Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Blup bubblup... 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
"prinicpatus...ma pusti ba jarane, nemozes ti nekima ovde na forumu nista reci noramalno niti objasniti a da ne osijedis. Davno sam to vidio, zato lagano uzivaj. Sto drugi misle nek objese macku o rep.
Nek su oni veci strucnjaci i toliko kompetentni, pa mogu ocijeniti ko je kloc, a ko je klasa igrac. Iako njihovo misljenje se ne podudara sa nekim velikana fubala. Pozz
Nek su oni veci strucnjaci i toliko kompetentni, pa mogu ocijeniti ko je kloc, a ko je klasa igrac. Iako njihovo misljenje se ne podudara sa nekim velikana fubala. Pozz
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Principatus
- Kontakt:
Ma da, sve laganini. 
Ibisevic nece biti kaznjen od DFBa za mali incident protiv Dortmunda, gdje je povukao igraca Owomoyela za kosu. Izjava Owomoyele za DFB sud je izgleda bila presudna za to, jer sam igrac to kako se cini nije vidio dramaticno.
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... ffrei.html

Ibisevic nece biti kaznjen od DFBa za mali incident protiv Dortmunda, gdje je povukao igraca Owomoyela za kosu. Izjava Owomoyele za DFB sud je izgleda bila presudna za to, jer sam igrac to kako se cini nije vidio dramaticno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sad mi je Owomoyela najdraži nebosanski igrač Bundeslige!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Sad bi Vedo trebao da mu kupi gajbu piva.Principatus je napisao/la:Ma da, sve laganini.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
PostenoPrincipatus je napisao/la:Ma da, sve laganini.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
@Ponos Torina koji je ovo site ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- rob do bagro
- Kontakt:
DOJclandskiseha je napisao/la:@Ponos Torina koji je ovo site ?

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
seha je napisao/la:@Ponos Torina koji je ovo site ?
namjerno nisam stavio zbog pojedinih ovde koji bi odma pisali:a taj sajt bezveze nesto kao dnevni avaz bla bla i mrtvo sranje

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma nema pojma Beckenbauer kad kaze da je Ibisevic opasan igrac. Beckenbauer je krampa, ja bih ga razbio ovdje kod mene u parku 1 na 1.Principatus je napisao/la:Pogledaj zadnje utakmice Dzeke u Bundesligi, posebno onu protiv Hoffenheima, toliko je puta masio da su pojedini poceli sumnjati u njegovu visoku cijenu. Mislim da je Dzeko bio negdje oko 400-500 minuta bez pogodka u BL. Pa sta onda, desi se i to nekad cesce.Bob_Rock je napisao/la:Nije mu se lopta "omakla" nego mu je presla preko noge a to sam kod njega vidio najmanje 5 puta u njegove 3 zadnje utakmice koje sam gledao. Pravom igracu se tako "omakne" lopta 5 puta u roku jedne ili dvije sezone sezone
Sada su Dzeko, Miske i Ibisevic otprilike na slicnoj poziciji sto se tice scorer poena i na istoj sto se tice golova u BL. Ima samo jedna razlika izmedju ova 3 jaka igraca, jedan od njih je imao veoma tesku povredu, a ipak je tu gdje jeste. U tom kontekstu to samo malo ljudi gleda.
Prior to the injury Bayern Club President Franz Beckenbauer had this to say regarding the striker, “He is not only a good player on the counter-attack, but someone who is continually dangerous in the box”.

Ama ja nikad necu zaboraviti njegova 3 gola u 15 min........
_Vedad Ibišević_
ih, ti bi razbio.._Bihać_ je napisao/la:Ma nema pojma Beckenbauer kad kaze da je Ibisevic opasan igrac. Beckenbauer je krampa, ja bih ga razbio ovdje kod mene u parku 1 na 1.
nije ti fer...franc je pemzioner...posalji njegovog parca(ako imas djeda) pa da vidis kako bekenova stara desnica kika balonku

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Principatus
- Kontakt:
secer je napisao/la:ih, ti bi razbio.._Bihać_ je napisao/la:Ma nema pojma Beckenbauer kad kaze da je Ibisevic opasan igrac. Beckenbauer je krampa, ja bih ga razbio ovdje kod mene u parku 1 na 1.
nije ti fer...franc je pemzioner...posalji njegovog parca(ako imas djeda) pa da vidis kako bekenova stara desnica kika balonku![]()
Ljudi ucite citirati.

Ma nema veze sto je Beckenbauer pemzioner, nokoutirat cu ga kao Mohammed Alija prije nekoliko dana, i onda hvaliti se time.

Tema, dečki, tema.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
I ja kazem!!!!to apsolutno nisam ja napisao!!!!Principatus je napisao/la:secer je napisao/la:ih, ti bi razbio.._Bihać_ je napisao/la:Ma nema pojma Beckenbauer kad kaze da je Ibisevic opasan igrac. Beckenbauer je krampa, ja bih ga razbio ovdje kod mene u parku 1 na 1.
nije ti fer...franc je pemzioner...posalji njegovog parca(ako imas djeda) pa da vidis kako bekenova stara desnica kika balonku![]()
Ljudi ucite citirati.![]()
![]()
Ma nema veze sto je Beckenbauer pemzioner, nokoutirat cu ga kao Mohammed Alija prije nekoliko dana, i onda hvaliti se time.

_Vedad Ibišević_
Ibisevic nije u prvih 11 protiv hamburga 

- Ponos Torina
- Kontakt:
gringo2 je napisao/la:Ibisevic nije u prvih 11 protiv hamburga
Bolje za njega ovako ce svjez uci u drugom i zabice gol 100% za pobjedu hoffenhaima

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
kloc jedan od ragnika sto ga nije stavio u prvu, obasia ko da nema **** ga on, i gdje ce eduarda u napad kad igra lik veznog igraca, nestavi li sad ibisevica odma u drugom poluvremenu **** mu sve
- Principatus
- Kontakt:
Ibisevic je u prosloj utakmici bio 0, ali Obasi je bio ispod nule. Mozda ga dovede za drugo poluvrijeme.
-
- Kontakt:
ma nevalja ovo sto ragnik radi, umjesto da igraju od noge do noge on im dao novu taktkiku duge pasove niđe veze, i eduarda u napad mozes mislit kako ce pobijedit
- Ponos Torina
- Kontakt:
A levat igra 4 3 3vedo & sejo je napisao/la:ma nevalja ovo sto ragnik radi, umjesto da igraju od noge do noge on im dao novu taktkiku duge pasove niđe veze, i eduarda u napad mozes mislit kako ce pobijedit