@Omer nema od toga nista on je Juvetov igrac.Omerbavarac je napisao/la:Kandidati za pojacavanje odbrane: http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Citam da se navodno pojavila vijest da Fiorentina nudi Jovetica i 20 miliona za Gomeza, mada u to ne vjerujem ni sekunde, previse je to.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- mirzabavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
- anelbavarac
- Kontakt:
@Rekordmeister Sta ima u Banovicima
?
Prema Sky-u Rafinha vise nije igrac Bayerna,vjerovatno ce u Schalke
- Rekordmeister
- Kontakt:
Ev moloprije dosaoanelbavarac je napisao/la:@Rekordmeister Sta ima u Banovicima?
Kakav ABIDAL bog vam ! Neka on ide u Monaco oni za njega daju golemu gutu! Neko spomenu i BRENU hahah pa mogli smo Ottla i Lella vratiti komotno
Jovetić plus 20 miliona eura, pre pre, predobro zvuči da bi bilo istinito.
Ta informacija je nevjerovatna i opet budimo iskreni pretjerano bi to bilo. Iako niko se ne bi bunio.
Gomezova neka realna cijena je 30 miliona trenutno. Sjetit ćemo se da je uprava prije koju godinu za njega mogla uzeti i 40, bila konkretna ponuda.
E sad moramo uzet u obzir da je ove sezone igrao manje (i pored toga što je par ne tako nebitnih golova zabio), te isto tako da smo voljni ga prodat i on sam sad već faktički želi da ide, jer rečeno mu je da su mu pod Guardiolom dosta slabe šanse da igra.
Odmah tu sad dolazi i onaj faktor da će njemu uprava možda izaći donekle u susret pa klubu u koji on želi ići spustit cijenu (al ne pretjerano naravno). Cifra bi trebala biti 25 miliona najmanje, nisam siguran dal postoji šansa da se spusti do 20. A s Fiorentinom je Gomo sve dogovorio, oni su mu ponudili platu koju želi, te je siguran da će biti standardan (to je rečeno da je jedan od bitnih faktora). A po svemu sudeći Fiorentina jako teško može platit 25 milki, ne znam dal mogu i 20. Moguće da se umiješa i drugi kupac. Juve i Engleska su ko neke opcije, ali izgleda da je on sam s Fiorentinom jedino dogovorio. Treba sad to sve da se poklopi i ponuda koja Bayernu (koliko-toliko) odgovara, te i Gomez da dogovori s klubom koji mu odgovara.
Gomezova neka realna cijena je 30 miliona trenutno. Sjetit ćemo se da je uprava prije koju godinu za njega mogla uzeti i 40, bila konkretna ponuda.
E sad moramo uzet u obzir da je ove sezone igrao manje (i pored toga što je par ne tako nebitnih golova zabio), te isto tako da smo voljni ga prodat i on sam sad već faktički želi da ide, jer rečeno mu je da su mu pod Guardiolom dosta slabe šanse da igra.
Odmah tu sad dolazi i onaj faktor da će njemu uprava možda izaći donekle u susret pa klubu u koji on želi ići spustit cijenu (al ne pretjerano naravno). Cifra bi trebala biti 25 miliona najmanje, nisam siguran dal postoji šansa da se spusti do 20. A s Fiorentinom je Gomo sve dogovorio, oni su mu ponudili platu koju želi, te je siguran da će biti standardan (to je rečeno da je jedan od bitnih faktora). A po svemu sudeći Fiorentina jako teško može platit 25 milki, ne znam dal mogu i 20. Moguće da se umiješa i drugi kupac. Juve i Engleska su ko neke opcije, ali izgleda da je on sam s Fiorentinom jedino dogovorio. Treba sad to sve da se poklopi i ponuda koja Bayernu (koliko-toliko) odgovara, te i Gomez da dogovori s klubom koji mu odgovara.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ode Rafko, sto automatski znaci da ce Bayern u potragu za rezervnim bekom, iako je Rafinha vise nego dobar back up.
Steta, morali su se puno vise angazovati oko Brazilca, jer je u svim odigranim utakmicama pokazao zavidan kvalitet.
Ja sam davno rekao da bi on bio prvi bek u svim ekipama Bundeslige osim u Bayernu i BvB-u.
Cavani is on target.
Steta, morali su se puno vise angazovati oko Brazilca, jer je u svim odigranim utakmicama pokazao zavidan kvalitet.
Ja sam davno rekao da bi on bio prvi bek u svim ekipama Bundeslige osim u Bayernu i BvB-u.
