zato sto je i sam priznao kasnije da nije imao dovoljno informacija..sta je ovo neka relevantna stranica? ili šta..ista kao i svaka druga gdje moze pisati tko šta hoće i kako hoće..Emir000 je napisao/la:Zasto ste bili protiv momka zvani BSBosna? Svi su protiv Karacica (kao i ovdje: http://www.reprezentacija" onclick="window.open(this.href);return false; .ba/glavne-vijesti-menu/12-ostale-glavne-vijesti/1747-ko-e-odgovarati-za-blamau-juniora-selektor-karai-priliku-na-elitnom-turniru-dao-ak-osmorici-debitanata.html) sada a prije ste bili na njegovu stranu i htjeli ste ponizit BSBosnu, nije vam dobro.
naravno, rezultata nema i Karačić će dobiti otkaz 100% al ja vas uvjeravam da je čovjek vrhunski trener.. sačekajmo drugog pa ćemo vidjeti što će biti..
meni je ovdje dovoljno bilo što mi napiše dino-92 koji je gledao utakmice, a ne netko ko laprda po portalima koji niti jedne nije vrlo vjerojatno ni pogledao..
uostalom ko je ta BiH, šta je BiH repka? velesila ili pa da se gonja sa francuzima, austrijancima itd?
ni A selekcija do ove godine nije napravila ništa (a i ove je u drama lakoj skupini, treab biti realan), a kamoli će mlađi..
napreduje se sigurno..al ništa ne ide preko noći..
ja koliko vidim ovdje je najveći problem (vidi se i po komentarima) što je Karačić Hrvat, iz Širokog i što je pozvao četvoricu (aktualnih prvaka, osvajača kupa prošle sezona i ove) iz juniora Širokog...jbg-a ..