FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
RIGOROZNO 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
HZ nemaju vođe, svi znate od kada, proslo je to vrijeme, bar kod nas za razliku od drugih,
vrijeme gladijatora, kraljeva idola i dr gluposti !!
Imamo mnogo jako organizovano UNFKS ( to svi znate ) koje broji jako puno hordasa ( sto isto svi dobro znate ).
Kao svako udruzenje po statutu mora imati svoju skupstinu, ( sto svi znate ) koja takođe ima dvocifren broj ljudi koja donosi odluke raznih profila, tako da svaka prica o vođama kojekakvim dalje nema efekta !!
Svaka jaka, organizovana grupa u danasnjem svijetu ima iza sebe dosta ljudi koji da tako kazemo vode tribinu,
jer jedna osoba moze da upravlja grupom od cirka 50 dusa i to je plafon.
Ovi mahalci koji spominju navodna neka imena treba roknuti odmah, jer spominjati javno imena ili nadimke ( bili oni tacni ili ne ) na forumu kao sto je ovaj ne zasluzuje nista drugo..
sve sami instant navijaci, cast izuzetcima !!
pozz
HZ 1987
vrijeme gladijatora, kraljeva idola i dr gluposti !!
Imamo mnogo jako organizovano UNFKS ( to svi znate ) koje broji jako puno hordasa ( sto isto svi dobro znate ).
Kao svako udruzenje po statutu mora imati svoju skupstinu, ( sto svi znate ) koja takođe ima dvocifren broj ljudi koja donosi odluke raznih profila, tako da svaka prica o vođama kojekakvim dalje nema efekta !!
Svaka jaka, organizovana grupa u danasnjem svijetu ima iza sebe dosta ljudi koji da tako kazemo vode tribinu,
jer jedna osoba moze da upravlja grupom od cirka 50 dusa i to je plafon.
Ovi mahalci koji spominju navodna neka imena treba roknuti odmah, jer spominjati javno imena ili nadimke ( bili oni tacni ili ne ) na forumu kao sto je ovaj ne zasluzuje nista drugo..
sve sami instant navijaci, cast izuzetcima !!
pozz
HZ 1987
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
[youtube][/youtube]

Volim taj patriotizam.
Je li onaj opsovao Alaimu sve na kraju videa LOOOOOL, seljaka, ako jeste.

Volim taj patriotizam.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 01 dec 2009, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
Kad ga prije okaci tita ti,tek sad nakacen na forum
Jesil to i ti registrovan a a jesi jesi
al ok to je dozvoljeno svako ima pristup nebitno za koga navija 

Jesil to i ti registrovan a a jesi jesi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nisam se ja registrovao, nego detaljno pratim Horde po gostovanjima, video i te stvari, isto kao i Lešinare. Fksinfo na youtube nađem te lešinaribanjaluka , po njime gledam to .
A je li onaj opsovao Alaimu na kraju videa .
A je li onaj opsovao Alaimu na kraju videa .
Jest nesto pokusava se ustanoviti sta 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mesečini "sve", nisam siguran ali mi se tako čini.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Gerrard je napisao/la: Ne mogu na poslu da slusam sad ovo pa me zanima na koga ciljate da je psovao ... nekako mi nelogicno da navijac FKS psuje Alaimu nakon svega
belošević (ja mislim da je on) rekao alaimu **bem ti selo.....ovo je šala i vjerujem da je alaim ovo prihvatio bez ljutnje
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Gerrard je napisao/la: Ma zajebancija je to ljudi moji dragi ja se prepao reko neko od navijaca dobacio Alaimu , nema potrebe pisati o ovome dalje , kako jucer kaze Emir Janjos na RSG , da je ovo prvi put poslije rata da je ovakva sloga medju igracima i da u svlacionici nema gazde ...
zato i rezultati dolaze sami

