FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Stefan Effenberg
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Stefan Effenberg » 13 jun 2013, 00:25

M4kaveli je napisao/la:Pretpostavljam da je Messi poluigrac koji igra laznu 9-tku. :P
S klasicnim napadacem nema toliko ljepote u igri.
Cak ni Cavani nije po Guardiolinom ukusu ..

Ali ja mislim da Pep uopste nece furati sheme iz Barce u Bayernu. Mislim da ce se prilagoditi sistemu.

@Stefa Effenberg igra Spanija.
Ok, priznam da nisam toliko pratio Španiju ali baš da igraju svaki put sa F9 ( ko je izmislio ovo taj je kralj :D :D :D :D :D :D ) jednostavno ne vjerujem.

Klasični napadač nedostaje Barceloni da bude na većem nivou nego što je to bila u zadnje dvije sezone a posebno u ovoj zadnjoj. Znači ne slažemo se.

Barceloni nedostaje vrhunski napadač u špici. Odnosno, pardon, duboko se ispričavam, imaju ga ali ga drže na klupi zato jer........... ne znam iz kojeg razloga, priznam.

Nije Cavani po Guardiolinom ukusu, slažem se.

Pep bi bio lud da promijeni igru Bayerna u tika-taku potpuno jer očito da ima i druga formacija koja funkcionira i bolje od tika-take. Tako da se i tu slažemo.

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 13 jun 2013, 00:43

E ceze ti kao da si vlasnik bayerna, hahahaa ..izgleda ti kupujes napadace... pravo si se ufurao ..hahaha lo :))

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 13 jun 2013, 00:47

pa zar jovetic nije vec potpisao za juventus???
Stern des Südens

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jun 2013, 00:53

Nije još, ali kakav Jojo, nema šanse dadođe jer nam nije potreban. Ne možemo dovoditi sve i svašta da se redaju na klupi. Planski se kupuje kao i svake godine.

Svi mi želimo nešto, a to je povezano sa brojem 6 8-)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 jun 2013, 01:17

edobvb je napisao/la:E ceze ti kao da si vlasnik bayerna, hahahaa ..izgleda ti kupujes napadace... pravo si se ufurao ..hahaha lo :))
A ponijelo me, valjda mi ostali formaši ne zamjeraju :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

CroCHEF
Kontakt:

Post Postao/la CroCHEF » 13 jun 2013, 10:13

slika
Kicker javlja kako je potvrđen interes Atletica za Gomezom. Njima noFac ne bi trebao biti problem. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 13 jun 2013, 12:11

supermario je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:
VanTheMan je napisao/la:Dzeka bre umjesto Gomeza, ako već majstor mora da ode
sta ti to znaci?
Jarane to ti znaci isto kad ono mi kazemo "ba", uzrecica ;)
Ma naravno da znam al njima je to uzrecica u svakoj drugoj recenici pa ih malo podhebavam :D

Jel sluzbeno da je Pizza produzio?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 jun 2013, 13:55

Thiago Alcantara na stolu ima tri opcije:
1. Ostanak u Barseloni je najmanje izgledan, jer ne želi sjediti na klupi
2. Prelazak u Man Utd, no kako i koliko brzo bi se prilagodio, kagawa je najbolji primjer.
3. Dolazak kod Guardiole u Bayern gdje bi dobio značajnu ulogu.

Klauzula mu je 18 mil eura, pa bih ja razmislio o njemu, treba nam ovakav igrač.

Gotze 37
Thiago Alcantara 18
Lewandovski ili neki drugi napadača
štoper
------------------------------------------
ne više od 100 mil eura

Dovoljno da i sljedeće sezone uzmemo sve trofeje.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

CroCHEF
Kontakt:

Post Postao/la CroCHEF » 13 jun 2013, 15:51

Jel sluzbeno da je Pizza produzio?
Tačna informacija, 100%. 8-)

http://espanol.upi.com/Deportes/2013/06 ... 370886474/" onclick="window.open(this.href);return false;

Inače:

RAFINHA VERLÄSST DEN FC BAYERN

Nach SSNHD-Informationen ist nach 2 Jahren Schluss für den Brasilianer. Sein Ziel ist noch unbekannt. Der Vertrag läuft eigentlich noch bis 2014. In 52 Partien für den Triple-Sieger gelangen ihm 3 Tore und 5 Assists.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 jun 2013, 16:31

