Brate nada uvijek zadnja ostaje sto si tice srbije oni ni tu nadu nemaju oni su protiv beglije trebal sad dobiti da bi imali matematicke sanse da odu u baraz a sad ni to nemajuBlaszczykowski je napisao/la:Dovde sam te pratio.Orao je napisao/la:Malo mi je dosadno pa cu da pokusam ''predviditi'' kraj evropskih kvalifikacija!![]()
Naravno pomenute i jesu najzanimljivije.
Grupa A
Belgija je sigurno prva.
Srbija ce po mojoj nekoj procjeni biti druga.
Kvalifikacije za SP 2014
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Kvalifikacije za SP 2014
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Cuj, izgleda nerealno, ali ko zna...
Hrvatska ima problema kojeg se nece tako lagano rijesiti, vec je javnost dobrano podijeljena po pitanju kvalitete i znanja sadasnjeg selektora...Srbija kao outsider moze iznenaditi, igraju kuci moraju odigrati hrabro...Ne izgledaju dobro, ali sa kvalitetom koju imaju, uvijek mogu bljesnuti.
Sa pobjedom vec bi bili "u igri" ali samo ako im rasterecena Belgija pomogne u Zagrebu (11.10.) i pobijedi domace...
Srbija moze dobiti Wales i FYR Mac.
Hrvatskoj bi bila voda u usima u Glasgowu, veliki pritisak na njih, povuci-potegni, s druge strane nalozen i hrabar domacin koji ide na sve ili nista...
Takav rasplet je svakako u domenu teorije, uglavnom nerealan ali ne i nemoguc
Hrvatska ima problema kojeg se nece tako lagano rijesiti, vec je javnost dobrano podijeljena po pitanju kvalitete i znanja sadasnjeg selektora...Srbija kao outsider moze iznenaditi, igraju kuci moraju odigrati hrabro...Ne izgledaju dobro, ali sa kvalitetom koju imaju, uvijek mogu bljesnuti.
Sa pobjedom vec bi bili "u igri" ali samo ako im rasterecena Belgija pomogne u Zagrebu (11.10.) i pobijedi domace...
Srbija moze dobiti Wales i FYR Mac.
Hrvatskoj bi bila voda u usima u Glasgowu, veliki pritisak na njih, povuci-potegni, s druge strane nalozen i hrabar domacin koji ide na sve ili nista...
Takav rasplet je svakako u domenu teorije, uglavnom nerealan ali ne i nemoguc

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Hrvatska ce u dodatne 99%, a onih 1% mozda da budemo prvi 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Svašta čovjek ovdje može pročitat. 
Kako god, ali meni je realnije da Srbija dobije Hrvate kuci i Vels u gostima nego da Hrvati pobjede Srbiju na Marakani i Belgiju kuci. Ali ovo je forum, i svako ima svoje misljenje, a znamo da u fudbalu nista nije gotovo dok sudija ne odsvira kraj
.
Pobjeda Hrvatske u Srbiji je naučna fantastika. Tu je najmanje kvalitet bitan 
Naravno. Ali reci da ce Srbija sigurno dobit je nerealno.Neutral je napisao/la:Pobjeda Hrvatske u Srbiji je naučna fantastika. Tu je najmanje kvalitet bitan
Srbija ce tu utakmicu izgubiti. Ipak je Stico motivator
Miha vs Stico, koji duel majko draga
Ne igraju njih dvaLillard je napisao/la:Naravno. Ali reci da ce Srbija sigurno dobit je nerealno.Neutral je napisao/la:Pobjeda Hrvatske u Srbiji je naučna fantastika. Tu je najmanje kvalitet bitan
Srbija ce tu utakmicu izgubiti. Ipak je Stico motivator![]()
Miha vs Stico, koji duel majko draga
Ne igraju, ali zbog njih reprezentacije igraju kako igraju 
Jel ko cuo da onaj Karadzic iz Srbijanskog fudbalskog saveza trazi da Srbija odigra utakmicu protiv grdne rane one vampirske tvorevine srpske
Odmah treba odgovoriti i trziti da Zmajevi igraju u Pazaru.
