viteza nisu bili krivi a ti si trebao doci i gledati te dvije utakmice.Na osnovu tvog komentara ocito je da se ne razumijes ili se pravis glup vezano za povaljivanje neke ekipe od strane sudije.Objasni ti kako vitez nije mogao dobiti livno i rudar iz kaknja kod kuce a mi smo tim ekipama uzeli po bod na strani.Objasni zasto vitez nije radnickom mogao dati gol 15 minuta sa triigraca vise i zasto je sudija 15 minuta produzio utakmicu.I da ti objasnim posto pitas gluposti kad se zavrsi sudija ujedno se zavrsi i kontrolor koji ga stiti ocjenom.Ako znas trenera branitelja jel ti on lici na nekog ko je u stanju bez razloga napasti fizicki na sudiju.Na zalost to je realnost kod nas.Tvrdim da je Radnicki imao mnogo jacu ekipu od viteza ali desila su se cuda.Vrijeme ce pokazati koliko je vitez spreman da ima premijer ligasa.Strah me da ovo nije samo hir pojedinaca koji imaju pare.Kad se oni iskuce klub ce se ugasiti.Pogledaj gdje je sada Brotnjo iz citluka.perozdero je napisao/la:Tayyp je napisao/la:Igraci koji su donijeli presudne pobjede za nk vitez su kenan bajraktarevic protiv branitelja u Mostaru i jakupovic protiv Radnickog u Lukavcu.Poslije utakmice u Mostaru suspendovan je veoma korektni trener domacih Bubalo na tri mjeseca kao i direktor kluba na godinu dana.Rezultat igre jakupovica u lukavcu je suspenzija stadiona na tri utakmice bez gledatelja zatim novcana kazna od 3000 KM kao i DEVET podijeljenih kartona od toga maksimalan broj crvenih(3).Nakon te utakmice FK Radnicki je odustao od utrke za prvim mjestom zbog nedostatka igrackog kadra.Primorani su da registruju sedam juniora kako bi mogli nastaviti takmicenje jer pored 3 crvena sudija jakupovic je sve ostale kartone dao igracima koji su vec bili optereceni zutim kartonima i sledece kolo nisu mogli nastupiti.Kao gradjanin Lukavca sam ogorcen na sve sto se desilo jer nas klub je na svakom gostovanju uz bodove dobio aplauz od domace publike i volio bih da ovdje neko navede gdje smo mi na takav nacin dosli do bodova.Najljepsa utakmica gdje smo uzeli bod i dobili aplauz i igraci i navijaci je u Livnu koje je mozda zbog te utakmice ispalo i sad mi je zao ekipa koje smo mozda mi istjerali a poslije smo bili unisteni od gore navedenog IGRACA jakupovica.Zalosno ali istinito i ne zelim da nekog provociram niti zelim odgovor na ovo moje zapazanje.
Mozete li postaviti imena igraca sa slike??nkvitez je napisao/la:Prvaci Prve lige Fbih za sezonu 2012/2013
Hvala unaprijed
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.