Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Opet oni o slaboj konkurenciji.Jao da mi je vidjeti Safina iz najboljih dana protiv Djokovica.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Svi ti Federerovi rivali su bili presmijesni u poredjeni sa Nadalom, Djkovicem i Murrayom. FEderer je iskoristio rupu izmedju smjene velike generacije i dolaska nove te se nakupio titula.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
kao ljudi moji ne kontate Rafa može igrati sa svakim na svakoj podlozi a na na zemlji on nema protivnika niti će ga ikad imati(Novak je donekle uspio ali premalo je to),osvojiće još nekoliko gren slemova i prestići će Fedexa i postati najbolji igrač svih vremena zato što je on borac do poslednje kapljice znoja,do poslednjeg atoma snage ,ide na svaki poen istom snagom,dok svi drugi nešto taktiziraju,čuvaju snagu,glume neke povrede,raspravljaju sa sudijama,Fedex recimo za meč prolije pola litra znoja a kod Rafe curi na sve strane,onda ne volim tenisere koji imaju servis dobar puknu i to je to a on to ne radi i ima hendikep jakog servisa a opet je najbolji zbog toga je i popularan i meni najbolji i nadraži teniser..
Jah zato je antiteniser uzeo sve to sto je Novak pa na kvadrat i jos malo viseDANTES je napisao/la:ah džoni džoni poluteniser ne osvaja 6 GS i sve moguće masterse sem Sinsinatija... pri tome samarao je i rafu i fedexa.... ali kako to objasniti coravom kod očiju..
@ saramosarajevo
Sto se tice ovog klipa Nadala i Gaskea to je smijurija.Nadal je jos u pjetlicima dominirao i tukao ovakve krampe poput Gaskea a sa 18 godina je tukao kvazi najbolje svih vremena.
Hajteri naravno nikada nece priznati da je Spanski dominator i teniski genije za stepenicu vise od svih ostalih.
Evo ovaj se nasao javljati i reci da je Spamprasovih 7 WB vece od 8 Rafinih RG.
Najdominantniji teniser u historiji jednog GS ce stati na cifri od 12 RG kad vec bude na brojci od 20 ukupno GS titula.
Hejteri i ljubitelji redovnih musterija Nadala poput Federera,Djokovica i Murraya naravno samo mogu pricati.Izmisaljati stvari poput Nadalove igre koja se bazira na skvosu pomjesanim sa trkackim sposobnostima sprintera na 100m uz tehniku kakvu je Roger imao jos kao dojence.
Zanimljivo
Zadnja izmjena: Johny, dana/u 13 jun 2013, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Sad znas.DANTES je napisao/la:Rafa ima par hiljada trofeja??? vau.... nisam znao....
čovjek uči dok je živ. . hvala na info odoh da ažuriram Vikipediju
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ima mnogo stvari koje ćeš naučiti od Mr.Froglinga. Prije svega da je tepih spora podloga, a da je dokaz to što loptica sporo putuje.DANTES je napisao/la:Rafa ima par hiljada trofeja??? vau.... nisam znao....
Recimo, na stvari tipa
možemo se samo našaliti i odgovoriti na način dosljedan tomeNadal je jos u pjetlicima dominirao i tukao ovakve krampe poput Gaskea

Čovjek se garant ne bi mogao ni pošteno nasmijati, da Žabac ne dođe ovdje soliti pamet, a da pritom ne zna koliko mu je idol imao godina kad je uzeo prvi GS.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Ovaj formance je ocito neki instrument koji se bavi procjenom amortizacije podloge i odkoka loptice.
Nadam se da ce nastaviti u tom ritmu jer jedino sto zna je da pere na ruke o podlogama i prica bajke o Samprasu i Federeru i velicini njjihove konkurencije dok je danasnja vjerovatno po njemu smijesna.Naravno uz sto je instrument on je i vrsni analiticar i vremeplov.On recimo zna kako bi Nadal igrao na ultra brzom betonu isto kao sto zna da je Nadalovih 8RG < od Samprasovih 7 WB.
Naravno da Nadal ima trofeja vise nego li Srpska ljaga.Bjeda se digla , iskoristila pad Nadala od godinu+(povede) dana i konta uveo revoluciju u tenis.
Nadal se vratio a to je jasan znak da stakori poput Rogera,Novaka i Murraya moraju nazad u rupe i bore se za drugo mjesto u finalu
Jok, samo se bavim količinom gluposti koje neko može da napiše, pa mi merak zaHebavati iste, samo zato što se pokušavaju pravit' pametni, a ustvari ne znaju đe im je dupe, a đe glava.
Ti si se etiketirao za sva vremena, a vidim da ti to ne smeta, te da i dalje nastavljaš lupati gluposti.
Fraze tipa: Tepih je spor, Nadal osvojio GS sa 18 godina, Đoković poluamater, a Rafa tukao Gaskea još u pjetlićima, svakako spadaju među najveće izvale na ovom forumu.
