i sad ako se dokopamo 1 sesira to neispustati i lagano svake kvalifikacije rokati,puniti,trpati

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
mene zanima nesto, posto su francuzi organizatori tog prvenstva hocel biti nosioci? u tom slucaju bi mi morali biti najmanje osmi na toj uefa team rankingZon je napisao/la:Ukoliko Ekvador ne pobijedi Argentinu i ukoliko Obala Slonovace ne uzme naredne tri tekme (dvije prijateljske protiv Gane i kvalifikaciona utakmica), mogli bismo i njih preci.
Dakle, prelazimo Svicu, Rusiju i Englesku, te mozda Ekvador i Obalu Slonovace, dok ce nas preci Grcka, te mozda Meksiko.
Tako da bismo mjesec august mogli docekati na poziciji 11-14 !!!
To nije ni toliko bitno (jer je nemoguce da budemo medju 7 do SP-a), bitno je ovo:
http://www.world-results.net/uefa/ranking_2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Da ostanemo 9 u Evropi. A tu cemo, kad ostanemo ispred Grcke aBd, i ostati. U prevodu, bicemo u prvom sesiru na izvlacenju grupa za kvalifikacije za EURO 2016. A s obzirom da ce 24 repke igrati na tom turniru, ogromna je vjerovatnoca da cemo debitovati i na EURO-u
Ja kako sam te razumi grijesis jer domacini nemaju kvalifikacije oni su direktno na prvenstvu i nema veze dali su Francuzi 6 ili 15 nevazno jeSakuragi je napisao/la:mene zanima nesto, posto su francuzi organizatori tog prvenstva hocel biti nosioci? u tom slucaju bi mi morali biti najmanje osmi na toj uefa team rankingZon je napisao/la:Ukoliko Ekvador ne pobijedi Argentinu i ukoliko Obala Slonovace ne uzme naredne tri tekme (dvije prijateljske protiv Gane i kvalifikaciona utakmica), mogli bismo i njih preci.
Dakle, prelazimo Svicu, Rusiju i Englesku, te mozda Ekvador i Obalu Slonovace, dok ce nas preci Grcka, te mozda Meksiko.
To nije ni toliko bitno (jer je nemoguce da budemo medju 7 do SP-a), bitno je ovo:
http://www.world-results.net/uefa/ranking_2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Da ostanemo 9 u Evropi. A tu cemo, kad ostanemo ispred Grcke aBd, i ostati. U prevodu, bicemo u prvom sesiru na izvlacenju grupa za kvalifikacije za EURO 2016. A s obzirom da ce 24 repke igrati na tom turniru, ogromna je vjerovatnoca da cemo debitovati i na EURO-u
jel grijesim?
aa jbg prva sam smjena gdje cu se naspavatiBatko je napisao/la:Nisi se naspavao, hajd svako ima svoj dan.![]()
![]()
Sve zavisi od rezultata s Kupa Konfederacija ako Italija i Mexiko zakazu mogli bi daleko doguratiiNakamura je napisao/la:Do kojeg smo zakljucka dosli da cemo biti oko 12-ste pozicije koliko sam mogao upratiti
Brazil i Urugvaj nam prijete.. + Meksiko.KEC je napisao/la:Sve zavisi od rezultata s Kupa Konfederacija ako Italija i Mexiko zakazu mogli bi daleko doguratiiNakamura je napisao/la:Do kojeg smo zakljucka dosli da cemo biti oko 12-ste pozicije koliko sam mogao upratiti
Vjerovatno i Obalu Slonovače. Oni igraju 2 prijateljske sa Ganom i kvalifikacijsku sa Tanzanijom. Da bi ih prešli dovoljan je jedan remi iz te tri utakmice.AlenHalilovic je napisao/la:Trenutno stoji Ekvador 1:1 Argentina. Ako vako ostane prolazima Ekvador. Znaci prolzaima Englesku, Rusiju, Svicerske. Mozda i Ekvador, i cak Italiju jer trenutno su izgubili mnogo bodova sa ne rijseno protiv Haiti, sad cekati samo ostale igre i nadati se da dalje kiksaju. Prolazi nas samo Grcka. Modza budemo sljedece sedmice na 11-12 poziciji
Da potpuno sam zaboravio Obalu Slonovace, nju najvjerovatnije isto prolazimo.armin je napisao/la:Vjerovatno i Obalu Slonovače. Oni igraju 2 prijateljske sa Ganom i kvalifikacijsku sa Tanzanijom. Da bi ih prešli dovoljan je jedan remi iz te tri utakmice.AlenHalilovic je napisao/la:Trenutno stoji Ekvador 1:1 Argentina. Ako vako ostane prolazima Ekvador. Znaci prolzaima Englesku, Rusiju, Svicerske. Mozda i Ekvador, i cak Italiju jer trenutno su izgubili mnogo bodova sa ne rijseno protiv Haiti, sad cekati samo ostale igre i nadati se da dalje kiksaju. Prolazi nas samo Grcka. Modza budemo sljedece sedmice na 11-12 poziciji
ja mislim da bi mogli druze kako najbolja drugoplasirana ekipaBadrHari je napisao/la:Ma nek Grci preskoce i Njemacku dzaba njima kad oni Juznoj Americi prismrdit' nece
Toga nema, samo nalosija drugoplasirana ispada, ostali barazNakamura je napisao/la:ja mislim da bi mogli druze kako najbolja drugoplasirana ekipaBadrHari je napisao/la:Ma nek Grci preskoce i Njemacku dzaba njima kad oni Juznoj Americi prismrdit' nece
Ja ne znam odakle ti ovo da je nemoguće da budemo sedmi.Zon je napisao/la:Ukoliko Ekvador ne pobijedi Argentinu i ukoliko Obala Slonovace ne uzme naredne tri tekme (dvije prijateljske protiv Gane i kvalifikaciona utakmica), mogli bismo i njih preci.
italija pada 100% ispod nas znaci na diobi smo 10-te pozicijevivaILchelik je napisao/la:Haiti - ITALIJA 2:2
Brate, ti ga ides iz krajnosti u krajnost.. pazi sta si stranicu ranije napiso:Nakamura je napisao/la:italija pada 100% ispod nas znaci na diobi smo 10-te pozicijevivaILchelik je napisao/la:Haiti - ITALIJA 2:2
Mislim hocu ti reci, ima jos tekmi nista jos nije 100%Nakamura je napisao/la:Brate italiju ne mos ni da hoces nekom matematikom oni imaju sigurno 1005 bodova za slijedece sabiranje(oduzimanje) tako da ako nista bi ce nam u blizini ...FliX je napisao/la:Postoji (poprilicna) sansa da nas Meksiko preskoci, ali i sansa (zaista mala) da mi preskocimo Italiju.
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 14 gostiju.