FIFA/Coca-Cola World Ranking

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

KEC
Kontakt:

Re: FIFA/Coca-Cola World Ranking

Post Postao/la KEC » 11 jun 2013, 10:28

Kako idu ljepsi dani za nasu repku
i sad ako se dokopamo 1 sesira to neispustati i lagano svake kvalifikacije rokati,puniti,trpati :D
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 11 jun 2013, 10:42

Zon je napisao/la:Ukoliko Ekvador ne pobijedi Argentinu i ukoliko Obala Slonovace ne uzme naredne tri tekme (dvije prijateljske protiv Gane i kvalifikaciona utakmica), mogli bismo i njih preci.

Dakle, prelazimo Svicu, Rusiju i Englesku, te mozda Ekvador i Obalu Slonovace, dok ce nas preci Grcka, te mozda Meksiko.

Tako da bismo mjesec august mogli docekati na poziciji 11-14 !!!

To nije ni toliko bitno (jer je nemoguce da budemo medju 7 do SP-a), bitno je ovo:

http://www.world-results.net/uefa/ranking_2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Da ostanemo 9 u Evropi. A tu cemo, kad ostanemo ispred Grcke aBd, i ostati. U prevodu, bicemo u prvom sesiru na izvlacenju grupa za kvalifikacije za EURO 2016. A s obzirom da ce 24 repke igrati na tom turniru, ogromna je vjerovatnoca da cemo debitovati i na EURO-u ;)
mene zanima nesto, posto su francuzi organizatori tog prvenstva hocel biti nosioci? u tom slucaju bi mi morali biti najmanje osmi na toj uefa team ranking

jel grijesim?

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 11 jun 2013, 10:53

Sakuragi je napisao/la:
Zon je napisao/la:Ukoliko Ekvador ne pobijedi Argentinu i ukoliko Obala Slonovace ne uzme naredne tri tekme (dvije prijateljske protiv Gane i kvalifikaciona utakmica), mogli bismo i njih preci.

Dakle, prelazimo Svicu, Rusiju i Englesku, te mozda Ekvador i Obalu Slonovace, dok ce nas preci Grcka, te mozda Meksiko.

To nije ni toliko bitno (jer je nemoguce da budemo medju 7 do SP-a), bitno je ovo:

http://www.world-results.net/uefa/ranking_2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Da ostanemo 9 u Evropi. A tu cemo, kad ostanemo ispred Grcke aBd, i ostati. U prevodu, bicemo u prvom sesiru na izvlacenju grupa za kvalifikacije za EURO 2016. A s obzirom da ce 24 repke igrati na tom turniru, ogromna je vjerovatnoca da cemo debitovati i na EURO-u ;)
mene zanima nesto, posto su francuzi organizatori tog prvenstva hocel biti nosioci? u tom slucaju bi mi morali biti najmanje osmi na toj uefa team ranking

jel grijesim?
Ja kako sam te razumi grijesis jer domacini nemaju kvalifikacije oni su direktno na prvenstvu i nema veze dali su Francuzi 6 ili 15 nevazno je

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 11 jun 2013, 11:17

a ja jesam glup nemogu oni biti nosioci u kvalifikacijama kad idu direktno :mrgreen:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 jun 2013, 11:19

Nisi se naspavao, hajd svako ima svoj dan. 8-) :lol: :mrgreen:

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 11 jun 2013, 12:24

Batko je napisao/la:Nisi se naspavao, hajd svako ima svoj dan. 8-) :lol: :mrgreen:
aa jbg prva sam smjena gdje cu se naspavati :D

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 11 jun 2013, 12:55

Do kojeg smo zakljucka dosli da cemo biti oko 12-ste pozicije koliko sam mogao upratiti :lol:

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 11 jun 2013, 13:17

Nakamura je napisao/la:Do kojeg smo zakljucka dosli da cemo biti oko 12-ste pozicije koliko sam mogao upratiti :lol:
Sve zavisi od rezultata s Kupa Konfederacija ako Italija i Mexiko zakazu mogli bi daleko doguratii

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 11 jun 2013, 13:29

KEC je napisao/la:
Nakamura je napisao/la:Do kojeg smo zakljucka dosli da cemo biti oko 12-ste pozicije koliko sam mogao upratiti :lol:
Sve zavisi od rezultata s Kupa Konfederacija ako Italija i Mexiko zakazu mogli bi daleko doguratii
Brazil i Urugvaj nam prijete.. + Meksiko.

Veceras Ekvador samo ako pobjedi Argentinu ide ispred nas a u ostala dva slucaju su iza nas, trenutno su 10.
Dok Obala. S igra dva meca protiv Gane jedan ako kiksa idemo ispred njih..

