FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ja ne znam ljudi što se vi sikirate,Amar da ima sve juniore u ekipi opet ce biti jedan od kandidata za titulu,u evropi tek za par godina možemo napraviti nešto,ja sam skroz opušten jer vjerujem u brkatog majstora 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
pojedinci jesu,to su pokazali i ovim zadnjim saopštenjemBlueTigers1987 je napisao/la:Ovo Zeljoooo je najveci ublehar na ovom forumu u tandemu sa drugom Guvom....Jos ne mogu da zaboravim njegovu pricu da su Manijaci placenici SDA hahahhahhahah![]()
umro dabogda
Einigkeit und Recht und Freiheit
-
- Kontakt:
sto se tice golmana Hadzica momak stvarno nije los,u najboljim je godinama ali naveo je da bi karijeru najvise zelio nastaviti u inostranstvu
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
- SarajlijaTM
Stvarno bi bilo red da se odstrani 5-6 spekulanata i trolova,mislim tema ne lici ni na sta.
Zadnja tacna informacija je bila da smo osvojili titulu

Zadnja tacna informacija je bila da smo osvojili titulu

I ja bi volio da dodze ovaj golman hadzic odlicno je protiv nas branio u kupu ,mislim da je ta utakmica bila.
- Amoxicillin
- Kontakt:
Izvin' profesore, a na kojem fakultetu radiš?zeljooooo je napisao/la:Nemoj ispravljati profesora, da bi ti nekog ispravljao moraš ti biti školovan.Amoxicillin je napisao/la:ĐABA si se školovo, ne znaš ni pisatizeljooooo je napisao/la:Pa nemamo igrača što đaba ići jel vi vidite to jeste čitali jutrošnji avaz ništa se ne zna sve je kao desetkovano.
Ja od ove sezone očekujem bar sredinu tabele onako sigurno da nebi ispali.

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
e došli smo i do čuvene "da znaš ko si i šta si".
upravo time tjerate mlin na vodu svih nacionalizama, možda toga niste svjesni, ali tako vam je...
upravo time tjerate mlin na vodu svih nacionalizama, možda toga niste svjesni, ali tako vam je...
Glupost ! Svi koji su učestvovali u neredima u Mostaru su dobili kazne koje ih slijede po zakonu.NE ŠIRITE GLUPOSTI ![/quote]
pa šta će drugo dobiti,orden hrabrosti.
pa šta će drugo dobiti,orden hrabrosti.
Einigkeit und Recht und Freiheit
Forumi i jesu mjesto gdje treba da se iznose mišljenja i da se vodi neka normalna diskusija,što ovdje nije slučaj.Pratim ovaj forum godinama i svako malo se pojavi neko sa provjerenom informacijom iz i oko kluba,nastojeći da pridobije pažnju raje.Ono sto je prije 10-ak godina bio Makijato,to su sada forumi.,znači jedna velika mahala i ništa drugo.Što se kasnije prenosi na stvarni svijet.Svi hoče da budu ti koji su šatro bliski klubu i da imaju info iz prve ruke.Eh sada što se tiče mog pisanja proteklih dana oni koji su stvarno bliski klubu (a njih je jako malo) su skontali da bila zayebancija i nisu se primili sekunde,a vama ostalim upućujem jednu veliku pusu.
Ja jos ne kontam sta si htio posticiDANDY je napisao/la:Forumi i jesu mjesto gdje treba da se iznose mišljenja i da se vodi neka normalna diskusija,što ovdje nije slučaj.Pratim ovaj forum godinama i svako malo se pojavi neko sa provjerenom informacijom iz i oko kluba,nastojeći da pridobije pažnju raje.Ono sto je prije 10-ak godina bio Makijato,to su sada forumi.,znači jedna velika mahala i ništa drugo.Što se kasnije prenosi na stvarni svijet.Svi hoče da budu ti koji su šatro bliski klubu i da imaju info iz prve ruke.Eh sada što se tiče mog pisanja proteklih dana oni koji su stvarno bliski klubu (a njih je jako malo) su skontali da bila zayebancija i nisu se primili sekunde,a vama ostalim upućujem jednu veliku pusu.

