Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Viper
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Viper » 13 jun 2013, 13:47

bevanda4 je napisao/la:atlketika

Blanka Vlašić over 195,5 @2,00

Bila je dugo ozlijeđena i pitanje je hoće li se ikad vratit u onakvu formu koju je imala kad je preskakala i po 10 cm više od današnje zadane margine... Pa ovih mizernih 196 bi preskocila prije dorucka cisto da joj se apetit otvori :)
Ne znam, stvarno, ja ću pokušat više navijački nego realno, a vi kako želite. Ipak pričamo o jednoj legendi ove discipline. Ako je tko pratio, znat će za što je sposobna.
Gdje se ovo ima igrat Bogte :lol: :mrgreen:
SAMO ČELIK !

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 13 jun 2013, 13:59

Viper je napisao/la:
zar u vašim kladionama nema atletike??

Evo npr. u mojoj utrka na 200 m.
Bolt @1,10
svi ostali @5,00

Pa puknem na "svi ostali" hahaa.. ima 8 trkača, nek se bolt i jedan potuku, neki od ostalih 6 će valjda doć do cilja prije Usaina :lol:
U desetom selu živi Antuntun!

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 13 jun 2013, 14:01

bevanda4 je napisao/la:
Viper je napisao/la:

Bolt @1,10
svi ostali @5,00

Pa puknem na "svi ostali" hahaa.. ima 8 trkača, nek se bolt i jedan potuku, neki od ostalih 6 će valjda doć do cilja prije Usaina :lol:
Ma nema ni onaj pikado ni snooker sto ti objavljujes :mrgreen: ovo pogotovo nema :mrgreen:
SAMO ČELIK !

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 13 jun 2013, 14:14

Viper je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la:
Viper je napisao/la:

Bolt @1,10
svi ostali @5,00

Ma nema ni onaj pikado ni snooker sto ti objavljujes :mrgreen: ovo pogotovo nema :mrgreen:
Pikado i snooker imaju u wwin-u, ali Blanke i Useina jok. ;)

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 13 jun 2013, 14:16

Del Potro-D.Evans (+4,5) 1 1,75
BiH-Austrija (-56,5+) 2 1,85
Bolungar-Ibv Vestmann. 2 1,75
Trottur-Grindavik odg 1,50
Chicago-Columbus d.š. 1 1,55
Miami (-93,5+) 2 1,85

Koef.24,50

Martić-Sema 1 1,25
A.Riske-Kudryavtseva (m-21,5+) 2 1,85
Hantuchova/S.W.Hsieh-Jurak/Tanasu 1 1,35
Džumhur-J.C.Campozano 1 1,50
Tps Turku-Honka odg 1 1,70
T.Haas-Gulbis (m-23,5+) 2 1,85
Follo-Hodd d.š. 2 1,55

Koef.23
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 jun 2013, 14:30

Ima nešto atletike u Lutriji BiH
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 13 jun 2013, 14:37

bevanda4 je napisao/la: tenis

Del Potro (h-3,5) - Evans 1 @1,50

Jel moguće da je ovolika kvota da će Delpotro tuć više od 3 gema?
Zar ovo ne bi trebao biti jedan od današnjih "poklona" ?
Uputite me ako griješim.
Možda malo kasno, ali Del Potro je loše odigrao protiv Malissea. Jedva je izvukao živu glavu.
Kao što znaš igra se na travi, te je oduzimanje servisa jako teško, posebno malo boljim serverima.
Ne bi me čudilo da bude bar jedan tie-break, pa sad ovisi tko će prvi servirat, te hoće li del potro uspit pokrit ovu granicu. Kvota je privlačna, ali i jako rizična.

Kladioholicar
Kontakt:

Post Postao/la Kladioholicar » 13 jun 2013, 14:44

Jaro - JJK Jyväskylä GG&3+ @ 2.05

Tradicija + forma

i 1&GG&3+ @ 4.50

Ovo slusam prijatelja koji kaze da je ovo kec i vezujem sa GG&3+

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 13 jun 2013, 14:52

ne daju ovi nasi ercegovci muslimanske atleticare u ponudu jbiga
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 13 jun 2013, 14:55

bevanda4 je napisao/la: tenis

Del Potro (h-3,5) - Evans 1 @1,50

Jel moguće da je ovolika kvota da će Delpotro tuć više od 3 gema?
Zar ovo ne bi trebao biti jedan od današnjih "poklona" ?
Uputite me ako griješim.
bice dobro ako Huan ne izgubi set - ovaj tip je izgleda dobar travar a ja sam gled'o DelPotra sa Maliseom - i samo zato sto je Havijer bio glup - je izgubio mec.

kvota da ce Evans uzet set je 2.5 sto je signifikatnno mala kvota za nekog anonimusa za kojeg bi trebalo da bude najmanje 3.5.... al i klada sumnja u to + sto je DelPotro vec duze vrijeme izvan terena....