Znaci ispred Rusije, Engleske i Svice, Ekvador i Obala S. (vise u zraku) :mrgreen:
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 11 jun 2013, 23:29

Haiti - ITALIJA 2:2
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 11 jun 2013, 23:47

Trenutno stoji Ekvador 1:1 Argentina. Ako vako ostane prolazima Ekvador. Znaci prolzaima Englesku, Rusiju, Svicerske. Mozda i Ekvador, i cak Italiju jer trenutno su izgubili mnogo bodova sa ne rijseno protiv Haiti, sad cekati samo ostale igre i nadati se da dalje kiksaju. Prolazi nas samo Grcka. Modza budemo sljedece sedmice na 11-12 poziciji :D

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 11 jun 2013, 23:54

Ma nek Grci preskoce i Njemacku dzaba njima kad oni Juznoj Americi prismrdit' nece ;)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 11 jun 2013, 23:55

AlenHalilovic je napisao/la:Trenutno stoji Ekvador 1:1 Argentina. Ako vako ostane prolazima Ekvador. Znaci prolzaima Englesku, Rusiju, Svicerske. Mozda i Ekvador, i cak Italiju jer trenutno su izgubili mnogo bodova sa ne rijseno protiv Haiti, sad cekati samo ostale igre i nadati se da dalje kiksaju. Prolazi nas samo Grcka. Modza budemo sljedece sedmice na 11-12 poziciji :D
Vjerovatno i Obalu Slonovače. Oni igraju 2 prijateljske sa Ganom i kvalifikacijsku sa Tanzanijom. Da bi ih prešli dovoljan je jedan remi iz te tri utakmice.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 12 jun 2013, 00:01

armin je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la:Trenutno stoji Ekvador 1:1 Argentina. Ako vako ostane prolazima Ekvador. Znaci prolzaima Englesku, Rusiju, Svicerske. Mozda i Ekvador, i cak Italiju jer trenutno su izgubili mnogo bodova sa ne rijseno protiv Haiti, sad cekati samo ostale igre i nadati se da dalje kiksaju. Prolazi nas samo Grcka. Modza budemo sljedece sedmice na 11-12 poziciji :D
Vjerovatno i Obalu Slonovače. Oni igraju 2 prijateljske sa Ganom i kvalifikacijsku sa Tanzanijom. Da bi ih prešli dovoljan je jedan remi iz te tri utakmice.
Da potpuno sam zaboravio Obalu Slonovace, nju najvjerovatnije isto prolazimo.

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 12 jun 2013, 00:05

BadrHari je napisao/la:Ma nek Grci preskoce i Njemacku dzaba njima kad oni Juznoj Americi prismrdit' nece ;)
ja mislim da bi mogli druze kako najbolja drugoplasirana ekipa ;)

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 12 jun 2013, 00:07

Nakamura je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Ma nek Grci preskoce i Njemacku dzaba njima kad oni Juznoj Americi prismrdit' nece ;)
ja mislim da bi mogli druze kako najbolja drugoplasirana ekipa ;)
Toga nema, samo nalosija drugoplasirana ispada, ostali baraz
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 12 jun 2013, 00:09

Ja ne znam odakle ti ovo da je nemoguće da budemo sedmi.
Ako dobijemo sve utakmice do kraja, uz naravno da nam se rezultati drugih reprezentacija poklope moguće je itekako.

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 12 jun 2013, 00:29

vivaILchelik je napisao/la:Haiti - ITALIJA 2:2
italija pada 100% ispod nas znaci na diobi smo 10-te pozicije ;)

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 12 jun 2013, 02:37

Nakamura je napisao/la:
vivaILchelik je napisao/la:Haiti - ITALIJA 2:2
italija pada 100% ispod nas znaci na diobi smo 10-te pozicije ;)
Brate, ti ga ides iz krajnosti u krajnost.. pazi sta si stranicu ranije napiso:
Nakamura je napisao/la:
FliX je napisao/la:Postoji (poprilicna) sansa da nas Meksiko preskoci, ali i sansa (zaista mala) da mi preskocimo Italiju.
Brate italiju ne mos ni da hoces nekom matematikom oni imaju sigurno 1005 bodova za slijedece sabiranje(oduzimanje) tako da ako nista bi ce nam u blizini ... :twisted:
Mislim hocu ti reci, ima jos tekmi nista jos nije 100% 8-)

Zon

Post Postao/la Zon » 12 jun 2013, 04:21

Dakle, do sada smo presli definitivno Svicarsku, Rusiju, Englesku i Ekvador. Danas oko 20h bismo vec mogli saznati da li smo presli Obalu Slonovace.

Nas je takodje presla Grcka, definitivno, te mozda Meksiko i Urugvaj (to ce zavisiti od Kupa Konfederacija sljedece hefte).

A Italiju mozemo jedino preci ako ne pobijedi niti jednu utakmicu na Kupu Konfederacija, sto je malo vjerovatno.

Najrealnija mi je varijanta da cemo biti 12. Ispred Obale Slonovace i Meksika, te iza Italije i (vjerovatno) Urugvaja.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 14 gostiju.