FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Visca vodi ozbiljne razgovore sa Laziom imamo li mi tu ista ? Mislim da nemamo ?
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Super je to ako je tačno ( odakle ti info ? ) , a mislim da je ugovorom odredjen Želji procenat od idućeg transfera. Ako se ja sjećam dobro.Guvo je napisao/la:Visca vodi ozbiljne razgovore sa Laziom imamo li mi tu ista ? Mislim da nemamo ?
Edit:
A ne sjećam se dobro
12.8.2011
...Višća je danas prošao doktorske preglede u Istanbulu, nakon čega je potpisao petogodišnji ugovor prema kojem će Željezničar dobiti odštetu u visini od sjajnih 400.000 eura. Treba naglasiti i to da Željezničar za razliku od Ibrahima Šehića, u eventualnom narednom transferu Edina Višće neće imati postotak....
Zadnja izmjena: Zekoo, dana/u 13 jun 2013, 01:37, ukupno mijenjano 3 puta.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ma nas narod je isfrustriran svim i svacim,morate to shvatit. Raja je izgubila onaj prepoznatljivi bosanski optimizam.
Ali siguran sam da ce ljoZe bit' prvi iz ove drzave koji ce svojim vlastitim radom dostici evropski nivo. Za to nam realno ne treba puno. 2-3 kvalitetnije sezone u evropi i nista nas vise nece zaustavit aBd...
Al treba sabura.
Ali siguran sam da ce ljoZe bit' prvi iz ove drzave koji ce svojim vlastitim radom dostici evropski nivo. Za to nam realno ne treba puno. 2-3 kvalitetnije sezone u evropi i nista nas vise nece zaustavit aBd...
Al treba sabura.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
@zekoo
Sve ce se znati za koju sedmicu, bice u medijima ali su zagrizli opasno i vec je na pregovorima a njima.
Sve ce se znati za koju sedmicu, bice u medijima ali su zagrizli opasno i vec je na pregovorima a njima.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Imamo klauzulu o procentu ne znam koliko ali sigurno imamo...Guvo je napisao/la:@zekoo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Lulic im se pokazo pravo dobro i sad traze bosnje hehe.
@Pile i ja ko da se sjećam da je bila određena ta klauzula i to ne mala, ali evo članak iz 2011 na ss.ba kaže da nema te klauzule. A mogo bi on otići za fine pare jer jbga ako je potpisao 5-godišnji to znači da ima jos 2-3 godine ugovora, neće baš jeftino otić.pile87 je napisao/la:Imamo klauzulu o procentu ne znam koliko ali sigurno imamo...Guvo je napisao/la:@zekoo
@Guvo a od kud ti to znaš ako još nema u medijima ?
Sa Višćom nemamo klauzulu kao sto je slucaj sa Šehićem (20%). No opet nam pripada 1% jer je proveo dvije godine u nasem klubu u dobi od 19 do 21.
Hoćemo li danas imati koga prozvat.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Hočemo.Sipovića...
Večeras počinje, svi na prozivku!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Pa nemamo igrača što đaba ići jel vi vidite to jeste čitali jutrošnji avaz ništa se ne zna sve je kao desetkovano.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Do kad ce administracija trpiti ovog papka gore,nije mi jasno,covjek mjesec dana spama temu i lijeci pitarske frustracije.
Sto se tice igrackog kadra,danas bi se moglo naslutiti u kojem smijeru cemo ici.Po meni jedini igraci s kojim bi trebalo popricati oko produzenja ugovora Bogi i Bekric mada je to s Bekricem zavrsena stvar i da ostaje.
Rijesili smo se flopova koji nisu ni igrali,to je pomak naprijed vec.
Sto se tice igrackog kadra,danas bi se moglo naslutiti u kojem smijeru cemo ici.Po meni jedini igraci s kojim bi trebalo popricati oko produzenja ugovora Bogi i Bekric mada je to s Bekricem zavrsena stvar i da ostaje.
Rijesili smo se flopova koji nisu ni igrali,to je pomak naprijed vec.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trebali bi pokušati dovesti ovog sada već bivšeg golmana Zrinjskog Adnana Hadžića , sada je slobodan igrač . Jedan je od boljih golmana lige .
Brkica
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ništa se ne brinite, imamo čovjeka koji odlučuje o igračima 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- zeljo4life
- Kontakt:
Tacno,Sef je tu to je najvaznije,sto se mene tice svi su zamjenjljivi osim njega...fedeltafrotta je napisao/la:ništa se ne brinite, imamo čovjeka koji odlučuje o igračima
Amare hvala ti...
- Amoxicillin
- Kontakt:
ĐABA si se školovo, ne znaš ni pisatizeljooooo je napisao/la:Pa nemamo igrača što đaba ići jel vi vidite to jeste čitali jutrošnji avaz ništa se ne zna sve je kao desetkovano.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Samo me strah da i on ne pukne pa ode jer nema nit love nit igrača na vidiku, ja bi stvarno volio da krenemo naprijed, ali samo ponašanje na forumu, i na utakmicama koje samo šteti klubu nas unazađuje, zahvaljujući nazovi nekim simpatizerima sa južne tribine naročito.
Neki ljudi dobiju ban zbog gluposti a ovaj pitarski pacenik pise vec sedmicama a admini sute. Pa gdje si aco sad....
Trenutno korisnika/ca: antibot, Helemnejse i 56 gostiju.