High je napisao/la:Minimum Grand Theft Auto V requirements:
Recommended system requirements:
Na laptopu mi dobar procesor nevalja grafika. Na deskotpu dobra grafika nevalja procesor.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
High je napisao/la:Minimum Grand Theft Auto V requirements:
Recommended system requirements:
enobarca je napisao/la:De preporucite par dobrih igara, nikad nisam bio neki zaljubljenik u to, pa ne znam sta da skinem da ubijem dosadu.Po mogucnosti da su pucacine, akcija i tako to..imam jak laptop, tako da i ove nove igre dolaze u obzir.
Ovaj je deset puta bolji,Ovdje ste u ulozi Dearla,i mogo mnogo je interesantnije nego li taj Walking Dead.[youtube][/youtube]Otelo je napisao/la:enobarca je napisao/la:De preporucite par dobrih igara, nikad nisam bio neki zaljubljenik u to, pa ne znam sta da skinem da ubijem dosadu.Po mogucnosti da su pucacine, akcija i tako to..imam jak laptop, tako da i ove nove igre dolaze u obzir.
Imas 5 epizoda po 2h,samo skines sa tpb sve odjednom.
Najbolja prica ikad nema ni akcije ni pucacine u nekoj vecoj mjeri al ce te drzati pred ekranom i probuditi sve moralno u tebi.
Meni je bolji ovaj SI,ima bolju radnju,grafiku,i sve ostalo.Otelo je napisao/la:Reci da se salis,molim te.
Taj SI je prebugovit,preglupo,AI je na nivou dvogodisnjeg djeteta.Prica jadna,ama sve.
Bil' moglo na ovu moju kantu: procesor 2.8, ram 1.25 gb, graficka 128 ? Bar min zahtjevi ?Otelo je napisao/la:enobarca je napisao/la:De preporucite par dobrih igara, nikad nisam bio neki zaljubljenik u to, pa ne znam sta da skinem da ubijem dosadu.Po mogucnosti da su pucacine, akcija i tako to..imam jak laptop, tako da i ove nove igre dolaze u obzir.
Najbolja prica ikad nema ni akcije ni pucacine u nekoj vecoj mjeri al ce te drzati pred ekranom i probuditi sve moralno u tebi.
testko,min. trazi 3 gb rama i ako moze na 2gbPapastathopoulos je napisao/la:Bil' moglo na ovu moju kantu: procesor 2.8, ram 1.25 gb, graficka 128 ? Bar min zahtjevi ?Otelo je napisao/la:enobarca je napisao/la:De preporucite par dobrih igara, nikad nisam bio neki zaljubljenik u to, pa ne znam sta da skinem da ubijem dosadu.Po mogucnosti da su pucacine, akcija i tako to..imam jak laptop, tako da i ove nove igre dolaze u obzir.
Pretjerujes.Otelo je napisao/la:enobarca je napisao/la:De preporucite par dobrih igara, nikad nisam bio neki zaljubljenik u to, pa ne znam sta da skinem da ubijem dosadu.Po mogucnosti da su pucacine, akcija i tako to..imam jak laptop, tako da i ove nove igre dolaze u obzir.
To sam uradio i sada izbaci prozor "The procedure entry point_except_handler4_common could not be located in the dynamic link library msvcrt.dll."Otelo je napisao/la:Ajskjub ne
@semmir probaj naci taj file na netu i ubacit ga u C:/window:/system 32 i probaj pokrenut igru.
gdje ces porediti ove dvije igreBluesForever je napisao/la:Ovaj je deset puta bolji,Ovdje ste u ulozi Dearla,i mogo mnogo je interesantnije nego li taj Walking Dead.[youtube][/youtube]Otelo je napisao/la:enobarca je napisao/la:De preporucite par dobrih igara, nikad nisam bio neki zaljubljenik u to, pa ne znam sta da skinem da ubijem dosadu.Po mogucnosti da su pucacine, akcija i tako to..imam jak laptop, tako da i ove nove igre dolaze u obzir.
Objasni...?gdje ces porediti ove dvije igre
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 6 gostiju.