Da, vidjelo se protiv SkotskeLillard je napisao/la:Ne igraju, ali zbog njih reprezentacije igraju kako igraju
Ma nista od toga, gluposti.sedra je napisao/la:Jel ko cuo da onaj Karadzic iz Srbijanskog fudbalskog saveza trazi da Srbija odigra utakmicu protiv grdne rane one vampirske tvorevine srpske![]()
Ljubomora i zavst, hoce da unesu nemir u nas savez kao i Stimac sto je pokusao. To je ipak nemoguce, mi hrabro i sigurno koracamo prema Brazilu.
Od tekme nema nista, oni mogu doci samo da treniraju pred par (h)iljada gledalaca kao i kockasti u Mostaru
Nešto kao Kruno vs ČačkeLillard je napisao/la:Miha vs Stico, koji duel majko draga
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Nezadovoljni premijom, nisu otputovali u Brazil po predvidjenom planu
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/22895513" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/22895513" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Utakmicu prije Skotske Hrvati su dobili na guzove,cini mi se Vels je bio..Dali su gol u 90 i nisu bili bolji ili jesu za.nijansu...
ma na fercera trenutno dosta toga kod njih, ali kvalifikovaće se oni u baražu.ahmic je napisao/la:Utakmicu prije Skotske Hrvati su dobili na guzove,cini mi se Vels je bio..Dali su gol u 90 i nisu bili bolji ili jesu za.nijansu...
Rezultat se jedino i gleda.Mene osobno zaboli na koji će ne način reprezentacija plasirat na prvenstvo,glavno da se plasira.ahmic je napisao/la:Utakmicu prije Skotske Hrvati su dobili na guzove,cini mi se Vels je bio..Dali su gol u 90 i nisu bili bolji ili jesu za.nijansu...
- Sportfanatik
- Kontakt:
Milanov ofenzivac Kevin Prince Boateng ponovno će nastupati u dresu reprezentacije Gane. Priopćio je to predsjednik Ganskog nogometnog saveza nakon razgovora s Boatengom...
Izbornik reprezentacije Gane u budućnosti će ponovno moći računati na usluge Milanove zvijezde Kevina Princea Boatenga.
Predsjednik Ganskog nogometnog saveza Kwesi Nyantakyi potvrdio je za SuperSport kako je Boateng trebao nastupiti već protiv Sudana.
"Kevin-Prince je potvrdio izborniku i meni da je ponovno na raspolaganju za nastup u dresu reprezentacije. Trebao je biti u kadru već protiv Sudana, međutim uoči odluke o pozivima igračima, zaradio je na treningu ozljedu i nismo ga zbog toga pozvali", rekao je Nyatakyi.
Inače, Boateng je uzeo pauzu od igranja u dresu reprezentacije u studenom 2011. godine kada je odlučio smanjiti broj nastupa zbog povećeg broja ozljeda koje su ga sve više počele mučiti. U dresu Gane upisao je devet nastupa uz jedan postignut pogodak.
Izbornik reprezentacije Gane u budućnosti će ponovno moći računati na usluge Milanove zvijezde Kevina Princea Boatenga.
Predsjednik Ganskog nogometnog saveza Kwesi Nyantakyi potvrdio je za SuperSport kako je Boateng trebao nastupiti već protiv Sudana.
"Kevin-Prince je potvrdio izborniku i meni da je ponovno na raspolaganju za nastup u dresu reprezentacije. Trebao je biti u kadru već protiv Sudana, međutim uoči odluke o pozivima igračima, zaradio je na treningu ozljedu i nismo ga zbog toga pozvali", rekao je Nyatakyi.
Inače, Boateng je uzeo pauzu od igranja u dresu reprezentacije u studenom 2011. godine kada je odlučio smanjiti broj nastupa zbog povećeg broja ozljeda koje su ga sve više počele mučiti. U dresu Gane upisao je devet nastupa uz jedan postignut pogodak.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Kao francuze prosle klf.SiamoNoi je napisao/la:Rezultat se jedino i gleda.Mene osobno zaboli na koji će ne način reprezentacija plasirat na prvenstvo,glavno da se plasira.ahmic je napisao/la:Utakmicu prije Skotske Hrvati su dobili na guzove,cini mi se Vels je bio..Dali su gol u 90 i nisu bili bolji ili jesu za.nijansu...
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
U africkoj regiji kvalfikacija za SP, BARAZ (kolo prije kraja) su obezbjedile slijedece ekipe:
- Etiopija
- Tunis
- Obala Slonovace
- Egipat
- Etiopija
- Tunis
- Obala Slonovace
- Egipat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.