Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Pa et manje djece ce u gimn. tako da sigurno upadas.Pogotovo jer imas sve 5.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
došao je i neki kombi djece iz Cazina u medicinsku dnsOtelo je napisao/la:Pa et manje djece ce u gimn. tako da sigurno upadas.Pogotovo jer imas sve 5.
Denga
ma ne brinem,ali eto očekujem tu listu k'o ručak sad
Svake godine ih dodje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** gimnaziju nista od nje nemas 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- legenda reala
- Kontakt:
Najbolje da upiše frizersku i nek mu sudija kupi poslovni prostor da narodu siječe ušiSarajlijc@ je napisao/la:**** gimnaziju nista od nje nemas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Amoxicillin
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Najbolje da upiše frizersku i nek mu sudija kupi poslovni prostor da narodu siječe ušiSarajlijc@ je napisao/la:**** gimnaziju nista od nje nemas![]()
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
pa što prije niste rekli 
- Amoxicillin
- Kontakt:
što nisi pit'o..dole svi ganjaju neke "pismene" škole, vamo djeca završavaju zanate, beru pare..bazeni je napisao/la:pa što prije niste rekli
frizeri, stolari, šnajderi..huh
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
pa zato moja tetka kad dođe iz Austrije odmah na frizuru kod nas,skupo tamo 
Dex je napisao/la:Kod nas stoja najskuplja frizura
Naplačuje se po satu il' po kvadratu?
Imam osjecaj da je vikend i da cu morat sutra u skolu

-
Ahmedinejad
- Kontakt:
Nedo Bog kad bi ja gore otiso kod frizera... imam poveliku glavu dok bi jednom obiso masinicom uzeo bi mi 200 maraka.
Pa sva bh dijaspora dođe u BiH samo da pravi frizure i popravlja zube. Čak im je isplativije to i davati po 10-20 eura "rođacima" itd nego da ne dolaze vamo i to urade gdje žive 
- Amoxicillin
- Kontakt:
jarane ovdje se isplati kupit mašinicu, 14 €..jes' da sam isto ovca al' barem jeftinije prođem 
Zato je lakše zaraditi. Mislim veća je plata sigurno, a ima i raditi ako hoćeš. Vidiš, imaš i u nas raditi kada hoćeš samo što dobiješ par stoje dok šef preko tvojih leđa dobija par hiljada.
Najjača mi je "Kako je u mene šef glup, da ja imam pare znao bi šta bi s njima". Tako je glup da je on šef a ti bildaš kičmu
Najjača mi je "Kako je u mene šef glup, da ja imam pare znao bi šta bi s njima". Tako je glup da je on šef a ti bildaš kičmu
- Amoxicillin
- Kontakt:
Ne zna ba narod, najbolje se okrenut vlastitoj proizvodnji, al' svako više voli dangubit' u skladištu nego sijat' kući..a lova kroz par godina pada s neba
jbg mucis se, alatka po alatka, pa imas traktore i tako 
10 plastenika, sijat i prodaji, najbolje
@alacious, prije će bit da je po kvadratu.Ja sam uzeo prije par mjeseci uzeo mašinicu, svake 2 sedmice se inače šišam, samo koliko para sam uštedio na to
@alacious, prije će bit da je po kvadratu.Ja sam uzeo prije par mjeseci uzeo mašinicu, svake 2 sedmice se inače šišam, samo koliko para sam uštedio na to
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ima l' nenaspavanih?
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 4 gosta.