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 13 jun 2013, 15:01

@adebayor i @citizen, hvala za osvrt, poštujem vaša mišljenja, al nažalost tiket sam uplatio prije par sati, baš me povukla kvota. Na njemu imam carena bustu (1,50), hendikep delpotra (1,50) i marach/rossoll (1,65) koji bi trebali početi za 10-ak minuta.

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 13 jun 2013, 15:20

canca je napisao/la:12:50 Querrey S.-L.Hewitt 2 1.90 ( u vecini klada je pala kvota na 1.75)
Danas nas u kisovitom Londonu ocekuju zaostali parovi drugoga kola i parovi sesnaestine finala. U prvom paru sesnaestine finala snage ce odmjeriti Sam Querrey i Lleyton Hewitt. Sam Querrey americki je tenisac koji se trenutno nalazi na 19 ATP mjestu. Dugo vremena slovio se za velikog americkog talenta sto je svojim igrama i zasluzivao ali ozljede su ga sprijecile da ucini nesto vise. Nakon povratka poceo je ostvarivati odlicne rezultate i sa 100+ mjesta dosao je cak na 19. Ipak ove sezone ne pokazuje igru za top 20 igraca. Kroz citavu sezonu ispada u prvim ili drugim kolima a najbolji rezultat su mu polufinala San Josea i Aucklanda. Sto se tice trave, kao i ostalim serviserima i njemu odgovara. Ovdje u Queensu brani polufinale, a put ka obrani tih bodova otvorio je pobjedom nad Bedeneom 7-6 5-7 7-6. Gledao sam taj mec, i Querrey je odigrao jako los mec. Kisa je prekidala mec 3 puta ali mislim da to nije utjecalo na njegovu psihu i njegovu igru jer takve partije pruza kroz citavu sezonu. Bio je jako los u izmjenama jedino sto ga je izvlacilo i sto ga je dovelo do pobjede bio je servis. Lleyton Hewitt australijski je veteran koji se nalazi na 82 mjestu. Hewitt nema nekih zapazenih rezultata ove sezone, jedino je dobio egzibiciju u Kooyongu gdje je dobio Raonica, Berdycha i Del Potra. Na ovom turniru je u prvom kolu bio boljid od Russella 4-6 6-1 6-3, a u drugom od Dimitrova 6-4 6-3. Gledao sam oba meca, u prvom setu protiv Russella kao da se privikavao na podlogu, nije imao odgovora na njegov servis nikako. U drugom setu se budi i rutinski sa 2 brejka uzima set, u trecem setu je nastavio igru iz drugog i zasluzeno prosao dalje. U drugom kolu je po nekima napravio iznenadjenje, ali po meni bas i nije. Nastavio je odlicnu igru i lagano u dva seta dobio ''baby Federera''.Querrey i Hewitt susreli su se do sada 3 puta i Hewitt vodi u omjeru 2-1. Dobio je prva dva meca 2008 i 2009 godine a Querrey je dobio njihov posljednji susret koji je bio ove sezone u San Joseu s 7-6 1-6 7-6. Hewitt kroz citavu svoju karijeru najbolje partije pruza na travi. U prva dva kola ovoga turnira pokazao je zasto je bio u vrhu teniskog svijeta. Querrey je u jako losoj formi, provukao se nekako u prvom kolu i da je bio malo jaci igrac od Bedenea ispao bi 100 %. S onakvom igrom tj samo servisom nece imati sanse protiv Hewitta i po meni se Hewitt mora uzeti po ovoj kvoti.
idemo daljee :D

