FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Torres je 2 i po godine u hibernaciji. Čak je i ovakav Villa mašina za Torresa. Ne znam, ali ovo bi bukvalno bilo s konja na magarca, tako da čvrsto vjerujem u to da Torres neće doći u Barcelonu. Postoje jeftinija i bolja rješenja od Torresa. Uzmimo činjenicu da Torres ne može igrati krilo i sve je jasno. A, kao klasičan centarfor (recimo da Barcelona želi promijeniti taktiku kad ih ne ide) nije produktivniji od Lewandowskom kome naredne sezone ističe ugovor i koji bi mogao napustiti Dortmund za tih 20ak miliona Eura.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Napad je najbolja odbranabparena je napisao/la:Ne znam stvarno da li treba da se vise pojacava napad.Toress ??? Nekako totala nedefinisan a imamo vec takvog - Alexa S. Trebaju da se okrenu drugom djelu tima a oni i dalje napad i napad.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mančester Siti je postao tim sa najvećim platama u sportu. Klub sa Itihada pretekao je španske gigante, Real i Barselonu na vrhu ovogodišnje liste.xaviesta je napisao/la:Torres u Barcu, 20 mil + primanja kojim bi postao placeniji od Xavija i Inieste. A već trošimo najviše od svih klubova na plaće igrača. Dovesti Torresa da igra klasičnog špica ili krilo a prodaju Villu koji je bolji od njega na svakoj poziciji?![]()
Da neko napiše Svraka i Adilović na Camp Nou, opet bi neki povjerovali.
1. Mančester Siti (5.2 miliona), 2. Los Anđeles Dodžers (4.9), 3. Real Madrid (4,7), 4. Barselona (4.69), 5. Njujork Jenkiz (4.65), 6. Milan (4.3), 7. L.A. Lejkers (4.1), 8. Čelsi (4.1), 9. Bajern (4), 10. Inter (4)... (prosjecna plata)
ne daje barca najvise za plate

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ma ne znam sta da ti kazemrio_Ferdy88 je napisao/la:Napad je najbolja odbranabparena je napisao/la:Ne znam stvarno da li treba da se vise pojacava napad.Toress ??? Nekako totala nedefinisan a imamo vec takvog - Alexa S. Trebaju da se okrenu drugom djelu tima a oni i dalje napad i napad.

Nije to to vise... al' et'
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Sud u Gavi pokrenuo postupak protiv Messi-ja i njegovog oca jer misle da je isti na ime poreza utajio oko 4 miliona € kada je u pitanju 2007, 2008 i 2009 godina.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nakon Varanea tuzilastvo Spanije zaustvilo midzeta. 

Dobro, to je najnovija lista, do skoro je Barca bila na vrhu. Ali svejedno je, opteretit buđet' sa igračem koji će biti na klupi je glupo, recimo da se spominje Pizarro koji bi dosta manje koštao, to bi već imalo smisla.barca_87 je napisao/la: Mančester Siti je postao tim sa najvećim platama u sportu. Klub sa Itihada pretekao je španske gigante, Real i Barselonu na vrhu ovogodišnje liste.
1. Mančester Siti (5.2 miliona), 2. Los Anđeles Dodžers (4.9), 3. Real Madrid (4,7), 4. Barselona (4.69), 5. Njujork Jenkiz (4.65), 6. Milan (4.3), 7. L.A. Lejkers (4.1), 8. Čelsi (4.1), 9. Bajern (4), 10. Inter (4)... (prosjecna plata)
ne daje barca najvise za plate
Don't hate what you don't understand.
Dzoni je napisao/la:Nakon Varanea tuzilastvo Spanije zaustvilo midzeta.
Nakon optužbi za utaju poreza, na svojoj zvaničnoj Facebook stranici se oglasio Leo Messi: "Putem medija smo saznali o podnesenom zahtjevu španskim poreskim vlastima. Vrlo smo iznenađeni zbog toga, jer nikada nismo napravili bilo kakvo krivično djelo. Uvijek smo ispunjavali sve poreske obaveze, sljedeći savjete našeg konsultanata, koji će se pobrinuti za objašnjenje ove situacije."
Pobjeda je bolja od orgazma!
A znaci samo ga je Varane zaustavio.Gorki je napisao/la:Dzoni je napisao/la:Nakon Varanea tuzilastvo Spanije zaustvilo midzeta.
Nakon optužbi za utaju poreza, na svojoj zvaničnoj Facebook stranici se oglasio Leo Messi: "Putem medija smo saznali o podnesenom zahtjevu španskim poreskim vlastima. Vrlo smo iznenađeni zbog toga, jer nikada nismo napravili bilo kakvo krivično djelo. Uvijek smo ispunjavali sve poreske obaveze, sljedeći savjete našeg konsultanata, koji će se pobrinuti za objašnjenje ove situacije."