SLOBODA NAVIJAČIMA
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nezvanic ... car/106984" onclick="window.open(this.href);return false;
Mladen Zeljkovic ? Sejo Bucan?
Sve desna strana,obojica mogu desnog bocnog...da li mi se cini ili je to pokazatelj kako ce Benjo Colic postati bivsi?
Sve desna strana,obojica mogu desnog bocnog...da li mi se cini ili je to pokazatelj kako ce Benjo Colic postati bivsi?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
http://www.****.com/2013/06/osim ... u.html?m=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanimljivo za procitati...
Zanimljivo za procitati...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Za Colu pregovori traju ima nekoliko dana.....Zeljkovic dolazi na prozivku, obavio je razgovor sa Amarom......nista jos nije zavrseno...boccaccio je napisao/la:Mladen Zeljkovic ? Sejo Bucan?

Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Meni to pokazuje da dovodimo istrosene i poluproizvode.boccaccio je napisao/la:Mladen Zeljkovic ? Sejo Bucan?

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Oprostite za link zaboravio da je zasticeno ovdje...
Samo ukucajte umjesto zvjezdica "****"
Samo ukucajte umjesto zvjezdica "****"
19TM87
Zahvaljujem...Znam to za Colu,ali nisam znao dokle je to doslo...ovi eventualni dolasci za dva navedena igraca govore nesto i o tome dokle su pregovori sa Colicem odmakli.sekula je napisao/la:Za Colu pregovori traju ima nekoliko dana.....Zeljkovic dolazi na prozivku, obavio je razgovor sa Amarom......nista jos nije zavrseno...boccaccio je napisao/la:Mladen Zeljkovic ? Sejo Bucan?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Hah opet nece....
D r z a va zeljo sve zajedo
Eto tu i osim govori kako je adilovic od svrake blizi odlasku..
D r z a va zeljo sve zajedo
Eto tu i osim govori kako je adilovic od svrake blizi odlasku..
19TM87
Ekipa je vec osvjezena sta hocete
'??
Rijesili se flopova sa klupe,3 juniora u vatru plus Hasanhodzic,Bucan,Zeljkovic to je to.
Mada sam ja uvjeren da ce sletiti jos neko,bar jos 2 igraca,do odlaska u Medjugorje ili Sloveniju

Rijesili se flopova sa klupe,3 juniora u vatru plus Hasanhodzic,Bucan,Zeljkovic to je to.
Mada sam ja uvjeren da ce sletiti jos neko,bar jos 2 igraca,do odlaska u Medjugorje ili Sloveniju
SLOBODA NAVIJAČIMA
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
DANDY je napisao/la:Forumi i jesu mjesto gdje treba da se iznose mišljenja i da se vodi neka normalna diskusija,što ovdje nije slučaj.Pratim ovaj forum godinama i svako malo se pojavi neko sa provjerenom informacijom iz i oko kluba,nastojeći da pridobije pažnju raje.Ono sto je prije 10-ak godina bio Makijato,to su sada forumi.,znači jedna velika mahala i ništa drugo.Što se kasnije prenosi na stvarni svijet.Svi hoče da budu ti koji su šatro bliski klubu i da imaju info iz prve ruke.Eh sada što se tiče mog pisanja proteklih dana oni koji su stvarno bliski klubu (a njih je jako malo) su skontali da bila zayebancija i nisu se primili sekunde,a vama ostalim upućujem jednu veliku pusu.
nit si ispao pametan nit si ispao faca samo si ispao furac kao i mnostvo ostalih ovdje i ono malo kredibiliteta sto si imao izgubio si
ljudi dodju na ovaj forum da cuju novosti vezane za voljeni klub a onda dodju budale kao ti i furaju i onda se nazivaju navijacima.... odrasti
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, b00t, Blackwargreymon, Edo1922, ELDIABLO20, Hrasno15, knoa, Levin, Lewy21, Lokomotifa, MrkiMedo, Napaceni87, NazorUso, NekoSaDaleka, NerminFatic, Orvel, Railwayman30, Sarun, svemalim1, svrakino1921, TefalTava, tiagofaria25, Tihi i 240 gostiju.