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 13 jun 2013, 15:24

canca je napisao/la:
canca je napisao/la:12:50 Querrey S.-L.Hewitt 2 1.90 ( u vecini klada je pala kvota na 1.75)
Danas nas u kisovitom Londonu ocekuju zaostali parovi drugoga kola i parovi sesnaestine finala. U prvom paru sesnaestine finala snage ce odmjeriti Sam Querrey i Lleyton Hewitt. Sam Querrey americki je tenisac koji se trenutno nalazi na 19 ATP mjestu. Dugo vremena slovio se za velikog americkog talenta sto je svojim igrama i zasluzivao ali ozljede su ga sprijecile da ucini nesto vise. Nakon povratka poceo je ostvarivati odlicne rezultate i sa 100+ mjesta dosao je cak na 19. Ipak ove sezone ne pokazuje igru za top 20 igraca. Kroz citavu sezonu ispada u prvim ili drugim kolima a najbolji rezultat su mu polufinala San Josea i Aucklanda. Sto se tice trave, kao i ostalim serviserima i njemu odgovara. Ovdje u Queensu brani polufinale, a put ka obrani tih bodova otvorio je pobjedom nad Bedeneom 7-6 5-7 7-6. Gledao sam taj mec, i Querrey je odigrao jako los mec. Kisa je prekidala mec 3 puta ali mislim da to nije utjecalo na njegovu psihu i njegovu igru jer takve partije pruza kroz citavu sezonu. Bio je jako los u izmjenama jedino sto ga je izvlacilo i sto ga je dovelo do pobjede bio je servis. Lleyton Hewitt australijski je veteran koji se nalazi na 82 mjestu. Hewitt nema nekih zapazenih rezultata ove sezone, jedino je dobio egzibiciju u Kooyongu gdje je dobio Raonica, Berdycha i Del Potra. Na ovom turniru je u prvom kolu bio boljid od Russella 4-6 6-1 6-3, a u drugom od Dimitrova 6-4 6-3. Gledao sam oba meca, u prvom setu protiv Russella kao da se privikavao na podlogu, nije imao odgovora na njegov servis nikako. U drugom setu se budi i rutinski sa 2 brejka uzima set, u trecem setu je nastavio igru iz drugog i zasluzeno prosao dalje. U drugom kolu je po nekima napravio iznenadjenje, ali po meni bas i nije. Nastavio je odlicnu igru i lagano u dva seta dobio ''baby Federera''.Querrey i Hewitt susreli su se do sada 3 puta i Hewitt vodi u omjeru 2-1. Dobio je prva dva meca 2008 i 2009 godine a Querrey je dobio njihov posljednji susret koji je bio ove sezone u San Joseu s 7-6 1-6 7-6. Hewitt kroz citavu svoju karijeru najbolje partije pruza na travi. U prva dva kola ovoga turnira pokazao je zasto je bio u vrhu teniskog svijeta. Querrey je u jako losoj formi, provukao se nekako u prvom kolu i da je bio malo jaci igrac od Bedenea ispao bi 100 %. S onakvom igrom tj samo servisom nece imati sanse protiv Hewitta i po meni se Hewitt mora uzeti po ovoj kvoti.
idemo daljee :D
Čestitam, ispratio sam. ;)

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 13 jun 2013, 15:31

bravo @canca, vratio si se u stilu :)

Evo da se i ja pohvalim još jednim uživo odigranim..
slika

Btw, delpotro 6-0 prvi set!

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 13 jun 2013, 15:33

Del Boy brutališe iz stolice
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 13 jun 2013, 15:43

tacno ga nemre coek uhavizat....

darknes001
Kontakt:

Post Postao/la darknes001 » 13 jun 2013, 15:54

21:15 Throttur - Grindavik tip2 @ 1,70 ;) ;)

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 13 jun 2013, 16:28

pada kvota na carena bustu (1,50 -> 1,40). Razmislite o tome paru ;)

Delpa10
Kontakt:

Post Postao/la Delpa10 » 13 jun 2013, 16:41

usao u kucu,i odmah jedan tiket :mrgreen:

Bih - Austrija p.p. 2 1,45
Follo - Hodd p.p. x2 1,32
Haas - Gulbis ( +3,5 ) ht2 1,5
Petkovic - Beck 1 1,25
Jankovic - Dominguez Lino 1 1,15

Uplata 19,3 Dobitak 80 km.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

STORIA DI UN GRANDE AMORE!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 13 jun 2013, 19:02

evo jedan par koji bi morao proći ako će se danas igrati

Bhupathi/Bopanna-Mahut/Tsonga 1 1.75, 2-0 3.05

ne znam na kakvim drogama bi morao biti Tsonga da odigra na nivou i treći meč danas nakon što je oba igrao tri seta, a s druge strane specijalisti za parove

V.Roma-Siena 1.pol. 2 2.10, manje od 150,5 1.85

druga utakmica finala, SIena je jača i bolja i ako će igrati kako znaju trebali bi i večeras do pobjede i prvog poluvremena, očekujem utakmicu na manji broj koševa

Bolungarvik-IBV Vestmannaeyjar 2 1.60, h 1:0 2 2.45

gosti su odlična momčad i ako shvate ozbiljno utakmicu trebali bi dobiti i sa više od dva razlike

Maccabi Haifa-Maccabi Tel Aviv 1.p 1 3.20, pk 1/2 5.25

nešto slično bi mogli odigrati, pol za kladionice i onda u drugom se pali Maccabi TA, velika kvota za pokušati

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.