Ti si ocigledno Ovan, Strijelac ili Skropion pa ti se ne svidja ovo, hejteruOtelo je napisao/la:Ne vjeruj nikad 3 osobama: Ovan, Strijelac, Škorpion. - Oni su sebični.
- Ne izgubi nikad 3 osobe: Bik, Rak, Jarac. - Oni su iskreni i prava ljubav.
- Ne dopusti nikad da 3 osobe odu od tebe: Djevica, Vaga, Ribe. - Oni znaju čuvati tajne i vidjeti tvoje suze.
- Ne izgubi nikad 3 osobe: Lav, Blizanci, Vodolija. - Oni su pravi prijatelji.
• kopiraj ovo i napiši šta si:
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD KIIIIIIIIIIIIIIIIILL MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Jel i kod vas tako, da na pocetnoj stranici kad skrolate, sad vidite sve ko je sta komentarisao ili lajkao? Izludi me, neki ljudi po 20 lajkova puknu i par komentara i sve to vidim na pocetnoj stranici kad skrolam...neka cura maloprije lajka: stikle, haljine, neke zivotinje, ronalda, auta..itd. ako nije 30 stvari lajkala. Zato sam je sad fino izbrisao, pa nek lajka dalje 
To znaci da joj se svidjas.
- Amoxicillin
- Kontakt:
JHam, ti isto lajkaš one gole ženske, al meni ne smeta 
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Ja lajkam samo one obucene, nemoj tako
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Joj raja pomagajte, otvorim slučajno neki link što mi ova pichoka poslala, i valjda virus neki bio, i sad i ja to šaljem, tj. samo sa mog profila šalje chatom. Kako da se riješim toga 
obrisi browser
Da pitam da li je iko imao problem sa chatom, kojeg nikako ne mogu otvorit ugl to izgleda ovako:
http://s4.postimg.org/msa2aghpp/Untitled.png" onclick="window.open(this.href);return false;
ja kliknem na ovo dopisivanje i nece da mi otvori online prijatelje, nadam se da ce mi neko pomoci
http://s4.postimg.org/msa2aghpp/Untitled.png" onclick="window.open(this.href);return false;
ja kliknem na ovo dopisivanje i nece da mi otvori online prijatelje, nadam se da ce mi neko pomoci
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- Amoxicillin
- Kontakt:
ho'š ti ženama vjerovat'...ja ne otvaram ni kad kaže da je njena slika gdje je golabavarian_bk je napisao/la:Joj raja pomagajte, otvorim slučajno neki link što mi ova pichoka poslala, i valjda virus neki bio, i sad i ja to šaljem, tj. samo sa mog profila šalje chatom. Kako da se riješim toga
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Pogotovo ako kaze na engleskomAmoxicillin je napisao/la:ho'š ti ženama vjerovat'...ja ne otvaram ni kad kaže da je njena slika gdje je golabavarian_bk je napisao/la:Joj raja pomagajte, otvorim slučajno neki link što mi ova pichoka poslala, i valjda virus neki bio, i sad i ja to šaljem, tj. samo sa mog profila šalje chatom. Kako da se riješim toga![]()
![]()
![]()
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Nije oca m' , hajd' da je to neka dobra treba, ali ova je ono, prosjek, ali je dobra ko kruh, i trebala mi poslati nešto za fax, kontam reko' evo ga kad ono hop ...
Jedino pozitivno je što se sad javljaju ženske , pitaju šta je ovo šta mi šalješ a ja iskoristio priliku pa prešao u ofanzivu 
- Amoxicillin
- Kontakt:
kad mi stigne mejl lafo "Hey my name is Lisa. I'm 19 from Leeds......I wanna have dirty skype chat with ya'.." i tako dalje
i ja napišem od.**** i ona nakon odje.bi opet šalje isto....i ja skontam da je automatski 
Il kad mi neko posalje sliku a na kraju linka .exe

- Amoxicillin
- Kontakt:
ili ono sfw ili flv lafo ja glup pa necu skontat da je flash (100% ona vrišteća kreatura) 
S jedne grupe:

Stavila likuša sliku i u opisu napisala ''Ružno sam ispala, ali bitna je Ana<333'', a Ana izgleda kao ofucani pacov koji je preživeo elektrošok.
- Amoxicillin
- Kontakt:
@Likuša šta si ovo stavila 
ne moze niko da me doda na fb, osim prijatelji prijatelja, a u opcijama mi sve normalno, jel ovo neka greska ili sta vec

hahahahhahahahahahahhaahhahahaaahhahahaJHam je napisao/la:S jedne grupe:Stavila likuša sliku i u opisu napisala ''Ružno sam ispala, ali bitna je Ana<333'', a Ana izgleda kao ofucani pacov koji je preživeo elektrošok.
naprijed rejal
Moze l' mi neko ukratko objasnit kako profil da napravim ? Eto odluci' se i ja na to pa da vidimo .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.