nemoj, majke ti .. uzet' će nam ga "susjedi"Cartman je napisao/la:Slazem se, samo mi se cini da nema bas neke kondicije. To mora popravit, a najbolji lijek za to je transfer u ozbiljnu ligu, barem u Hrvatsku.Adi_Zepce je napisao/la:Arezina strasan talenat.Meni je najbolji bio i protiv Srbije,a protiv Albanije me bas odusevio.Momak ima dribling,dobro se krece i zna "podvaliti" loptu.Uz to ima "bobmu" u ljevici.Sve u svemu odlican
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
+1Cartman je napisao/la:Slazem se, samo mi se cini da nema bas neke kondicije. To mora popravit, a najbolji lijek za to je transfer u ozbiljnu ligu, barem u Hrvatsku.Adi_Zepce je napisao/la:Arezina strasan talenat.Meni je najbolji bio i protiv Srbije,a protiv Albanije me bas odusevio.Momak ima dribling,dobro se krece i zna "podvaliti" loptu.Uz to ima "bobmu" u ljevici.Sve u svemu odlican
Vidi se da ima ogroman talenat, no također da je potpuno nespreman. Ekslplozivnost mu nedostaje za potpuno krilo.
Ma nece, dosta im Alilovic.JTS je napisao/la:nemoj, majke ti .. uzet' će nam ga "susjedi"Cartman je napisao/la:Slazem se, samo mi se cini da nema bas neke kondicije. To mora popravit, a najbolji lijek za to je transfer u ozbiljnu ligu, barem u Hrvatsku.Adi_Zepce je napisao/la:Arezina strasan talenat.Meni je najbolji bio i protiv Srbije,a protiv Albanije me bas odusevio.Momak ima dribling,dobro se krece i zna "podvaliti" loptu.Uz to ima "bobmu" u ljevici.Sve u svemu odlican
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jel l' ko čuo od vas Šuku danas u toku prenosa da je pomenuo nekoliko puta Hajrovića kao igrača Arsenala
I sada ja kontam, kako to inače biva sa našim komentatorima da ne kupe informacije, i praktički su ne informisani, kad lik reče da je Wenger izjavio da u budućnosti ozbiljno računa na Hajrovića

I sada ja kontam, kako to inače biva sa našim komentatorima da ne kupe informacije, i praktički su ne informisani, kad lik reče da je Wenger izjavio da u budućnosti ozbiljno računa na Hajrovića
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Važna pobjeda za početak kvalifikacija, Albanija nije pravi protivnik da ocijenimo koliko može ova reprezentacija, međutim ovo danas što smo vidjeli daje neku nadu da ima lijepog potencijala među njima, naravno ako se poslože neke stvari i ako Vlado bude održvao ovakav duh među njima.
Danas je najbolji na terenu bio Arežina, momak je predobar igrač, asistencija za gol, nekoliko majstorskih driblinga, pasovi ma sve super, možda jedina zamjerka da izgubi nekad snagu i to ga sputava, treba mu pravih treninga i utakmica da bi brže napredovao, eh kad bi kakav transfer u Njemačku ostvario, za 3,4 godine imali bi vrhunskog igrača.
Mešanović je bio vrlo dobar danas, trči momak, trudi se, brži je bio od albanaca kroz čitavu utakmicu, zna zabit gol i on bi trebao otići negdje ako želi da napreduje, eh moje puste želje
Duljević, Bevab, Prcić, Hajrović, Grahovac imaju također potencijal da uspiju uz pravilan rad, i naravno veliko zalaganje, trud, motivaciju.
Danas me razočarao Maletić, nista al bukvalno, ne znam, on mi nije za reprezentacije, bar za prve postave, protiv Srbije je dao gol al nije uradio pored toga gotovo ništa, danas očajan.
Duljević ima problem sa defanzivnom igrom, jednostavno se ne trudi, malo postavi nogu eto što mora, kao da ga nema prolaze pored njega, to sam isto opazio i protiv Srbije.
Ostali igrači prosjek i treba još vremena i utakmica da bi mogli znat nešto više...
Danas je najbolji na terenu bio Arežina, momak je predobar igrač, asistencija za gol, nekoliko majstorskih driblinga, pasovi ma sve super, možda jedina zamjerka da izgubi nekad snagu i to ga sputava, treba mu pravih treninga i utakmica da bi brže napredovao, eh kad bi kakav transfer u Njemačku ostvario, za 3,4 godine imali bi vrhunskog igrača.
Mešanović je bio vrlo dobar danas, trči momak, trudi se, brži je bio od albanaca kroz čitavu utakmicu, zna zabit gol i on bi trebao otići negdje ako želi da napreduje, eh moje puste želje
Duljević, Bevab, Prcić, Hajrović, Grahovac imaju također potencijal da uspiju uz pravilan rad, i naravno veliko zalaganje, trud, motivaciju.
Danas me razočarao Maletić, nista al bukvalno, ne znam, on mi nije za reprezentacije, bar za prve postave, protiv Srbije je dao gol al nije uradio pored toga gotovo ništa, danas očajan.
Duljević ima problem sa defanzivnom igrom, jednostavno se ne trudi, malo postavi nogu eto što mora, kao da ga nema prolaze pored njega, to sam isto opazio i protiv Srbije.
