Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Desmond
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Desmond » 12 jun 2013, 16:03

artemis77 je napisao/la:Realno Arsenal, Man Utd, Man City i Chelsea su puno bolji od nas, a i Tottenham i Everton sigurno neće sjediti skrštenih ruku. Trebat će dosta dosta sreće da se mi domognemo 4. mjesta i LP. Po meni mission impossible :mrgreen:
Uz jedan dobar prelazni rok, prije svega mislim na ostanak Suareza, mislim da bismo trebali biti ozbiljna konkurencija za 4. mjesto. Arsenal će standardno imati velikih problema kad su konstantnost i zdravlje igrača u pitanju. Da Tottenham nije također imao istih problema, bili bi sigurno u Ligi prvaka. Od Uniteda, bez obzira na eventualne transfere, očekujem ozbiljan pad u igri zbog odlaska Fergusona. Chelsea s Mourinhom i City sa normalnim trenerom su najozbiljniji kandidati za titulu i ne mislim da im možemo parirati. Tottenham je bez Balea jedno veliko ništa što su pokazali više puta u sezoni. Ako Velšanin ode loše im se piše. Everton će se bez Moyesa, Fellainija i Bainesa vratiti tamo gdje mu je mjesto, u sredinu tabele.
Mislim da imamo šansu za Ligu prvaka. Zapravo, to treba biti uvijet Rodgersu za ostanak na klupi i u idućoj sezoni.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 12 jun 2013, 16:06

Ako i ne zavrsi 4 , a bude mu falilo vise od par bodova za to mjesto , treba mu pokazati izlazna vrata , ali nekako vjerujem da ce uspjeti u svom naumu .

Charager
Kontakt:

Post Postao/la Charager » 12 jun 2013, 16:58

DAJ BOŽE DA USPIJE

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 12 jun 2013, 17:20

Ako ode Bale, doći će još trojica world class igrača u Tottenham, Arsenal će biti samo jači nego prošle sezone (nema odlazaka, osim Koscielny eventualno), jedino da Moyes totalno podbaci sa Scumom :mrgreen:
Walk on, with hope in your hearts.

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 12 jun 2013, 17:48

http://www.espn.co.uk/football/sport/story/212325.html#" onclick="window.open(this.href);return false;

Sve je izvjesnije da Carroll odlazi.Sampanjac ceka. :mrgreen:
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Hadalj
Kontakt:

Post Postao/la Hadalj » 12 jun 2013, 18:16

RodgersBOSS je napisao/la:http://www.espn.co.uk/football/sport/story/212325.html#

Koliko ćete se samo zajebati tim potezom takav WC igrač da ode realno da on nije išao na posudbu onaj El Pistolero ne bi mogao izboriti prvu postavu ;)

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 12 jun 2013, 18:17

Hadalj je napisao/la:
RodgersBOSS je napisao/la:http://www.espn.co.uk/football/sport/story/212325.html#

Koliko ćete se samo zajebati tim potezom takav WC igrač da ode realno da on nije išao na posudbu onaj El Pistolero ne bi mogao izboriti prvu postavu ;)
ja ti dajem 3 dana na forumu i onda vjecni ban,imal jos ko da se kladi sa mnom?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 12 jun 2013, 18:31

slika :cry:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 12 jun 2013, 18:35

prijevod ??
Walk on, with hope in your hearts.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 12 jun 2013, 18:37

Fejk :)
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 12 jun 2013, 18:44

ovaj aspas nikako da potpise :)

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 12 jun 2013, 18:50

Navodite kako možete doć do 4 mjesta,al sve spominjete kikseve ostalih timova (nema ovog,onog) ako pojačanja budu Aspas,Romero i ostala raja onda odma pišite isti plasman..to je ko da ja govorim da Arsenal može osvojit titulu a pojačanja su yaya sanogo i tako dalje..Dovedeš prave igrače koji će promjenit nešto na terenu i ne trebaš se nadat da će prvi 6 otić u stečaj da bi izborio lp