Mada ne vjerujem ja midzetu nista,treba bagru hapsit odmah.
Dzoni je napisao/la:
A znaci samo ga je Varane zaustavio.![]()

Dobro si a gdje su tu fudbaleri Milana,i Bayerna.Gorki je napisao/la:Dzoni je napisao/la:
A znaci samo ga je Varane zaustavio.![]()

Dzoni je napisao/la:
Dobro si a gdje su tu fudbaleri Milana,i Bayerna.
U Dortmundu.
- Centre forward
- Kontakt:
Bayernovci su ga isprepadali da u uzvratu nije smio ni izać na teren
.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Laporta ponovo na čelu Barcelone?

Bivši predsjednik Barcelone, Joan Laporta, iskazao je namjeru da se 2016. godine ponovo kandiduje za predsjednika ovog kluba.
Laporta je kritikovao nekoliko odluka kluba, među kojima je i ona da se ne obnovi ugovor sa defanzivcem, Ericom Abidalom. "Osjećam da sam spreman, i uzbuđen sam zbog mog povratka na čelo Barselone", izjavio je Laporta.
"Svaki kandidat za predsjednika Barcelone mora da bude motivisan, a ja to jesam. Ipak, sačekaću izbore. Kako se budu bližili, pojačaću svoju kampanju", dodao je on. Abidal je u Barcelonu došao upravo tokom Laportinog mandata, i on smatra da je odluka kluba da ne produži ugovor sa ovim defanzivcem, narušila ugled kluba. "Sa Abidalom nisu postupili kako treba. Razočarali su ga, i oštetili ugled Barcelone. Klub je u toj situaciji bio kontradiktoran, i smatram da je Abidalu trebao da bude ponuđen novi ugovor", rekao je Laporta.
On je kritikovao upravu kluba da nisu dovoljno učinili, kako bi zadržali Guardiolu na klupi Barcelone. "Imam sjajan odnos sa Pepom. U klubu pokušavaju da zanemare njegov doprinos rezultatima, ali je on uvijek bio važan. Trener Barcelone ne smije biti puki posmatrač. Iznenadilo me je kada je Vilanova rekao da će uprava kupiti igrače koje će on da trenira", završio je Laporta.
barca balkan .com

Bivši predsjednik Barcelone, Joan Laporta, iskazao je namjeru da se 2016. godine ponovo kandiduje za predsjednika ovog kluba.
Laporta je kritikovao nekoliko odluka kluba, među kojima je i ona da se ne obnovi ugovor sa defanzivcem, Ericom Abidalom. "Osjećam da sam spreman, i uzbuđen sam zbog mog povratka na čelo Barselone", izjavio je Laporta.
"Svaki kandidat za predsjednika Barcelone mora da bude motivisan, a ja to jesam. Ipak, sačekaću izbore. Kako se budu bližili, pojačaću svoju kampanju", dodao je on. Abidal je u Barcelonu došao upravo tokom Laportinog mandata, i on smatra da je odluka kluba da ne produži ugovor sa ovim defanzivcem, narušila ugled kluba. "Sa Abidalom nisu postupili kako treba. Razočarali su ga, i oštetili ugled Barcelone. Klub je u toj situaciji bio kontradiktoran, i smatram da je Abidalu trebao da bude ponuđen novi ugovor", rekao je Laporta.
On je kritikovao upravu kluba da nisu dovoljno učinili, kako bi zadržali Guardiolu na klupi Barcelone. "Imam sjajan odnos sa Pepom. U klubu pokušavaju da zanemare njegov doprinos rezultatima, ali je on uvijek bio važan. Trener Barcelone ne smije biti puki posmatrač. Iznenadilo me je kada je Vilanova rekao da će uprava kupiti igrače koje će on da trenira", završio je Laporta.
barca balkan .com
Svi u Dortmundu,jel to se neki turnir igra?Gorki je napisao/la:Dzoni je napisao/la:
Dobro si a gdje su tu fudbaleri Milana,i Bayerna.
U Dortmundu.
Ma ja,posten svijet ima vremena i na turnir otic.
Očekujem da se sad svi kantalonci svijeta ujedine kako bi platili ovu kaznicu za lea lessija.
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Nadam se da ce Spanski pravosudni organi vodjeni cvrstom rukom pravde Spanskih sudija adekvatno kazniti i osuditi Lionela Messija koji je drzavu koja je skoro u recesiji ostetio za 6 miliona eura.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Consigliere
- Kontakt:

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Gluposti,al ko zna mozda je i istina al sad tesko je povjerovati da su Meesijevi zastupnici toliko glupi da mu uniste kraijeru...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.