Transferi, igrači Premijer Lige BiH
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
Re: Najbolji igrač polusezone 2009.
ADIN DZAFIC

Problem je što je čovjek došao iz kluba gdje bio bakrot il tako nekako slično (ako se dobro sjećam). Pa nije nigdje mogao nego u Sarajevo , jer je bilo gotov završeno vrijeme za transfere. Mislim da je prvi u PL, Škoro asistira kad treba (on je asisten u BL bio), a pogotovo daje golove.drop je napisao/la:Slažem se...kad nema bolji veznjaka onda odskace daleko Bekrić...isti slucaj i sa Škorom što se tice napadaca...jako je smiješno i ovo drkanje i onanisanje na Škoru,te Škoro ovo-ono...neka prica za malu djecu...da je šta valjo nebi danas igro u sarajevu,vec negdje vani zarađivao ko covjek.Gerrard je napisao/la:E onda su nam jako smjesni vezni igraci kad je on najboljidrop je napisao/la:Ja ne znam što pojedinici ovdje pljuju po Bekriću (i to još željovci![]()
)...pa momak je najbolji veznjak lige i opet vam ne valja
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
kakav bekrić bolan,pa najbolji veznjak je dalekoooo wagner 6 golova 3 asist,a bekrić sve iz penala,ovo je nerealna anketa jer svak svoje stavlja a i zbog toga jer nema dovoljno tekmi na tv-u recimo čelika nije nikako bilo možda i u njih ima neko dobar,leotar itd,izvještaji su potpuno bezzz većinom samo golove prikaže,ali ako moram evo poredak igraca
1-škoro(eto jer većina to misli pa da ne kažete da sam svog 1. stavio
2-wagner(mada mislim da je čak tu negdje sa škorom,jer wagner u nas igra često def.veznog a dao je 6 golova i ima 3 asista
3-bilbija
4-džafić
5-šunjić
6-bekrić(jel to je taj što je da 5 golova iz penala pa ga stavili
7-varea
8-vranješ
9-šilić
10-muminović
a mislim da široki ima još jednog vrlo dobrog igraca bio najbolji strjelac 2 hnl,sad u nas postigao 6 golova,hrvoje mišić
1-škoro(eto jer većina to misli pa da ne kažete da sam svog 1. stavio
2-wagner(mada mislim da je čak tu negdje sa škorom,jer wagner u nas igra često def.veznog a dao je 6 golova i ima 3 asista
3-bilbija
4-džafić
5-šunjić
6-bekrić(jel to je taj što je da 5 golova iz penala pa ga stavili
7-varea
8-vranješ
9-šilić
10-muminović
a mislim da široki ima još jednog vrlo dobrog igraca bio najbolji strjelac 2 hnl,sad u nas postigao 6 golova,hrvoje mišić
Opet kažem,Bekrić i kad nije u formi (a nije to je sasvim jasno) i kao takav je opet najkvalitetniji veznjak lige.
Treba li crtati neke stvari

Treba li crtati neke stvari

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
po čemu je bolji od wagnera majke ti svatko ko je imalo realan reći će da je wagner bolji
Ja sam navijac Zelje i Wagner je bolji od Bekrica.Steve Urkel je napisao/la:po čemu je bolji od wagnera majke ti svatko ko je imalo realan reći će da je wagner bolji
AMAR OSIM!
- BRIGATA_ROSSA
- Kontakt:
Zato sto drop navija za Želju, kako ti to nije jasnoSteve Urkel je napisao/la:po čemu je bolji od wagnera majke ti svatko ko je imalo realan reći će da je wagner bolji

MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!
Više je faktora...opcenito bolji i kvalitetniji igrac,onako gledajuci u globalu kao igraca (mada cijenim i Wagnera)...izdržljivost,kondicija,brzina,šut,centrašut - sve je to na strani Bekrića,mada u zadnje vrijeme je van forme i slabije razigrava ekipu.Steve Urkel je napisao/la:po čemu je bolji od wagnera majke ti svatko ko je imalo realan reći će da je wagner bolji
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
drop je napisao/la:Slažem se...kad nema bolji veznjaka onda odskace daleko Bekrić...isti slucaj i sa Škorom što se tice napadaca...jako je smiješno i ovo drkanje i onanisanje na Škoru,te Škoro ovo-ono...neka prica za malu djecu...da je šta valjo nebi danas igro u sarajevu,vec negdje vani zarađivao ko covjek.Gerrard je napisao/la:E onda su nam jako smjesni vezni igraci kad je on najboljidrop je napisao/la:Ja ne znam što pojedinici ovdje pljuju po Bekriću (i to još željovci![]()
)...pa momak je najbolji veznjak lige i opet vam ne valja

Naravno da je u Zelji ni na kraj pameti nebi ovo napisao

P.S Skoro je samo tu da Zelji ponekad zagorca zivot za ostalo nemojte brinuti

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Re: Zimski prelazni rok !!!
Kakve to veze ima sa pobjedom protiv Borcaharry_90 je napisao/la:hahahahhahhahha ja sto me nasmija Boze dragi,dobili Borca i odmah se digli,ko da ste dobili Barcu,Reala itd hahahhahahahhahahajunuz23 je napisao/la:Ma ja samo znam da bi svaki igrac iz BH lige zelio igrati na Kosevu, a vi pricajte sta hocete