Ostali igrači prosjek i treba još vremena i utakmica da bi mogli znat nešto više...
Glory Glory Manchester United
I ja sam to primjetio. Stvarno jadno.zizu1991 je napisao/la:Jel l' ko čuo od vas Šuku danas u toku prenosa da je pomenuo nekoliko puta Hajrovića kao igrača Arsenala![]()
I sada ja kontam, kako to inače biva sa našim komentatorima da ne kupe informacije, i praktički su ne informisani, kad lik reče da je Wenger izjavio da u budućnosti ozbiljno računa na Hajrovića![]()
da je samo to bilo.zizu1991 je napisao/la:Jel l' ko čuo od vas Šuku danas u toku prenosa da je pomenuo nekoliko puta Hajrovića kao igrača Arsenala![]()
I sada ja kontam, kako to inače biva sa našim komentatorima da ne kupe informacije, i praktički su ne informisani, kad lik reče da je Wenger izjavio da u budućnosti ozbiljno računa na Hajrovića![]()
rekao je za jevtica da igra u 1860 minhen. a momak prije godinu dana (!!) presao u duisburg. medjutim tamo su ga sutnuli i sad vec neko vrijeme bez kluba. sad je naravno pitanje kako igrac koji nije dobar ni za jedan klub zasluzuje poziv u reprezentaciju, a onda i igra u pocetnoj postavi
a u utakmici protiv a repke je rekao da se prcic nije uspio izboriti za mjesto u prvoj ekipi sochauxa, a prcic bio povrijedzen 6-7 mjeseci...
Jevtic sigurno leti iz prvih 11, ako ne i sa spiska. Imao je par dobrih poteza u ranijim utakmicama, ali je danas bio los i ako je bez kluba onda nema sta trazit. U odnosu na danas bi volio da Maletic i Jevtic budu na klupi, a da igraju Prcic i Duljevic. Licno mislim da je Besic za A-repke, i to mozda za prvih 11 (bolji od Zahe i Rahimica).
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Vidim ovaj Tankovic se uopste nije radovao kod golova za svede
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Jao odbrane u ovih nasih, ko muhe bez glave. Za ovo je Karacic kriv i sramota je ako zadrzi posao.
pa upravu je bio onaj bsbosna neznam zasto se skocili na momka ovaj karacic pojma nemaCartman je napisao/la:Jao odbrane u ovih nasih, ko muhe bez glave. Za ovo je Karacic kriv i sramota je ako zadrzi posao.
pogotovo kod drugog sažalilo mu se hehebordo_Sarajevo je napisao/la:Vidim ovaj Tankovic se uopste nije radovao kod golova za svede
[youtube][/youtube]
-
imperator10
- Kontakt:
potpuno u pravu,imao je dosta vremena da napravi pravu selekciju,nije uspio i sad fino dovidjenjaEmir000 je napisao/la:pa upravu je bio onaj bsbosna neznam zasto se skocili na momka ovaj karacic pojma nemaCartman je napisao/la:Jao odbrane u ovih nasih, ko muhe bez glave. Za ovo je Karacic kriv i sramota je ako zadrzi posao.
- ASD
- Kontakt:
Da li se gdje moze naci sastav igraca koji su igrali protiv Svedske?
http://****/1190PbJ" onclick="window.open(this.href);return false;ASD je napisao/la:Da li se gdje moze naci sastav igraca koji su igrali protiv Svedske?
- ASD
- Kontakt:
Ma kakva Hrvatska (jedino ako ode u Dinamu, Hajduk ili Rijeku) ostalo je slabo.Cartman je napisao/la:Slazem se, samo mi se cini da nema bas neke kondicije. To mora popravit, a najbolji lijek za to je transfer u ozbiljnu ligu, barem u Hrvatsku.Adi_Zepce je napisao/la:Arezina strasan talenat.Meni je najbolji bio i protiv Srbije,a protiv Albanije me bas odusevio.Momak ima dribling,dobro se krece i zna "podvaliti" loptu.Uz to ima "bobmu" u ljevici.Sve u svemu odlican
- ASD
- Kontakt:
Vidim od standardnih 11, jedino dva igraca nisu clanovi prvog tima, i slucajno su u juniorima Sirokog.Zekoo je napisao/la:http://****/1190PbJ" onclick="window.open(this.href);return false;ASD je napisao/la:Da li se gdje moze naci sastav igraca koji su igrali protiv Svedske?
Sigurno je ovo pitanje već bilo, ali znal neko šta je sa onim golemim Đurićem iz serie B što je ubijo glavom čini mi se grke? povreda il nešto drugo?
- ASD
- Kontakt:
Bilo 1000 puta.makkaj je napisao/la:Sigurno je ovo pitanje već bilo, ali znal neko šta je sa onim golemim Đurićem iz serie B što je ubijo glavom čini mi se grke? povreda il nešto drugo?
Ubijao Nijemce.
Eno ga kuburi u Seriji C, zadnji put kad smo provjeravali, bio je daleko od standardnog tamo.
Jebga, znači loša forma je u pitanju...djelovao mi je ko potencijal, možda naša verzija Kollera 
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, ArtemisFowl, Jabroni, JohannWolfgang, Samba71, Taree i 119 gostiju.