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Ako se prisjetimo rane faze jesenjeg dijela sezone, sjetit ćemo se tabele na kojoj je Sarajevo bilo pri samom dnu. Sve je slutilo na još jedan raspad na Koševu, kao i obično, nakon evropskih izleta, kada se naše ekipe, iscrpljene i demoralizirane, vraćaju obavezama u Premijer ligi.
Slab start
Međutim, Sarajevu se ovoga puta to nije desilo. Nakon slabog starta i dva domaća podbačaja protiv Slobode i Veleža, bordo tim je u finišu polusezone pronašao pravu igru i sa dvije uvezane gostujuće pobjede, i to nad direktnim konkurentima za mjesta u Evropi Željezničarom i Borcem, potpuno se uključio u borbu za sami vrh tabele.
Dobra polusezona krunisana je u Banjoj Luci, gdje je ekipa s Koševa pobijedila golom Muhameda Džakmića.
- Nije moglo završiti bolje, ni sam ne bih ovako dobro režirao finiš polusezone - kaže trener Sarajeva Mehmed Janjoš.
Strateg bordo tima osvrnuo se na meč u Banjoj Luci i rekao kako je njegov tim zasluženo pobijedio.
- Moram zaista reći da smo u Banjoj Luci naišli na izvanredan prijem. Počev od publike, sve je bilo na nivou pravog derbija. Prema mom mišljenju, Sarajevo je zasluženo dobilo utakmicu, igrali smo dobro i stvarali prilike. Naravno, i Borac je imao svoje, ali kada se sve sabere, naša pobjeda ja zaslužena - govori Janjoš.
Pred igračima Sarajeva, koji su ove jeseni odigrali čak 24 zvanične utakmice, zasluženi je zimski odmor, a na proljeće ekipa ponovo kreće u borbu za Evropu.
Na svom mjestu
- U posljednjih nekoliko mečeva uhvatili smo priključak za vrhom. Mislim da je na kraju sve došlo na svoje mjesto. Nikada nisam mislio da Sarajevo nema kvalitet, ali jednostavno je u pojedinim utakmicama bilo previše umora i nesreće.
Svakako, bio bih najsretniji kada bismo na proljeće krenuli s prve pozicije, ali i ovako realno imamo dobre šanse da završimo na nekom od prva tri mjesta. Proljeće će donijeti veliku neizvjesnost jer razlika između šest najboljih ekipa nije velika. Za Evropu će se boriti Široki, Borac, Zrinjski, Velež, Željezničar i mi - kaže Janjoš.
Na odmoru do početka januara
Dio ekipe već je na odmoru, a drugi dio će na zimsku pauzu otići nakon nastupa na Bajramskom turniru u malom nogometu. Mada je o tome još rano govoriti, Janjoš bi prozivku za pripreme mogao zakazati između 5. i 10. januara.
Šta u prijelaznom roku?
Janjoš je u jeku prepunjenog kalendara nekoliko puta spomenuo da u predstojećem zimskom roku Sarajevo mora biti dosta aktivnije kako bi kadar popunilo kvalitetnim igračima.
- Prvo ćemo pustiti stvari da se malo slegnu. Ima dovoljno vremena da se jesenji dio lijepo analizira. Treba prvo vidjeti da li neko želi ići iz kluba, a onda odlučiti šta nam treba - kaže Janjoš.
Slab start
Međutim, Sarajevu se ovoga puta to nije desilo. Nakon slabog starta i dva domaća podbačaja protiv Slobode i Veleža, bordo tim je u finišu polusezone pronašao pravu igru i sa dvije uvezane gostujuće pobjede, i to nad direktnim konkurentima za mjesta u Evropi Željezničarom i Borcem, potpuno se uključio u borbu za sami vrh tabele.
Dobra polusezona krunisana je u Banjoj Luci, gdje je ekipa s Koševa pobijedila golom Muhameda Džakmića.
- Nije moglo završiti bolje, ni sam ne bih ovako dobro režirao finiš polusezone - kaže trener Sarajeva Mehmed Janjoš.
Strateg bordo tima osvrnuo se na meč u Banjoj Luci i rekao kako je njegov tim zasluženo pobijedio.
- Moram zaista reći da smo u Banjoj Luci naišli na izvanredan prijem. Počev od publike, sve je bilo na nivou pravog derbija. Prema mom mišljenju, Sarajevo je zasluženo dobilo utakmicu, igrali smo dobro i stvarali prilike. Naravno, i Borac je imao svoje, ali kada se sve sabere, naša pobjeda ja zaslužena - govori Janjoš.
Pred igračima Sarajeva, koji su ove jeseni odigrali čak 24 zvanične utakmice, zasluženi je zimski odmor, a na proljeće ekipa ponovo kreće u borbu za Evropu.
Na svom mjestu
- U posljednjih nekoliko mečeva uhvatili smo priključak za vrhom. Mislim da je na kraju sve došlo na svoje mjesto. Nikada nisam mislio da Sarajevo nema kvalitet, ali jednostavno je u pojedinim utakmicama bilo previše umora i nesreće.
Svakako, bio bih najsretniji kada bismo na proljeće krenuli s prve pozicije, ali i ovako realno imamo dobre šanse da završimo na nekom od prva tri mjesta. Proljeće će donijeti veliku neizvjesnost jer razlika između šest najboljih ekipa nije velika. Za Evropu će se boriti Široki, Borac, Zrinjski, Velež, Željezničar i mi - kaže Janjoš.
Dio ekipe već je na odmoru, a drugi dio će na zimsku pauzu otići nakon nastupa na Bajramskom turniru u malom nogometu. Mada je o tome još rano govoriti, Janjoš bi prozivku za pripreme mogao zakazati između 5. i 10. januara.
Šta u prijelaznom roku?
Janjoš je u jeku prepunjenog kalendara nekoliko puta spomenuo da u predstojećem zimskom roku Sarajevo mora biti dosta aktivnije kako bi kadar popunilo kvalitetnim igračima.
- Prvo ćemo pustiti stvari da se malo slegnu. Ima dovoljno vremena da se jesenji dio lijepo analizira. Treba prvo vidjeti da li neko želi ići iz kluba, a onda odlučiti šta nam treba - kaže Janjoš.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ako hocemo titulu zadrzati kadar i dovesti bar jos 2 kvalitetna i provjerena igracaMirza_Hordas je napisao/la:Ako se prisjetimo rane faze jesenjeg dijela sezone, sjetit ćemo se tabele na kojoj je Sarajevo bilo pri samom dnu. Sve je slutilo na još jedan raspad na Koševu, kao i obično, nakon evropskih izleta, kada se naše ekipe, iscrpljene i demoralizirane, vraćaju obavezama u Premijer ligi.
Slab start
Na svom mjestu
Šta u prijelaznom roku?
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
nema ovdje od titule nista...ja kad vidim ovakve izjave tipa prva tri mjesta dosta mi toga bude jasno...mene to ne interesuje pa nismo mi seljo jbt da nam je evropa vrh...mi hocemo titulu........cuj prva tri mjesta...jbo to...al opet to je nasa liga....kao sto sam uvijek govorio najbolji smo al to jednostavno nije dovoljno u nasoj ligi...previse je tu politike da bih ja bio optimista..a pogotovo nakon ovakvih izjava nasih ljudi
nema ovdje od titule nista...ja kad vidim ovakve izjave tipa prva tri mjesta dosta mi toga bude jasno...mene to ne interesuje pa nismo mi seljo jbt da nam je evropa vrh...mi hocemo titulu........cuj prva tri mjesta...jbo to...al opet to je nasa liga....kao sto sam uvijek govorio najbolji smo al to jednostavno nije dovoljno u nasoj ligi...previse je tu politike da bih ja bio optimista..a pogotovo nakon ovakvih izjava nasih ljudi
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Prosli smo u finale 18. Bajramskoq malonogometnoq turnira "Sarajevo 2009"
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
i lesinari se fino cuju na klipu...Rz88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
Volim taj patriotizam.

nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Veceras u 17 i 30 igramo sa seljom finale bajramskog turnira.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- sarajlija89
- Kontakt:
nadam se da ce nase bebe potpomognute starim majstorima zekom i dzenom poderat strumfove...vidim nalozili su se strumfovi...Tako Mali idu organizovano na turnir a i najci sastav igra,mahom prvotimci...al svejedno...........opet cemo dobit hhhhhalenpitar je napisao/la:Veceras u 17 i 30 igramo sa seljom finale bajramskog turnira.
Bas zbog toga sto su se nalozili, ima da ih pobjedimosarajlija89 je napisao/la:nadam se da ce nase bebe potpomognute starim majstorima zekom i dzenom poderat strumfove...vidim nalozili su se strumfovi...Tako Mali idu organizovano na turnir a i najci sastav igra,mahom prvotimci...al svejedno...........opet cemo dobit hhhhhalenpitar je napisao/la:Veceras u 17 i 30 igramo sa seljom finale bajramskog turnira.

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Bit ce tesko Zeljo je jak sinoc protiv Vrbanjuse su odlicno odigrali ako Bog da nadamo se da ce nas nase bebe izvuci Zeba je strasan igrac malog fudbalaalenpitar je napisao/la:Bas zbog toga sto su se nalozili, ima da ih pobjedimosarajlija89 je napisao/la:nadam se da ce nase bebe potpomognute starim majstorima zekom i dzenom poderat strumfove...vidim nalozili su se strumfovi...Tako Mali idu organizovano na turnir a i najci sastav igra,mahom prvotimci...al svejedno...........opet cemo dobit hhhhhalenpitar je napisao/la:Veceras u 17 i 30 igramo sa seljom finale bajramskog turnira.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Ide se danas na finale ako neko ne zna
(doslo je do nekih promjena u vezi dogovora oko odlaska na ovaj turnir)
Znaci finale bi trebalo biti spektakl jest da ce nas uzeti na terenu jer imaju stvarno prejak sastav al idemo da se malo navija

Znaci finale bi trebalo biti spektakl jest da ce nas uzeti na terenu jer imaju stvarno prejak sastav al idemo da se malo navija

- rob do bagro
- Kontakt:
Jel mi mozete reci u kolko igrate sa Zeljom?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 44 gosta.