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 12 jun 2013, 19:06

suarez 90% ide u real, fazon je samo da oni posalju ponudu
a vidim raspravljate o sljedecoj sezoni, pa da i ja bacim koju
united ce sigurno zavrsiti u top 3 kakav god pad igre imali ili ne, city sa pelegrinijem i sa tolikim parama ce sigurno biti medju top 2, tu je i mourinho od kojeg mozemo ocekivati borbu za titulu, ne vjerujem da ce podbaciti
ostaju jos arsenal i tottenham
arsenal ove sezone i nije bio bog zna kakav, ali ipak su se nekako izvukli, ni od sljedece sezone ne ocekujem neki preveliki napredak, u velikom su padu i fali im jedan zdrav wilshere, i neko bolji od girouda u napadu.
tottenham napreduje pod vodstvom avb i iako je jako moguce da ostanu bez balea, i dalje mogu naci dobru zamjenu- pa prosle sezone su ostali bez modrica koji im je bio najbolji igrac i ove sezone su doveli odlicnu zamjenu u vidu dembelea
sad na liverpoolu ostaje da pokaze sta zna i da uz nekoliko dobrih pojacanja (nebitno jesu li poznati ili anonimusi, bitno je da pruze odlicne partije) ozbiljno napadne top 4
tottenhamu dajem najvece sanse da zavrsi u top 4, onda liverpool i arsenal podjednake sanse
everton ne racunam jer ne vjerujem da ce martinez uspijeti ostvariti neki veliki uspjeh u svojoj prvoj sezoni, moja prognoza, plasman u top 10 (8 ili 9 mjesto)
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 12 jun 2013, 19:48

Naći zamjenu za Balea je trenutno nemoguće. Nema igrača koji je trenutno na raspolaganju da zamjeni 3. igrača svijeta. Možda Luis Suarez, ali neće on u Tottenham sigurno :). Kao što mi ne možemo naći zamjenu za Suareza, tako ni oni ne mogu za Bale. Bit će tu nekih pojačanja, ali sam siguran, da bez obzira na to, ako mi zadržimo Suareza i pojačamo prvih 11 sa dva-tri igrača, nećemo imati slabiju ekipu ni od Tottenhama, ni od Arsenala, pa ni od Uniteda. Uz Aspasa, još Papadopoulos ili Alderweireld, Eriksen ili Mkhitaryan. Uz odlaske Downinga, Assaidija, Downinga, Skrtela imamo tim konkurentan i za više od 4. mjesta. Eventualno bi bilo fino zamjeniti Reinu Begovićem, ali nije uslov :). Mislim da nas očekuje lijepa sezona, samo da Suarez ne ode.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jun 2013, 19:50

Dobra stvar je to sto su 4 tima koja su ispred nas bila prosle godine promijenila trenere, ali to ne znaci da cemo biti ispred njih. Vidjecemo, Everton mora biti iza. :D

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 12 jun 2013, 19:52

zaboravoh, sretan rodjendan brazilskom madzionicaru, da nam jos dugo bude na anfieldu

evo za komitet
http://www.thisisanfield.com/2013/06/li ... explained/" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 12 jun 2013, 19:56

Predstavljanje Aspasa bi trebalo biti veceras...

His surname translates as ‘blade’ in English 8-)
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 12 jun 2013, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 12 jun 2013, 20:02

Desmond je napisao/la:Naći zamjenu za Balea je trenutno nemoguće. Nema igrača koji je trenutno na raspolaganju da zamjeni 3. igrača svijeta. Možda Luis Suarez, ali neće on u Tottenham sigurno :). Kao što mi ne možemo naći zamjenu za Suareza, tako ni oni ne mogu za Bale. Bit će tu nekih pojačanja, ali sam siguran, da bez obzira na to, ako mi zadržimo Suareza i pojačamo prvih 11 sa dva-tri igrača, nećemo imati slabiju ekipu ni od Tottenhama, ni od Arsenala, pa ni od Uniteda. Uz Aspasa, još Papadopoulos ili Alderweireld, Eriksen ili Mkhitaryan. Uz odlaske Downinga, Assaidija, Downinga, Skrtela imamo tim konkurentan i za više od 4. mjesta. Eventualno bi bilo fino zamjeniti Reinu Begovićem, ali nije uslov :). Mislim da nas očekuje lijepa sezona, samo da Suarez ne ode.
Da je svakog igraca dva puta prodati bilo bi dobro :D Uglavnom , nadam se da cemo biti u vrhu i da cemo se boriti sa najjacima za neki trofej . Mi smo van top 4 vec 4 sezone cime nas neki od timova u vrhu i ne smatraju kao pogodnim za tu borbu , predpostavljam . Samo nek bude bolje nego ove sezone i dobro je .

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 12 jun 2013, 20:29

ja ne znam jestel vi primjetili,ali puno navijaca drugih klubova se prosto nasladjuje losim plasmanom zadnjih sezona...mozda jer smo im pomrsili planove prije :D? Nadam se da ce tako biti i od iduce sezone. Samo da se igracima usadi pobjednicki mentalitet, sto je jako bitno.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni i 11 gostiju.