FRANK RIBERY je napisao/la:Thiago Alcantara na stolu ima tri opcije:
1. Ostanak u Barseloni je najmanje izgledan, jer ne želi sjediti na klupi
2. Prelazak u Man Utd, no kako i koliko brzo bi se prilagodio, kagawa je najbolji primjer.
3. Dolazak kod Guardiole u Bayern gdje bi dobio značajnu ulogu.
Pa logicno je da u Unitedu ima zagarantovano mjesto u pocetnih 11, dok to u Bayernu nema, zbog puno jace konkurencije u veznom redu ;)

Kagawa je odigrao odlicno, to sto ga je Fergie koristio na drugoj poziciji u odnosu na Dotmund je malo otezalo adaptaciju, ali sve u svemu solidna sezona je iza njega i u narednim godinama moze samo napredovati ;) A i Tiago, gdje god ode morat ce se prilagoditi novom sistemu, saigracima i stilu igre ;)

Tiago bi sigurno dobio vise prilike za igru i bio znacajniji napredak za igru Uniteda negoli Bayerna ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jun 2013, 16:51

Siguran sam da će Pep dovesti nekoga iz Barce, bio to Abidal ili Thiago ili neko treći. Zaista bi bila šteta da Rafinha ode, znam da je željan igre, u najboljim je godinama no Schalke ima Uchidu i tamo bi se borio za poziciju, uz to je prgav. Možda je razlog što želi ići taj što je sve osvojio što se može osvojiti :mrgreen: Pisati će mu uvijek u historiji karijere da je osvojio bundesligu, kup, lp itd, tako da mu je svejedno sada.

Previše se priča o Robertu ovih dana. Vidim da se BvB postavio grubo prema svome igraču. Ako je doista istina da su mu rekli da može ići na kraju sezone onda ne vidim razloga što to ne bi bio Bayern iako ih očigledno boli Gotze. Niko im nije kriv radi klauzule, to im je bila samo opomena.

Ne volim da se sve i svašta dovodi, tj. da dođu 5 nova igrača svi sjajni, onda neko mora ispasti iz prvih 11, a koga izbaciti iz momčadi koja je sve derala pred sobom, što kvariti nešto što tako dobro funkcionira.

Jurgen mi je ostavio posljedice i dan danas, tako da imam fobije od mijenjanja nećega što funkcionira.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 13 jun 2013, 17:25

Ljudi je li mogu nekog zamolit da promijenimo ovu anketu vise? Imam osjecaj da stoji ovdje vec 2-3 mjeseca... aj pucajte sa prijedlozima, hocemol i mi u vezi pojacanja ili recimo ocekivanja za predstojecu sezonu, ili kako ce se pep provesti na klupi???
Stern des Südens

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 13 jun 2013, 17:35

poz.momci nije me bilo neko vrijeme ,kao sto vidim nothing special se ne dogadja.Uzivajmo jos u fantastcnoj proslosj sezoni.

prpFCB@ ma to je senjor geroslav oso garant na havaje ,pa ce negdje pred pocetak sezone metnuti neku anketu covjek ne moze da dodje sebi od tripla :D 8-)

CroCHEF
Kontakt:

Post Postao/la CroCHEF » 13 jun 2013, 17:55

Neutral je napisao/la:Siguran sam da će Pep dovesti nekoga iz Barce, bio to Abidal ili Thiago ili neko treći. Zaista bi bila šteta da Rafinha ode, znam da je željan igre, u najboljim je godinama no Schalke ima Uchidu i tamo bi se borio za poziciju, uz to je prgav. Možda je razlog što želi ići taj što je sve osvojio što se može osvojiti :mrgreen: Pisati će mu uvijek u historiji karijere da je osvojio bundesligu, kup, lp itd, tako da mu je svejedno sada.

Previše se priča o Robertu ovih dana. Vidim da se BvB postavio grubo prema svome igraču. Ako je doista istina da su mu rekli da može ići na kraju sezone onda ne vidim razloga što to ne bi bio Bayern iako ih očigledno boli Gotze. Niko im nije kriv radi klauzule, to im je bila samo opomena.

