Uz jedan dobar prelazni rok, prije svega mislim na ostanak Suareza, mislim da bismo trebali biti ozbiljna konkurencija za 4. mjesto. Arsenal će standardno imati velikih problema kad su konstantnost i zdravlje igrača u pitanju. Da Tottenham nije također imao istih problema, bili bi sigurno u Ligi prvaka. Od Uniteda, bez obzira na eventualne transfere, očekujem ozbiljan pad u igri zbog odlaska Fergusona. Chelsea s Mourinhom i City sa normalnim trenerom su najozbiljniji kandidati za titulu i ne mislim da im možemo parirati. Tottenham je bez Balea jedno veliko ništa što su pokazali više puta u sezoni. Ako Velšanin ode loše im se piše. Everton će se bez Moyesa, Fellainija i Bainesa vratiti tamo gdje mu je mjesto, u sredinu tabele.artemis77 je napisao/la:Realno Arsenal, Man Utd, Man City i Chelsea su puno bolji od nas, a i Tottenham i Everton sigurno neće sjediti skrštenih ruku. Trebat će dosta dosta sreće da se mi domognemo 4. mjesta i LP. Po meni mission impossible
Mislim da imamo šansu za Ligu prvaka. Zapravo, to treba biti uvijet Rodgersu za ostanak na klupi i u idućoj sezoni.