To nekome poput tebe sigurno dođe kao kompliment. 
Ti si se etiketirao za sva vremena, a vidim da ti to ne smeta, te da i dalje nastavljaš lupati gluposti.
Fraze tipa: Tepih je spor, Nadal osvojio GS sa 18 godina, Đoković poluamater, a Rafa tukao Gaskea još u pjetlićima, svakako spadaju među najveće izvale na ovom forumu.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
hm da nije bilo te ljige(ljaga je laž,samo da znaš, ljiga je riječ koju tražiš) Nadal bi imao 4 GS više... i jedno 10- drugih turnira uglavnom mastersa...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Previše bi bilo za tebe diskutovanje o kvalitetu i kvantitetu i upoređivanje te dvije stavke na primjeru Rafe i Samprasa. Ne vjerujem da bi ti moždani kapacitet to podržao.
I opet lagiš, a rekao sam ti da to ne valja.
O Đokoviću, Nadalu i Federeru se može raspravljati jedino sa likovima koji znaju bar osnovno o tenisu. Ti ne znaš, ali se praviš da znaš, zato se prosipaš i zato nam služiš kao predmet zaHebancije, ali dok to tebi ne smeta (a ne smeta ti, jer nastavljaš sa lupanjem gluposti) ne smeta ni meni.
Šta veli, Nadal 'mlatio' Gasqueta u pjetlićima.
I opet lagiš, a rekao sam ti da to ne valja.
Sram te bilo. Kao što rekoh, (ne)znanje ti možemo halaliti, ali ovo . . .Johny je napisao/la:Roger i Novak su sa 18 godina igrali one juniorske turnire dok je ovaj geneticki modeficirani covjek igrao GS turnire i osvajao ih.Momak od 18 godina uzima GS na fizikalije
O Đokoviću, Nadalu i Federeru se može raspravljati jedino sa likovima koji znaju bar osnovno o tenisu. Ti ne znaš, ali se praviš da znaš, zato se prosipaš i zato nam služiš kao predmet zaHebancije, ali dok to tebi ne smeta (a ne smeta ti, jer nastavljaš sa lupanjem gluposti) ne smeta ni meni.
Šta veli, Nadal 'mlatio' Gasqueta u pjetlićima.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Johny je napisao/la: Bolje reci da je tepih spor nego ne znati osnovnu racunicu pa reci da je 8<7.![]()
No dobro sta drugo ocekivati od muckog provokatora i velikog hejtera najvece dominacije.
Ja nisam rekao da je Nadal osovjio GS sa 18 godina.Ne moras lagati al' navikli smo.Jasno sam rekao da je sa 18 godina tukao kvazi najboljeg svih vremena.
Djokovic je poluamater isto onoliko koliko je i Nadal antiteniser.Ne mogu vodonose i beraci gemova poput Novaka i Rogera u istu recenicu sa dominacijom a da to nije neka smijesna komparacija i pokusaj minimiziranja Nadalove velicine i dominacije.Odjednom, kad se Nadal spomene H2H nije bitan.Za divno cudo![]()
Gaske je bio sparing partner jos od pjetlica Nadalu.Taj narkoman dok je igrao juniorske GS turnire , najveci dominator je igrao GS turnire i igrao same zavrsnice istih.Nadal nije imao potrebu da se takmici sa svojim vrsnjacima jer je za njih bio space-shutlle.
" onclick="window.open(this.href);return false;Bez obzira na sve Djokovic je opasan protivnik Nadalu jer je odlican glumac.Sad ga glava boli , sad mu grinje smetaju.Sa njim nikada ne znas.Jednom prilikom je imao takvu povredu ledja da su mu suze gotovo potekle na oci.Gle cuda, par minuta nakon toga okrece mec u svoju korist.U stilu svojih sunarodnjaka, prevarant !
Malo se edukuj, kad vec stalno visis na forumu.
A mora i 1 report da padne, jer ti nije prvi put da pises tako nesto.
Srbi na ovom forumu zasticeni vise od polarnih medvjeda.
Covjek ne smije reci da je Djokovic varalica
Svasta.
Kad kazemo da je Spanac cigo jel se i tad nadjes uvrijedjen ?
edit : Ne znam zasto uopste citiras moje postove.Ja se tebi ne obracam i molim te zaobidji me u sirem luk jer se u tvojim postovima mogu naci iskljucivo uvrede licnog integriteta kao i neki slikoviti prikazi gdje iskljucivo pokazujes da si nalik ljudskom izmetu.
Johny je napisao/la:![]()
Covjek ne smije reci da je Djokovic varalica![]()
Svasta.
Ne pravi se nevesht. To sto pises je em cist fasizam, em cista pakost. Sve i da je Djokovic najveca varalica ikada u tenisu (a tesko da je tako), to veze nema sa njegovom nacionalnom pripadnoscu - vec sa njegovim ponasanjem. I samo sa tim.
