ko god da su svaka im čast kako su ušli u ligu(svi znamo vež kako)Cepi1981 je napisao/la:Mozete li postaviti imena igraca sa slike??nkvitez je napisao/la:Prvaci Prve lige Fbih za sezonu 2012/2013
Hvala unaprijed
NK Vitez
Re: NK Vitez
Hadalj je napisao/la:ko god da su svaka im čast kako su ušli u ligu(svi znamo vež kako)Cepi1981 je napisao/la:Mozete li postaviti imena igraca sa slike??nkvitez je napisao/la:Prvaci Prve lige Fbih za sezonu 2012/2013
Hvala unaprijed
a kako su to usli pametnjakovicu?
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Alicu majstore
Vidim i Ivesic je tu, dobar igrac skroz
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- TzBulevar87
- Kontakt:
Možeš li mi reći kakav su utisak na tebe ostavila djeca Slobode (juniori) @nkvitez
, te kako je završila finalna utakmica? 
075
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jesu li vam krenuli radovi na izgradnji stadiona...bila je prica da krecu cim prvenstvo zavrsi...nabacite koju sliku
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
TzBulevar87 je napisao/la:Možeš li mi reći kakav su utisak na tebe ostavila djeca Slobode (juniori) @nkvitez, te kako je završila finalna utakmica?
dobili su vasi 3-0 u finalu juniore jedinstva,u polufinalu 4-0 branitelja. s ovim sam ti sve rekao.. imate jaku generaciju nema sta,momci bez puno muke osvojise ovo doigravanje
Dajte prebacivajte ovu temu u Premijer Liga 
Sta tu ima vise da se capri u ovom podforumu?!
Sta tu ima vise da se capri u ovom podforumu?!
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
BlueTigers1987
- Kontakt:
Cestitam na ulasku u PL , ako nista blizu gostovanje 
Jest, jest.. na Kembridzu... ovaj hocu reci KamberovicuBlueTigers1987 je napisao/la:Cestitam na ulasku u PL , ako nista blizu gostovanje
Ljubomora je cudo, ako nemas sta konkretno da zeska onda razguli u troskocima.FliX je napisao/la:Jest, jest.. na Kembridzu... ovaj hocu reci KamberovicuBlueTigers1987 je napisao/la:Cestitam na ulasku u PL , ako nista blizu gostovanje
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Slavko Brekalo i Danijel Kožul dolaze u Vitez na posudbu iz Širokog Brijega! takoder se pregovara sa bivsim Čelikovim igracem Arminom Kapetanom 
ne razumijem zašto čovjek ima biti ljubomoran. navija za Čelik, što znači da ćete svoje domaće utakmice igrati u njegovom/mom gradu.Cepi1981 je napisao/la: Ljubomora je cudo, hajde tifusaru ako nemas sta konkretno da zeska onda razguli u troskocima.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Ma necu se s (ne)covjekom raspravljat.. bas tako kao sto kazes, samo konstatovo da se igra u Zenici..Pasha je napisao/la:ne razumijem zašto čovjek ima biti ljubomoran. navija za Čelik, što znači da ćete svoje domaće utakmice igrati u njegovom/mom gradu.Cepi1981 je napisao/la: Ljubomora je cudo, hajde tifusaru ako nemas sta konkretno da zeska onda razguli u troskocima.
Nemamo se sta raspravljati tvoj post je bio i suvise nego sarkastican zbog toga sam reagovao onako kako sam reagovao.
U Zenici se igra samo par kola, ako Bog da, mozda tri - cetiri, makar tako kazu celni ljudi NK VItez-a, ovo fk i nk me podsjeti na FC I AB KOBENHAVN 
Ako moRe ko da prokomentira pojedince, ko su nositelji ove ekipe ?
Kakvi su vam se pokazali Alic i Dedic i ostali zlatni juniori Celika ?
L_blancos je napisao/la:Ako moRe ko da prokomentira pojedince, ko su nositelji ove ekipe ?
Manje vise ekipa je sastavljena od dosta igraca s premijerligaskim iskustvom..
neki od njih su: Armin Imamovic,Almir Hasanovic,Goran Jurić,Mladen Jurčević,Stjepan Badrov,Jure Pejić,Kristijan Ivešić,Dario Pranjković ...
A od vasih zlatnih juniora tu su: Dilaver,Dedić,Alić,Smriko....
Dilaver 11 golova ( u drugoj polusezoni stao malo,ozljedio se bio...dobar je uglavnom ovdje,trudi se,dragi mi je ko igrac)
Dedić 9 golova(Deda nas kralj
Smriko 6(na polusezoni dosao,malo se bio zapustio kad je dosao,al doveo ga je trenazni proces u formu,kasnije eksplodirao,zabijao kad je bilo najpotrebnije,voli ga publika,bio je kod nas vec)
Ostali clanovi ekipe su dugogodisnji igraci Prve lige Fbih
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ako NK Vitez bude igrao na Kamberovicu Polju onda ce Zenica biti tako receno za jedan klub bogatiji 
Ja cu biti prvi koji ce ici na te utakmice i koji ce drzati fige komsijama
Ja cu biti prvi koji ce ici na te utakmice i koji ce drzati fige komsijama
http://www.vitez.info/politika-414/vije ... ps-vitezit" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.