Cavani is on target.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
dobro ljudi moji osvojili smo triplu krunu i najbolji smo u evropi,svaka čast svakome ali zašto Abidal i tamo neki lijevi bekovi zar nemožemo dovest jednog normalnog stopera,a pri pomenu Brena u bilo kom kontekkstu povraća mi se.............treba uzet iz Bundeslige što valja to valjda uvijek možemo ja nebih išao po evropi tražio igrača
Može nešto višeOmerbavarac je napisao/la:
Cavani is on target.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ako Robert ne dođe ja bih ostavio Gomeza imam osjećaj da će se nametnut sledeće sezone...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne moze, ovo je maximum.ceze je napisao/la: Može nešto više?
Gomo + nekoliko milja i Juzno-Amerikanac direktno sa Kupa Konfederacija slijece na Sabenar strase.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Omerbavarac je napisao/la:Ne moze, ovo je maximum.ceze je napisao/la: Može nešto više?
![]()
Gomo + nekoliko milja i Juzno-Amerikanac direktno sa Kupa Konfederacija slijece na Sabenar strase.
Pa dobro, jesu ovo neke tvoje maštarije ili si negdje pročitao
Teško je povjerovati da će Bayern dati 60 mil za Cavanija bez obzira što bi eventualno u deal išao i Gomez.No opet kad pogedamo u zadnjih nekoliko mjeseci koliko smo se razmahali na tržištu,Martinez 40 mil pa Gotze 37 mil sprema li Uli još jednu bombu za nas. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dzeka bre umjesto Gomeza, ako već majstor mora da ode
Ma nek dođe ko hoće, samo jedna stvar hoću da je jasna
Kod Guardiole u špicu hoću pravog napadača, a ne neke poluigrače što igraju lažne špiceve.
Toliko..
Kod Guardiole u špicu hoću pravog napadača, a ne neke poluigrače što igraju lažne špiceve.
Toliko..
- gerdmuller
- Kontakt:
sta ti to znaci?VanTheMan je napisao/la:Dzeka bre umjesto Gomeza, ako već majstor mora da ode
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Sa ovim boldanim dijelom se slažem apsolutno!ceze je napisao/la:Ma nek dođe ko hoće, samo jedna stvar hoću da je jasna![]()
Toliko..
Samo da Pep ne počinje neke svoje sheme odigravati kao u Barceloni....... Toga me najviše strah. Ali pošto se radi o iznimno inteligentnoj osobi uvjeren sam da to neće biti česti slučaj.
Svi smo se primili te lažne devetke kao pijan plota. Tko u svijetu osim Barcelone igra sa lažnom devetkom?
- supermario
- Kontakt:
Jarane to ti znaci isto kad ono mi kazemo "ba", uzrecicagerdmuller je napisao/la:sta ti to znaci?VanTheMan je napisao/la:Dzeka bre umjesto Gomeza, ako već majstor mora da ode
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
To bi se lako moglo desit. S jedne strane nije loše, s druge ako s tim pretjera onda ode sve u......ceze je napisao/la:Ma nek dođe ko hoće, samo jedna stvar hoću da je jasna![]()
Toliko..
Povremena upotreba Goetzea kao lažne devetke neće biti loša varijanta, jer bolje je biti što više varijabilan, nepredvidljiv, mislim na ekipu...
Međutim, to ne smije postat stalna praksa, jer će onda protiv određeni ekipa nastati problemi. Kad to stalno forsiraš, onda dođeš nekako u situaciju kao da igraš oko odbrane, razvlačiš je, a ideš nekonkretno prema golu (od prilike objašnjenje, ne mogu sad detaljnije.....
Neće ni Mandži vjerovatno biti skroz lako pod Pepom, ali s obzirom da je on konjina (u pozitivnom smislu), nametnut će se i morat će ga ovaj koristit.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Pretpostavljam da je Messi poluigrac koji igra laznu 9-tku.
S klasicnim napadacem nema toliko ljepote u igri.
Cak ni Cavani nije po Guardiolinom ukusu ..
Ali ja mislim da Pep uopste nece furati sheme iz Barce u Bayernu. Mislim da ce se prilagoditi sistemu.
@Stefa Effenberg igra Spanija.
Cak ni Cavani nije po Guardiolinom ukusu ..
Ali ja mislim da Pep uopste nece furati sheme iz Barce u Bayernu. Mislim da ce se prilagoditi sistemu.
@Stefa Effenberg igra Spanija.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije pouzdano, ali ko zna?ceze je napisao/la: Pa dobro, jesu ovo neke tvoje maštarije ili si negdje pročitao
http://albagoal.com/en/clubs/fc-bayern- ... ewandowski" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma ne, nisam mislio na njega.M4kaveli je napisao/la:Pretpostavljam da je Messi poluigrac koji igra laznu 9-tku.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.