Ali, ti si ili jako glup - pa to ne vidis, ili jako bezobrazan - pa elegantno uvijas u oblande jeftine provokacije.
I sad ces postici efekat, ako ti 5-6 Srba skoce sa replikama, a tu u zaru rasprave padnu i neki banovi. Providno.

Pa ocito je da si se jedini nasao uvrijedjen.MaGiCa je napisao/la:Johny je napisao/la:![]()
Covjek ne smije reci da je Djokovic varalica![]()
Svasta.
Ne pravi se nevesht. To sto pises je em cist fasizam, em cista pakost. Sve i da je Djokovic najveca varalica ikada u tenisu (a tesko da je tako), to veze nema sa njegovom nacionalnom pripadnoscu - vec sa njegovim ponasanjem. I samo sa tim.
Ali, ti si ili jako glup - pa to ne vidis, ili jako bezobrazan - pa elegantno uvijas u oblande jeftine provokacije.
I sad ces postici efekat, ako ti 5-6 Srba skoce sa replikama, a tu u zaru rasprave padnu i neki banovi. Providno.
Mislim i da nisi , to nije moj problem.
Ocito se protiv Novaka ne moze nista lose napisati inace slijede prijave
Pa ti pasice apsolutno u svakom svom postu izvrijedjas osobu sa kojom ne mozes naci zajednicki jezik.Dakle nema posta u kojem ne napises da je ta osoba glupa,retardirana,smijesna.
U cemu je tvoj problem!?Nije ti ovo "babovina" pa da pricas ko ce i sta ce raditi.Ako se ne slazes sa mnom ili ne zelis citati moje postove.Zamolio bih te da ubuduce ne bude nikakve replike ili komentara.Miran ti , miran ja.
sada bih ja trebao reći da je Nadal napucano smeće, nabudzeno steroidima i dopingom? neka hvala... je li i on prevarant... znate boli me koljeno, zaboli me nakon svakog neobičnog poraza, i tako boli me jedno vrijeme, ja se vratim i govorim joj mene nisam u formi, nisam u formi, kada dobijem ja se kao čudim ne znam ni sam kako, pričam o utaji poreza, kako je laž, onda i dalje kako nisam favorit kako nisam u formi, ali dobijam(ono hinjski rivalima, baš ste jadni, ja bolan a vi gubite), malo kukam kada je vlažno i hladno, nema spina, madre mia jadan ja... Ja, sportista protiv zlog Srbina, prevaranta prevarantskog... ih ti zli srbi, baš imaju zlu dnk... ipak ja nisam fašista... pored svega toga mrzim genetiku, krvna zrnca i slične spike neofasita... ipak je to samo sport....
vas RAFa
vas RAFa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Imal' gdje tacke kod tebe u postu ili si tu lekciju iz jezika propustio ?DANTES je napisao/la:sada bih ja trebao reći da je Nadal napucano smeće, nabudzeno steroidima i dopingom? neka hvala... je li i on prevarant... znate boli me koljeno, zaboli me nakon svakog neobičnog poraza, i tako boli me jedno vrijeme, ja se vratim i govorim joj mene nisam u formi, nisam u formi, kada dobijem ja se kao čudim ne znam ni sam kako, pričam o utaji poreza, kako je laž, onda i dalje kako nisam favorit kako nisam u formi, ali dobijam(ono hinjski rivalima, baš ste jadni, ja bolan a vi gubite), malo kukam kada je vlažno i hladno, nema spina, madre mia jadan ja... Ja, sportista protiv zlog Srbina, prevaranta prevarantskog... ih ti zli srbi, baš imaju zlu dnk... ipak ja nisam fašista... pored svega toga mrzim genetiku, krvna zrnca i slične spike neofasita... ipak je to samo sport....
vas RAFa
Ovo je najgori post koji sam u zivotu procitao.Ja mislim da ni sam sebe ne razumijes.
Jedin stvar koju sam razumio je pokusaj od prve recenice koji sam boldirao.
Da se razumijemo Tenis je jedan od najciscih sportova tako da ta fraza ti ne pije vode.Naravno tesko je pomisliti da je Nadal genetski onakav , ali je tako.Naravno silni treninzi su ga ucinili dominantnom masinom koja gazi sve pred sobom.Kad vec govorimo o dopingu onda treba spomenuti kokaMana poznatijeg kao najveci talenat u posljednih 10 godina.Richard Gasquet.
Prije je Novak koristio neke nedozvoljena sredstva ili metode od Nadala.Taj je boravio u NASinim komorama za regeneraciju misica koje navodno sadrze samo glutamin.Koliko je cisto ne znam ali da vjerujem doping kontrolama, vjerujem.
ja se dduboko izvinjavam zbog toga što ne koristim pravopis... zabunio sam se... pomslio sam da pišem na internet forumu, umjesto na akademskom skupu... žao mi je što me nisi shvatio.... očito ti književne forme nisu jača strana, normalno to forsiraš pravopis...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.