Nisi naglasio da se sikiramo na itf futures nivou !bhsport je napisao/la:Mislim da smo zasluzili onaj mec jucer, ja sam jos uvijek pod utiskom.kristian je napisao/la:e zamislite kako je meni i jos nas par , koji se ovdje vec godinama sikiiramo sa setkicem i dzumhurom
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
U pravu si, ko bi to razumioNG1 je napisao/la:Nisi naglasio da se sikiramo na itf futures nivou !bhsport je napisao/la:Mislim da smo zasluzili onaj mec jucer, ja sam jos uvijek pod utiskom.kristian je napisao/la:e zamislite kako je meni i jos nas par , koji se ovdje vec godinama sikiiramo sa setkicem i dzumhurom
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Damir u 11:30 pocinje svoj mec a Aldin u 14:30.
Aldinu dajem vece sanse za prolaz zbog relativno slabijeg protivnika, dok se sa Damirom nista ne zna, on moze dobiti kada se najmanje nadas.
Uglavnom sretno nasi. Danas je praznik tenisa za nase tenisere.
Aldinu dajem vece sanse za prolaz zbog relativno slabijeg protivnika, dok se sa Damirom nista ne zna, on moze dobiti kada se najmanje nadas.
Uglavnom sretno nasi. Danas je praznik tenisa za nase tenisere.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I to dva sata buljimo u monitor cekajuci da se rezutat promjeni, u iscekivanju, mi nervoznia bet365 nikad izbacit rezultat, 5 min cekas i taman se nesto promjeni, kontas ko je osvojio poen a kad ono bude fault, drugi servis
Mirza je pod pritiskom, mozese desit da danas ubjedljivo izgubi. Ne treba ga napad, on je sad po euforijom, nadam se da grijesim i da e Mirza psihicki dosta bolji nego ranije. Nema sta danas izgubit samo moze dobit, pdigrat najbolxje kako zna, bez pritiska, opusteno i nadamti se pobjedi.
U cijelom desavanju oko Mirze smo zagoravili da i Dzumhur igra protiv TOP 100 igraca, trenitno nije to ali prije 2-3 mjeseca je bio 87. na atp listi. Odigra li kao protiv Hajeka moze se nadati pobjedi. A Aldin bi trebao da svoj mec dobije. Idemo danas 3/3
Mirza je pod pritiskom, mozese desit da danas ubjedljivo izgubi. Ne treba ga napad, on je sad po euforijom, nadam se da grijesim i da e Mirza psihicki dosta bolji nego ranije. Nema sta danas izgubit samo moze dobit, pdigrat najbolxje kako zna, bez pritiska, opusteno i nadamti se pobjedi.
U cijelom desavanju oko Mirze smo zagoravili da i Dzumhur igra protiv TOP 100 igraca, trenitno nije to ali prije 2-3 mjeseca je bio 87. na atp listi. Odigra li kao protiv Hajeka moze se nadati pobjedi. A Aldin bi trebao da svoj mec dobije. Idemo danas 3/3
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
zasto nepratis preko sluzbenog Live Scorea?Unofficialpage je napisao/la:I to dva sata buljimo u monitor cekajuci da se rezutat promjeni, u iscekivanju, mi nervoznia bet365 nikad izbacit rezultat, 5 min cekas i taman se nesto promjeni, kontas ko je osvojio poen a kad ono bude fault, drugi servis![]()
![]()
![]()
Link
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Brzi bet365, odprilike za 1-2 poena brze iduLivnjak je napisao/la:zasto nepratis preko sluzbenog Live Scorea?Unofficialpage je napisao/la:I to dva sata buljimo u monitor cekajuci da se rezutat promjeni, u iscekivanju, mi nervoznia bet365 nikad izbacit rezultat, 5 min cekas i taman se nesto promjeni, kontas ko je osvojio poen a kad ono bude fault, drugi servis![]()
![]()
![]()
Link
EDIT: Damir uskoro pocinje. Live-stream : http://www.e-tennis.tv/
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
2 brejk lopte u prvom gemu i odmah brejk, vamooooooooooooooooooooooooooooooooooosssssss 
odlicno je krenuoelansa je napisao/la:2 brejk lopte u prvom gemu i odmah brejk, vamooooooooooooooooooooooooooooooooooosssssss
Lijepo je Damir usao u mec, vodi 2-0. Siguran na svoj servis!
Ima li neko link?
Ima li neko link?
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 12 jun 2013, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Ah sto puse 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
ja hafifne kamere
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
uništi ih vjetar.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Souza u stilu Ivanisevica
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
3:0 - novi break Damira, odlično igra
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- BeyKopites
- Kontakt:
Dvostruki brejk, trebo bi ovaj set lagano privesti kraju.Al' mislim da će biti sve osim laganog, u Kosicama neki uragan puse 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Povis sam postavio link, e-tennis.tvbhsport je napisao/la:Lijepo je Damir usao u mec, vodi 2-0. Siguran na svoj servis!
Ima li neko link?
3-0
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kako li je ovaj Sousa TOP 100 igrac, igra ocajno zaista.
igra mali ko veliki

OVAJ RAZBIJA REKETE, SRAM GA BILO, A NAŠI TENISERI STOPRAJU DO TURNIRA.
OVAJ RAZBIJA REKETE, SRAM GA BILO, A NAŠI TENISERI STOPRAJU DO TURNIRA.
Zadnja izmjena: kim, dana/u 12 jun 2013, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
još jedan brejk na vidiku, Sousa previše griješi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.