To mu je i vrhunac njegove karijere - da Želji zagorca život...dok npr.Džeko zagorcava živote Bayernu,Bremenu,Manchesteru,Belgiji i ostalim...to je ta razlika...na jednog drkaju navijaci Sarajeva,a na drugog Wenger...Škoro je taman za naše PL (predzadnje lige) tacno je izbaždaren da ovdje igra,on nije mogao ni u Rijeci igrati i tamo je dobio nogu...pametnom dosta 

Re: Zimski prelazni rok !!!
Opterecujete forum ovakvim i bespotrebnim temama
Svako ko hoce nesto da sazna o prelaznom roku ,odlascima i dolascima, nek dođe na pdf tog kluba i vidjet ce, sigurno ima.
Ps-Samo prepirke i svadje.Temu pod kljuc memlisideboy.

Ps-Samo prepirke i svadje.Temu pod kljuc memlisideboy.
Jesi ti ikad gled'o Wagneradrop je napisao/la:Više je faktora...opcenito bolji i kvalitetniji igrac,onako gledajuci u globalu kao igraca (mada cijenim i Wagnera)...izdržljivost,kondicija,brzina,šut,centrašut - sve je to na strani Bekrića,mada u zadnje vrijeme je van forme i slabije razigrava ekipu.Steve Urkel je napisao/la:po čemu je bolji od wagnera majke ti svatko ko je imalo realan reći će da je wagner bolji

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
više putaThe Game je napisao/la:Jesi ti ikad gled'o Wagneradrop je napisao/la:Više je faktora...opcenito bolji i kvalitetniji igrac,onako gledajuci u globalu kao igraca (mada cijenim i Wagnera)...izdržljivost,kondicija,brzina,šut,centrašut - sve je to na strani Bekrića,mada u zadnje vrijeme je van forme i slabije razigrava ekipu.Steve Urkel je napisao/la:po čemu je bolji od wagnera majke ti svatko ko je imalo realan reći će da je wagner bolji![]()
![]()
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Onda nisi realan jer Wagner je izmislio igru u veznom redu za ovu ligu. 

...Život za Široki...
- sarajlija89
- Kontakt:
kakve veze dzeko ima sa ovim....drop je napisao/la:To mu je i vrhunac njegove karijere - da Želji zagorca život...dok npr.Džeko zagorcava živote Bayernu,Bremenu,Manchesteru,Belgiji i ostalim...to je ta razlika...na jednog drkaju navijaci Sarajeva,a na drugog Wenger...Škoro je taman za naše PL (predzadnje lige) tacno je izbaždaren da ovdje igra,on nije mogao ni u Rijeci igrati i tamo je dobio nogu...pametnom dosta

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja nisam napisao da je Wagner loš,cak naprotiv dobar i kvalitetan igrac bez sumnje...ali mislim da nije cak ni najbolji ni u svom klubu...evo prvi mi na pamet pada Šilic koji je bas klasa igrac i glavni igrac kluba.ŠB_Fidelis je napisao/la:Onda nisi realan jer Wagner je izmislio igru u veznom redu za ovu ligu.
- bistrikboy
- Kontakt:
Edin Dzeko(FK Željezničar):
2003/2004 - PRVENSTVO - 15 utakmica, 2 gola
2003/2004 - KUP UEFA - 1 utakmica, 0 golova
2004/2005 - PRVENSTVO - 20 utakmica, 1 gol
2004/2005 - KUP BIH - 5 utakmica, 0 golova
UKUPNO: 41 utakmica, 3 gola, uz napomenu da je većinu nastupa ubilježio kao rezervista.
2003/2004 - PRVENSTVO - 15 utakmica, 2 gola
2003/2004 - KUP UEFA - 1 utakmica, 0 golova
2004/2005 - PRVENSTVO - 20 utakmica, 1 gol
2004/2005 - KUP BIH - 5 utakmica, 0 golova
UKUPNO: 41 utakmica, 3 gola, uz napomenu da je većinu nastupa ubilježio kao rezervista.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
e to jest bilo prošle godine a ove god je šilić iza wagnera,varea mislim čak i mišića jer šilić je ove god baš ono pravu utakmicu odigra protiv zvjezde 3 asista i gol,to ti kažeš za šilića na osnovu prošlih godine kad i je bio među najboljim ujedno ja mislim najbolji igrac lige,ali ove god wagner definitivnodrop je napisao/la:Ja nisam napisao da je Wagner loš,cak naprotiv dobar i kvalitetan igrac bez sumnje...ali mislim da nije cak ni najbolji ni u svom klubu...evo prvi mi na pamet pada Šilic koji je bas klasa igrac i glavni igrac kluba.ŠB_Fidelis je napisao/la:Onda nisi realan jer Wagner je izmislio igru u veznom redu za ovu ligu.