za koga ti navijas majke ti ?arhimed89 je napisao/la:Nije niko Torlaka od navijaca Sarajeva nazvao otpadom.Vjerujem da vecina smatra Sedina dobrim igracom i da im je zao sto napusta klub.Zapelo oko ugovora i krenuo svako svojim putem.ciza je napisao/la:kako to ovdje ide u torlaka se kleli do nedavno sad je otpad,jedan od najboljih odbranbenih igrac ligevidjecemo dokle ce dobacit ako ode vani kazahstan mu je plafon
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
krece euforija,radule cimirot pandza stojcev,grupna fazu mi dolazimo 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Zvijezda ili sarajevoastra1922 je napisao/la:krece euforija,radule cimirot pandza stojcev,grupna fazu mi dolazimo

terabajt je napisao/la:Zvijezda ili sarajevoastra1922 je napisao/la:krece euforija,radule cimirot pandza stojcev,grupna fazu mi dolazimo.

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- AdiRajvosa
- Kontakt:
I koja je tvoja uloga ovdje?
Pravis se pametan ili humoristican????
AdiRajvosa je napisao/la:I koja je tvoja uloga ovdje?
Nesto trece - priglup

Naša U-19 selekcija je današnjom pobjedom u Gradačcu golom A. Plakala osvojila titulu. Čestitke, bordo momci!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sta igra ovaj Gojko najbolje ,vidim u repci na beku mada nije bek a i nasi doveli beka tako da kontam nece ga tu gurati mada ko zna kako ce se ovadj djetic pokazati ...beton je sad vezni red realno,a mislim da tek treba da vidimo najbolje od Osmanagica a vjerujem i da ce Haurdic biti jos bolji,mada je i onako bio medju 3 u ekipi,fina konkurencija u toj veznoj liniji zaista,jos stoper,lijevi bek i spic i taman
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Lijevi bek i spic su nam prioriteti. Naravno ne treba propustiti ako naleti neki KAPITALAC na drugoj poziciji.
Kakve su sanse da neki od ovih juniora izbore mjesto u prvih 11 ,mislim na ove talentovnije civa,muharemovic,oba plakala ?
U ekipi imaš 2 štopera i Tadejevića koji može odigrati štopera, s'tim da je on jedini lijevi bek (tu je Hrelja, koji može odigrati lijevog beka).AdiRajvosa je napisao/la:Lijevi bek i spic su nam prioriteti. Naravno ne treba propustiti ako naleti neki KAPITALAC na drugoj poziciji.
Dakle, prioritet ti je i štoper da uleti u rotaciju.
Špic ti je prioritet, ako računamo na to da Hadžija ostane (Situacija je bare-bare), jer Melunoviću (pravi crnogorac iz viceva) ističe ugovor na zimu.
Odlaskom Hadžije bi morali dovesti 2 napadača
gruezi je napisao/la:Kakve su sanse da neki od ovih juniora izbore mjesto u prvih 11 ,mislim na ove talentovnije civa,muharemovic,oba plakala ?
Čiva ode, Plakalo golman ima potpisan pro ugovor, a A. Plakalo bi bio loše rješenje.
Rečeno je da bi trebali potpisati 3 igrača iz OP, ali da se na njih neće računati ozbiljno. Naravno, zavisno od njihovog potencijala i sl.
Ma vratit ce se Civa vjerujem dole je na godinu potpisao taman da sazrije
cine nam uslugu sto se kaze osim ako dole bas ne razvali pa ga zadrze al dabogda

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Civa ide gdje ?
Fortuna Dusseldorfgruezi je napisao/la:Civa ide gdje ?
- Evolution87
- Kontakt:
sjajan potez uprave dovodjenjem Cimirota.
dobrodosao gojko!
dobrodosao gojko!

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ne daj Boze nikome da ima takvu upravu. Sta je ovdje sjajno da mi je znatiEvolution87 je napisao/la:sjajan potez uprave dovodjenjem Cimirota.
dobrodosao gojko!

Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Mislim da je mali Handzic zavrsio sa Husrefom.Hoce on da se qrci.
Ne prolazi to kod Husrefa
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta je to bilo?Head je napisao/la:Mislim da je mali Handzic zavrsio sa Husrefom.Hoce on da se qrci.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sta si ti naporan u picku materinu...Guvo je napisao/la:Ne daj Boze nikome da ima takvu upravu. Sta je ovdje sjajno da mi je znatiEvolution87 je napisao/la:sjajan potez uprave dovodjenjem Cimirota.
dobrodosao gojko!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Dave, Google Adsense [Bot], Konzerva, mnon46, Noke995, rimljanin90, stokastoka23, Vanja8, Varijantas8, ŠTA_JE i 76 gostiju.