Nisam pesimista, no mislim da on neće više biti ni blizu igrač kao prije. Može imati znanja, no ako tijelo nije spremno 100% džabe sve.
I ja sam čitao za mrtvace. Gadno zvuči, razumijem ga u neku ruku, ali kako se vrše transplatacije srca, jetre itd
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Nebitno koliko je borac, ako bude imao staklena koljena, pa bude sklon povredama. Dzaba mu sve onda. Taj zahvat jest rutinski za izvesti, ali nemoj ga mijesati sa odstranjivanjem slijepog crijeva kod covjeka, gdje nakon istog zivis kao da ga nikad nisi ni imao, ovaj ce sigurno osjetiti nedostatke u koljenima.CroCHEF je napisao/la:Hm, ne bih se složio s tvojom konstantacijom. Holger je veliki borac na terenu, ali i izvan njega. Očekujem ekstremno brz povratak, i pružanje još boljih partija za FCB. Rutinski zahvat, ništa više.
Gdje si citao to za mrtvog covjeka,ak mi mozes dat link?amerosm je napisao/la:Upravi si sve to sto si napisao, ali time isto tako slabi lijevo koljeno koje je u potpunosti zdravo...
Doktori mu u SAD-u i Njemackoj savjetuju da presade taj dio patele od mrtvog covjeka, ali Badstuber to odbija.
Pitam se zar covjek moze biti toliko GLUP ?
Evo ti link...proFCB je napisao/la:Gdje si citao to za mrtvog covjeka,ak mi mozes dat link?amerosm je napisao/la:Upravi si sve to sto si napisao, ali time isto tako slabi lijevo koljeno koje je u potpunosti zdravo...
Doktori mu u SAD-u i Njemackoj savjetuju da presade taj dio patele od mrtvog covjeka, ali Badstuber to odbija.
Pitam se zar covjek moze biti toliko GLUP ?
Bravoo,bravo, sigurno je da ce doc. Wohlfahrt ga osposobiti bas kao sto je i Robben-a a na kraju krajeva i Bolt-a. Iako se ne radi ni o slicnim povredama, mislim da ce Strudla biti ponovno u nasem kadru!BadrHari je napisao/la:Treba se boriti.
Robbenu su se povrede bile popele na vrh ... pa nije odustajao i vratio se u zivotnu formu.
Badi je mlad, sa dobrim doktorskim timom bi u najboljim igrackim godinama trebao opet imati kvalitet za Elf i Bayern.
Ma moj Neutral djaba ljudima pricat kad su tvrdoglavi na kraju ce nama doci djaba.Neutral je napisao/la:Jašta, svugdje mu je bolje nego što je to Bayern![]()
Lijepi strah.
Bavarski druze nemoj tako,sad ce Gerivs da te citira i kaze da je Njemacka liga losa i da niko nece da dodje u Bayern,da svi hoce samo u EPL i naravno velika vecina u ArsenalNeutral je napisao/la:Onaj osjećaj kada možeš dovesti koga god hoćeš![]()
Kako je lijepo biti navijač Bayerna.
Ma kakav Vermaelen, jedino ako bi pristao da sjedi na klupi, u što čisto sumnjam.BavaracZenica je napisao/la:Spominje se tu i Thomas Vermaelen on bi nam strasno dobro dosao.
Abidal sto vi kazete ak bude spreman al maximalno i sa treninzima jer na stranu sve, nije lako igrat u ovom Bayernu, ovaj tempo igre koji Bayern ima.
Boateng, Dante, Buyten, Kirchoff , i et Abidal da dodjesuper nema sta. Ja sam zadovoljan ovim scenarijem, nek dodje i Vermaelen samo nek ne dolazi Koscielny
mojne gaa u Bayern.
Naravno, u potpunosti se slažem.Nebitno koliko je borac, ako bude imao staklena koljena, pa bude sklon povredama. Dzaba mu sve onda. Taj zahvat jest rutinski za izvesti, ali nemoj ga mijesati sa odstranjivanjem slijepog crijeva kod covjeka, gdje nakon istog zivis kao da ga nikad nisi ni imao, ovaj ce sigurno osjetiti nedostatke u koljenima.
Vermaelen i Abidal? Bitch please!Spominje se tu i Thomas Vermaelen on bi nam strasno dobro dosao.
Abidal sto vi kazete ak bude spreman al maximalno i sa treninzima jer na stranu sve, nije lako igrat u ovom Bayernu, ovaj tempo igre koji Bayern ima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.