FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Donnie Darko
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Donnie Darko » 11 jun 2013, 15:15

slika

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 jun 2013, 15:40

Donnie Darko je napisao/la:slika
otkud sad Felipe Luis u cijeloj ovoj prici :roll:
btw. slucaj Cesc :D
Španski reprezentativac se već neko vrijeme povezuje sa mogućim povratkom u Premier ligu, a Barcelona ga neće zadržati u klubu protiv njegove volje.
Joseph Bartomeu je izjavio kako bi Cescu Fabregasu bilo dopušteno da napusti klub ovog ljeta ukoliko on to zatraži. Španjolski internacionalac se već neko vrijeme povezuje sa mogućim povratkom u Arsenal. S druge strane, Denis Irwin je izjavio kako bi i Manchester United rado u svoje redove doveo veznjaka Barçe.
Fabregas ima ugovor sa Barcelonom do jula 2016., ali je potpredsjednik Barçe izjavio kako ga oni neće držati u klubu protiv njegove volje.
"Cesc će napustiti klub samo ukoliko on to bude htio", izjavio je Bartomeu.
Sam veznjak je, međutim, opovrgnuo sve špekulacije o svom mogućem odlasku sa Nou Campa ovog ljeta.
"Veoma sam sretan. Trebalo mi je mnogo da dođem tu gdje sam sada i ne bih to mijenjao nizašto. Da se osjećam nepoželjno bilo bi drugačije, ali niko mi nije rekao da sam nepoželjan ovdje. Veoma sam sretan ovdje, i jedina istina je da želim uspjeti u Barceloni", izjavio je Fabregas za 'Onda Cero'.
Fabregas je odigrao ključnu ulogu u Barçinom osvajanju titule ove sezone odigravši 32. utakmice i postigavši 11 pogodaka.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 jun 2013, 20:40

slika

Prema informacijama koje je objavila britanska kompanija "KantarSport", FC Barcelona je od Neymarovog transfera zaradila oko 8,7 miliona eura, ali samo kada je u pitanju medijska eksponiranost. Kada se na ovu brojku doda i ogroman broj prodanih dresova, uviđamo da je dovođenje ovog Brazilca bio sjajan marketinški potez. A, da li će biti i sportski, ostaje nam da vidimo.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 11 jun 2013, 23:15

Neymar zlatna koka. :mrgreen:

Joan Laporta je na današnjoj press konferenciji izjavio da se želi vratiti na čelo FC Barcelone na izborima 2016. godine: "Svaki dan osjećam sve veću želju da se vratim na mjesto predsjednika kluba... Ova uprava je opsjednuta uništavanjem onoga što smo mi uradili: nisu zadržali Guardiolu, potisnuli su Unicef, našu borbu protiv nasilnika na stadionima, omalovažavaju Cruyffa..."

Volio bih ga opet vidjeti 2016, taman da se klub finansijski stabilizira.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 12 jun 2013, 12:48

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 12 jun 2013, 13:05

slika

Torres je 9ka koju barca trazi (sport.es)

barcelonin strucni stab zeli da ojaca ekipu sa jos jednim napadacem koje ce makar davati 20-25 golova po sezoni i time da se rastereti messi i ovisnost barce o messiju .
mourinho ce pustiti torresa za neki 20 tak miliona eura jer su mu potrebne pare za druge igrace koje hoce da dovede i nece praviti problem torresu .
velika prednost torresa je sto vec igra u spanskoj selekciji sa vecinom igraca barce i procesa prilagodbe gotovo i da nece biti.

nije losa opcija po meni,pojeftino bi doso ,a ove sezone je bio vise nego dobar u chelseau (22 gola zabio)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 jun 2013, 13:06

:lol: gorki jest ti firaun nabio komplekse hahahahahahhahha
da bogdo nam on zivio 100 godina. jedino gdje nije uspjeo osvojiti LP je Madrid hahahahaha koji merak :D
a mi pacenici :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 jun 2013, 13:08

Prvo Luiz (ili neki drugi stoper), pa onda Torresi i slične pizde materine u napadu.

Ne bi bilo loše kad bi došao, mislim da bi se vrlo lahko uklopio u Barcu, ali...ponavljam, prvo stoper!

@bparena, jel' dosta više o Mourinhu na ovoj temi? Pa majka mu stara, kenjate nama danima ovdje što se piše o Neymaru, 'ajmo pisat' o odbrani, o mogućim pojačanjima i sl., a gle vas sad, ne gasite se o Mourinhu.
Bitniji vam prevoditelj i diplomirani vodonoša nego što je Barca i stvari vezane uz istu, u ovom slučaju transferi.
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 12 jun 2013, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 12 jun 2013, 13:09

barca_87 je napisao/la:
Torres je 9ka koju barca trazi (sport.es)
Mislim on gdje god da ode iz Celzija ce biti duplo bolji. Ja zivim za dan kad napusti stamford bridge. Nego ne znam sta ce vam napadaci imate vi drugih pozicija koje trebate popuniti.. Al nadam se da ce biti nesto od ovoga. :mrgreen:

@arena ako si mislio na mourinha da nije sa realom osvojio samo, nije ni sa chelseam.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 jun 2013, 13:16

soxx ok u pravu si - za drugo mjesto sa Celzijem sam zaboravio. S Realom nije dosao ni do drugog. No dugonajavljivan, nevidjen, najbolji ikad NISTA ON NIJE OSVOJIO S REALOM. Ove godine cak Real sa njim izgubi kup u svojoj avliji od drugog Madridskog kluba. :)
Tresla se gora rodio se mis.... bas mis....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 12 jun 2013, 13:22

Liverpool boss Brendan Rodgers has admitted he cannot afford to make mistakes in the transfer market this summer, and he is expected to add Celta Vigo forward Iago Aspas to his ranks today. Reports also continue to link Liverpool with Schalke’s Kyriakos Papadopoulos, Sevilla winger Luis Alberto and Ajax defender Toby Alderweireld. Meanwhile, the Spanish press are reporting Barcelona want to sign Daniel Agger

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 jun 2013, 13:25

Davno sam pisao da bih volio Torresa u Barci. Ali, prvo rijesiti ono sto je neophodno, pa tek onda gledati novo pojacanje u napadu.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 12 jun 2013, 13:39

Alexis nakon godinu i vise zabio svoj pogodak u dresu Cilea.

Znaci Alexis se konacno probudio 8-)
Visca el Barça ! Mes que un club !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 jun 2013, 13:48

soxx je napisao/la: Meanwhile, the Spanish press are reporting Barcelona want to sign Daniel Agger
Mah, ovu priču prosipaju još od prošle godine.
Nije loš igrač, al' ima dosta boljih rješenja od njega.
A čini mi se da je prošle godine i produžio ugovor sa Liverpoolom.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 jun 2013, 13:48

ako bi se mogao dovesti za dvadesetak miliona kako se prica, onda bi dobro bilo dovesti toresa, jest da je pao u formi,i da ima 29 godina,ali treba nam i klasicni spic i ne bi ga lose bilo dovesti, kod nas bi on vjerovatno procepio

najbolje bi bilo dati pedesetak miliona celziju i u paketu dovesti luiza i toresa i tako rijesiti dva problema, mediji pisu da bi ih morinjo rado prodao, treba to iskoristiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 12 jun 2013, 13:53

Romariooo je napisao/la:ako bi se mogao dovesti za dvadesetak miliona kako se prica, onda bi dobro bilo dovesti toresa, jest da je pao u formi,i da ima 29 godina,ali treba nam i klasicni spic i ne bi ga lose bilo dovesti, kod nas bi on vjerovatno procepio

najbolje bi bilo dati pedesetak miliona celziju i u paketu dovesti luiza i toresa i tako rijesiti dva problema, mediji pisu da bi ih morinjo rado prodao, treba to iskoristiti
Ako ponuda za Torresa dodje Mou ce je prihvatit 99%. Samo pitanje je hocel Torres. Zbog plate mozda.
Ovo sto su mediji pisali oko Luiza sve su gluposti. Pogledaj presicu i intervju Moua uvjerit ces se.
Samo ne znam sta ce vama spic dal ce igrati messi opet na desnom krilu? Neymar lijevo i "aBd Torres" u spicu ?

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 jun 2013, 14:02

Ne bi Messi isao na krilo ni da je Falcao dosao, a ne Torres, eventualno. Nesto bi vec iskombinovali, ali Messi ne ide iz sredine.

Ne bih se iznenadio ni da Torresa na krilo stave, iz samo njima poznatih, retardiranih razloga.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 12 jun 2013, 14:15

Torres u Barcu, 20 mil + primanja kojim bi postao placeniji od Xavija i Inieste. A već trošimo najviše od svih klubova na plaće igrača. Dovesti Torresa da igra klasičnog špica ili krilo a prodaju Villu koji je bolji od njega na svakoj poziciji? :lol:
Da neko napiše Svraka i Adilović na Camp Nou, opet bi neki povjerovali.
Don't hate what you don't understand.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 jun 2013, 14:22

naravno tores bi morao pristati na puno manju platu nego u celziju, sad hoce li ili nece, do njega je, a imao bi i upitnu minutazu, morao bi igrati nekad na krilu,nekad u spicu, sve u svemu, ne bi ga bilo lose dovesti, al nije ni prijeko potreban, ako bude sta od toga nije lost, al prije ce on u kakav tajkunski klub nego nama

luiz je puno veci prioritet ako nema nikakve sanse za dovesti silvu, torres ili bilo koji drugi napadac su puno manji prioriteti od stopera
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 jun 2013, 14:29

Ne znam stvarno da li treba da se vise pojacava napad. :roll: Toress ??? Nekako totala nedefinisan a imamo vec takvog - Alexa S. Trebaju da se okrenu drugom djelu tima a oni i dalje napad i napad. :shock:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.