Ja najvise volim kada se probudim sa svitanjem,jbg vreme zavisi od godisnjeg doba i onda vidim da je rano i ponovo zaspim.insider je napisao/la:Ma to je sve do neta, bar kod mene. Inače samo preklopim laptop (koji je na stolu pored kreveta) i nešto razmišljam prije nego bih trebao zaspat u mraku, pa opet mi nešto naumpadne, pa aktiviram lap i odem fol da nešto provjerim i vazda se zadržavam po forumima i portalima itd...Cautinho je napisao/la:Evo 3. noc zaredom,nespava mi se do 2-3 sata.Nije uobicajeno za mene,obicno idem oko 22 sata.Budim se kao i uvijek,oko 8-9.
Inače, kad smo kod snova, najviše volim kada ružno sanjam i probudim se. Nema mi boljeg osjećaja. Ali nekad davno sanjao, ne sjećam se kad sam posljednji put nešto sanjao.
Ludi snovi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ludi snovi
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- EmirSioux89
- Kontakt:
Nema mi nista mrze probudim se oko 8-9 sebi kazem sad cu ustat rano cijeli dan imam usto na vrijeme, i zaspim ustanem 12-13 posle podne i bude mi krivo 
Manchester United!
Samo je jedan forumas sanjao banane. Mislim da znam ko si ali necu da ti otkrijem identitetFOURTHOFFICIAL je napisao/la:banane
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Uvijek legnem oko 3-4, a budim se uvijek prije 9. Ne spavam skoro nikako
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- badblueboylivno
- Kontakt:
Preksinoć, iz ne znam kojeg razloga, sanjam da Borac BL dolazi igrati protiv Troglava.
Jučer poslijepodne sam s ekipom bio na jednoj benzinskoj u jednom selu na ulazu u Livno - kad tamo - na odmor staje autobus s igračima Borca.

Jučer poslijepodne sam s ekipom bio na jednoj benzinskoj u jednom selu na ulazu u Livno - kad tamo - na odmor staje autobus s igračima Borca.
Hayley <3
Znalo se više puta desit da sanjam nešto i da se to desi nakon par dana
Zadnja izmjena: Dex, dana/u 17 feb 2013, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Cautinho
- Kontakt:
I meni.Dex je napisao/la:Meni se dosad više puta desilo da nešto što sanjam desi
Neznam sta ima nesto vise nadprirodno od toga.Jos da sanjam koji parovi sutra dobivaju i stavim kucu pa se lijepo obogatim
Keep walking.
-
gojzerica
- Kontakt:
Sanjao sam da mi je cura šejtan nekakav, hoće da me ubije
:ugeek:
- Amoxicillin
- Kontakt:
Sanjam jednu čičkavu osobu koja me stalno vodi do nekog izloga u mesari, ali nigdje mesa 
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Moj uobicajeni san je da trcim po ulicama grada na neku odredjenu destinaciju , moram spasiti svijet ili svoj grad ( kako kada
) , a dok to sanjam , obicno u "pozadini" zna biti i neka deracina od muzike. Sreca , pa nisam sanjao nesto ovako ima mjesec dana. 
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 12 jun 2013, 02:38, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Amoxicillin
- Kontakt:
i sanjam također da me neko davi u nekom potkrovlju, slaba svjetlost, slaba, a mene hastra, a napolju k'o hoće grmit predvečerje...ma fuj, horor 
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- EdenHazard
- Kontakt:
Sanjam sretno Bilino, naprijed Čelik daj go 
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Sanjao sam ko ja i C Ronaldo zajedno kod njega u kući i sad nesto mi pricamo bla bla... i kreće on na trening i otvara mi neki ormar pun nike patika i govori uzmi sebi patika ja toga imam bruku od njih dobijam jer su mi sponzori xD
Sanjam već 5 noći kako jedna te ista cura gine pred mojim očima
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Amoxicillin je napisao/la:Sanjam jednu čičkavu osobu koja me stalno vodi do nekog izloga u mesari, ali nigdje mesa
a jbt
FORZA MARŠAL !!!
- Amoxicillin
- Kontakt:
ne vidim jaro lice, al' s leđa po kosi istohodža je napisao/la:Amoxicillin je napisao/la:Sanjam jednu čičkavu osobu koja me stalno vodi do nekog izloga u mesari, ali nigdje mesa
a jbt
da nije uschtipak??Amoxicillin je napisao/la:ne vidim jaro lice, al' s leđa po kosi istohodža je napisao/la:Amoxicillin je napisao/la:Sanjam jednu čičkavu osobu koja me stalno vodi do nekog izloga u mesari, ali nigdje mesa
a jbtja sam lud čovjek, ne mo'š vjerovat'
- Amoxicillin
- Kontakt:
nije. 
VFG??likma23 je napisao/la:Samo je jedan forumas sanjao banane. Mislim da znam ko si ali necu da ti otkrijem identitetFOURTHOFFICIAL je napisao/la:banane
- EdenHazard
- Kontakt:
nemas sta da otkrivas to svi znajuJHam je napisao/la:VFG??likma23 je napisao/la:Samo je jedan forumas sanjao banane. Mislim da znam ko si ali necu da ti otkrijem identitetFOURTHOFFICIAL je napisao/la:banane
Fan Sea rusioca zbog kojeg je isao u Banovice
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Google [Bot], napoleon72 i 6 gostiju.