U 17 i 35rob do bagro je napisao/la:Jel mi mozete reci u kolko igrate sa Zeljom?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajlija89
- Kontakt:
IDEMOOOOOOOOOOOOO 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- rob do bagro
- Kontakt:
Gledao sam juce turnir i nisu nesto pino jaci. Pobjedili jesu Vrbanjusu, ali oni nisu nista ove godine u malom fudbalu. Ja vjeruje da ih mozemo uzeti na krilima Zeke i Džene sa mladim snagama
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- BlueSharks
- Kontakt:
hahaha juče govore kako neće ići na turnir, kako je beze, kako se namješta, a danas idu....pa fkt ste smiješni.....al đaba dolazitr deremo vas kako na tribinama tako i na terenu i uzimamo 5 bajramski i vodimomiky_hz je napisao/la:Ide se danas na finale ako neko ne zna(doslo je do nekih promjena u vezi dogovora oko odlaska na ovaj turnir)
Znaci finale bi trebalo biti spektakl jest da ce nas uzeti na terenu jer imaju stvarno prejak sastav al idemo da se malo navija
Strauss Junior
Odkud ovo da se ide.
Ja se cuo sa jaranima prije sat vremena i bila je instrukcija iz vrha grupe da se ne ide?
Pa nikada i nismo navijali osim na Hasetovom turniru,gdje uvijek napravimo Argentinu u sred Sarajeva
Ja se cuo sa jaranima prije sat vremena i bila je instrukcija iz vrha grupe da se ne ide?
Pa nikada i nismo navijali osim na Hasetovom turniru,gdje uvijek napravimo Argentinu u sred Sarajeva

Ako nas uzmete imati ce te cime tjesiti cijelu zimu.BlueSharks je napisao/la:hahaha juče govore kako neće ići na turnir, kako je beze, kako se namješta, a danas idu....pa fkt ste smiješni.....al đaba dolazitr deremo vas kako na tribinama tako i na terenu i uzimamo 5 bajramski i vodimomiky_hz je napisao/la:Ide se danas na finale ako neko ne zna(doslo je do nekih promjena u vezi dogovora oko odlaska na ovaj turnir)
Znaci finale bi trebalo biti spektakl jest da ce nas uzeti na terenu jer imaju stvarno prejak sastav al idemo da se malo navija
Zamisli samo pricu: Mi smo njih uzeli na bajramskom turniru

mokeke je napisao/la:Ako nas uzmete imati ce te cime tjesiti cijelu zimu.BlueSharks je napisao/la:hahaha juče govore kako neće ići na turnir, kako je beze, kako se namješta, a danas idu....pa fkt ste smiješni.....al đaba dolazitr deremo vas kako na tribinama tako i na terenu i uzimamo 5 bajramski i vodimomiky_hz je napisao/la:Ide se danas na finale ako neko ne zna(doslo je do nekih promjena u vezi dogovora oko odlaska na ovaj turnir)
Zamisli samo pricu: Mi smo njih uzeli na bajramskom turniru
HOCE LI BITI HORDI U SKENDERIJI

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Bit ce Hordi pred malim ekranima

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- BlueSharks
- Kontakt:
deremo vas kao prošle godine u svim takmičenjima....ako treba možete probati fudbal na pijesku, mada sumnjam da će te nas i u tome dobiti......ma ustvari izmislite neku novu disciplinuGerrard je napisao/la:Nemoj samo da nas oderete onako kao zadnji derbi na GrbaviciBlueSharks je napisao/la:hahaha juče govore kako neće ići na turnir, kako je beze, kako se namješta, a danas idu....pa fkt ste smiješni.....al đaba dolazitr deremo vas kako na tribinama tako i na terenu i uzimamo 5 bajramski i vodimomiky_hz je napisao/la:Ide se danas na finale ako neko ne zna(doslo je do nekih promjena u vezi dogovora oko odlaska na ovaj turnir)
sad bez zajebancije hoćete li danas dolaziti ili ne, bilo bi glupo kad bi samo manijaci došli, ne bio to onaj ugođaj kakav mogu samo manijaci i horde napraviti, a ovi novonastali ultrasi, lešinari, red-army i druge kvazi grupe pred male ekrane i nek gledaju dva najveća i jedina giganta u BiH
Strauss Junior
Nisam jučer gledao turnir nikako, a danas ću to finale, pogotovo ako će naši navijači doći ili je možda to neka šuplja ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Nemogu ni oni ni mi govoriti ko ce pobijediti do nasih igraca je
zivi bili pa vidjeli. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
mozda dodji pa ces znati...husoo97 je napisao/la: HOCE LI BITI HORDI U SKENDERIJI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- sarajlija89
- Kontakt:
jesmo krenuli 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Spremni pred malim ekranimasarajlija89 je napisao/la:jesmo krenuli

- sarajlija89
- Kontakt:
hehe...valja,valja...i tako se navija kad vec ne moze drugacije
odo i ja lagano...

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Citam u sportu Emir Janjos dobio neku ponudu iz Norveske od nekog kluba iz vrha Norveskog fudbala ali jos se nezna hoce li otici
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pocinju mu se javljati simpatije prema FCS-u hahahavedran86 je napisao/la:ovaj blueshark vise pise ovdje na nasoj temi neg na svojoj
opsjednut je nama
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bosnas_, casual033, Dave, Fouzi1, HordasFks, Jadnimi, JavierBosnia, Konzerva, Lecler, mire971, mma_hz, pjankesarajevo, rimljanin90, Seipronto, skoJaa, zagorski i 117 gostiju.