Ne volim da se sve i svašta dovodi, tj. da dođu 5 nova igrača svi sjajni, onda neko mora ispasti iz prvih 11, a koga izbaciti iz momčadi koja je sve derala pred sobom, što kvariti nešto što tako dobro funkcionira.

Jurgen mi je ostavio posljedice i dan danas, tako da imam fobije od mijenjanja nećega što funkcionira.
Naravno, ne bih imao ništa protiv dolaska Abidala, ali uz uslov da bude 100% spreman. Iskustvo je na njegovoj strani, i već se zna o kakvom je borcu riječ. Abi je savršen back-up igrač, i bio bi od koristi. Dalje, što se tiče Thiaga: radi se o jako mladom i perspektivnom igraču. Ima predispozicije da postane jedan od boljih veznjaka u Europi, a već je u protekloj sezoni bio uvršten u najboljih XI Primere. Eh, sada dolazimo do zaključka, koliko će zapravo koštati sami igrač? Klauzula je najveći problem, zar ne? Nažalost, brzonogi Rafinha nas napušta. Nije imao neku važnu rolu u Bayernu, ali sam ga lično u kratkom vremenu jako zavolio. Jako borben, i zahvalan igrač a to cijenim. S04 je njegova najvjerovatnije nova destinacija.

Huh, čovječe u potpunosti se slažem glede Lewyja. Velika prašina se digla oko njegovog eventualnog prelaska na AA. Uprava i navijači su se mnogo okomili na samoga igrača, i u takvome okruženju je jako teško raditi. Očekujem njegov transfer već ovo ljeto, ali uprava Dortmunda zbog nekih privatnih razloga otežava samu situaciju. Kako pročitah, BvB je zagrizao za Negreda, stoga se može reći kako polahko i popuštaju oko Lewyja.

Što se tiče novih pojačanja...
Hm, lično sam mišljenja kako se mnogo promjena neće desiti u rosteru. Götze je došao, i to se može nazvati punim pogotkom. Momak će nas očarati svojim partijama u dresu Bayerna. Gomez nažalost odlazi, a već se mnogo spominje Lewat kao alternativa. Ja bih najviše želio ostanak Gomeza, ali vrlo su male šanse za tim. Dalje, očekujem još dolazak solidnog back-up braniča a već se uveliko piše o Abidalu i Vermaelenu. Ko god dođe neće se mnogo naigrati, i imaće rolu u nekim manjim mečevima, il' eventualnom ozljedom glavnog štoperskog tandema. I to bi bilo to, ne? Dakle, očekujem dolazak 3 nova igrača i odlazak 4/5 igrača (Rafinha, Gomez, Tymo, Van Buyten?, Contento?)

Don't worry. Pep zna šta radi. 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jun 2013, 18:08

Da, 4 igrača će otići Tymo već u Zenitu, Rafinha najvjerovatnije Schalke, Contento vrh mu je Koln ili Hertha, Gomez Italija ili Engleska. Buyten ostaje, produžio je na još jednu sezonu.

Gotze došao, tako da će doći sigurno još jedan stoper radi povrede Holgera, te napadač da zamjeni Gomeza.

Dajte nam još jednu bombu da nabijamo još više kompleksa :lol:

CroCHEF
Kontakt:

Post Postao/la CroCHEF » 13 jun 2013, 18:42

Želiš bombu?
Eh, upravo pročitah ponudu Viola za Gomezom. 20m + Jovetić. :P

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 jun 2013, 19:01

Pričali su jučer o tome, ja ne vjerujem ni sekundu tom transferu :mrgreen:

Jovetić nam nije potreban koliko god on dobar bio. Jedino ako bi igrao špica, te da se ne povrijedi kao što zna.

30 miliona za Gomeza i to je to.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 jun 2013, 19:21

evo vam bomba, lulić za 18mil ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jun 2013, 19:29

fedeltafrotta je napisao/la:evo vam bomba, lulić za 18mil ;)
Daleko je Lula od nivoa Bayerna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 13 jun 2013, 19:38

fedeltafrotta je napisao/la:evo vam bomba, lulić za 18mil ;)
Zao mi Lule da grije klupu.
Lazio se ubio za njega.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []