" onclick="window.open(this.href);return false;
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Chat
od 2:50

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Amoxicillin
- Kontakt:
šta ga ti imaš zezat' jel Seo?FOURTHOFFICIAL je napisao/la:hahahah cuj mark webberet posto si me nasmijao pravo necu te vise zezat za cetiri linije
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
ma joj ne znas ti za te provale nase mario ario 
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
u zadnjih par dana su mi noge nenormalno teske
a veceras imam turnir aBd a i dalje su mi noge preteske
u zadnjih 7 dana sam prestao trenirati pa mislim da je do toga. moze li mi neko nekako pomoci, da li je neko imao slican problem 
- Amoxicillin
- Kontakt:
jok ti znaš
platio pomasno patike adidas s 4 linije
sjecam se ja toga
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- Evolution87
- Kontakt:
vedo idi trazi laptop bolje ti je 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ljudi, je li iko od vas kupovao u konzumu na rate ?
sta treba imati ? Il ako tu ne mere, ima li u telecomu tableta u ponudi ?
Btw, amox sto mi ne posla onu sliku ?
Btw, amox sto mi ne posla onu sliku ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
još 2 dana do rođendan
sutra će biti slavlje veliko,2 janjeta se peču,50 ljudi dolazi...
sutra će biti slavlje veliko,2 janjeta se peču,50 ljudi dolazi...
- Amoxicillin
- Kontakt:
sjedi pored zida i noge stavi uza zid i nek se krv slijeva dole..i nek ti ih neko malo izmasira jbg ti...pod tuš pa vrućom vodom samo tuširaj mišićie....vrsta masažejasmin10 je napisao/la:u zadnjih par dana su mi noge nenormalno teskea veceras imam turnir aBd a i dalje su mi noge preteske
u zadnjih 7 dana sam prestao trenirati pa mislim da je do toga. moze li mi neko nekako pomoci, da li je neko imao slican problem
@Papastofilo il kako već...ma da me gabrijela ubije ba
Šta je ba s tobom i Seom jel ti kad učinio šta nažao pa tako da ga mrziš. HejteruAmoxicillin je napisao/la:šta ga ti imaš zezat' jel Seo?FOURTHOFFICIAL je napisao/la:hahahah cuj mark webberet posto si me nasmijao pravo necu te vise zezat za cetiri linije
Tufko 120
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
sta mislis da li bi to pomoglo do vecerasAmoxicillin je napisao/la:sjedi pored zida i noge stavi uza zid i nek se krv slijeva dole..i nek ti ih neko malo izmasira jbg ti...pod tuš pa vrućom vodom samo tuširaj mišićie....vrsta masažejasmin10 je napisao/la:u zadnjih par dana su mi noge nenormalno teskea veceras imam turnir aBd a i dalje su mi noge preteske
@Papastofilo il kako već...ma da me gabrijela ubije ba![]()
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A nidje veze, da vidim jel treba il nas musko loziAmoxicillin je napisao/la:sjedi pored zida i noge stavi uza zid i nek se krv slijeva dole..i nek ti ih neko malo izmasira jbg ti...pod tuš pa vrućom vodom samo tuširaj mišićie....vrsta masažejasmin10 je napisao/la:u zadnjih par dana su mi noge nenormalno teskea veceras imam turnir aBd a i dalje su mi noge preteske
@Papastofilo il kako već...ma da me gabrijela ubije ba![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Amoxicillin
- Kontakt:
tako sam ja "dorađiv'o" noge pred treninge kad sam imao, inače trenirao borilačku Krav Maga, pa ti tu trebaju noge k'o pero bit' kad hoces poluge radit i pomagalo je 
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
il' ce danas laptop pasti u moje ruke il' ce past mrtva glava u ovoj kuci! treceg nema
- Evolution87
- Kontakt:
@amox evo izgleda da ces biti u pravu. hoce da kilne staru 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
ukljuci caps lock, ovkao ne izgledas zajeban...FOURTHOFFICIAL je napisao/la:il' ce danas laptop pasti u moje ruke il' ce past mrtva glava u ovoj kuci! treceg nema
Znam da cu doc na isto, al kad ga zavrnem bice mi svejednoAmoxicillin je napisao/la:doćeš na isto180° je prava mjera
![]()
![]()
Jesi pio pive Češke?jasmin10 je napisao/la:u zadnjih par dana su mi noge nenormalno teskea veceras imam turnir aBd a i dalje su mi noge preteske
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
ukljucio bi caps da sam u dobrim odnosima s administracijom, al posto sam najvise puta dosad biou banovicima od svih ovdje,ne bi ja nesto da se kurcim
- Amoxicillin
- Kontakt:
nemoj ga baEvolution87 je napisao/la:@amox evo izgleda da ces biti u pravu. hoce da kilne staru
hHAHAHAHAHAAHeller je napisao/la: Znam da cu doc na isto, al kad ga zavrnem bice mi svejedno![]()
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, jasmin10 i 7 gostiju.