Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Trebala bi njega nasa uprava dovesti barem pokusatimiky_hz je napisao/la:Igro je Zeba i za Olimpik,Legeu,Avazov sport,za Zelju,igrao je i za Sarajevo kad smo osvojili...Nantess je napisao/la:jel zeba igrao za avazov sport il selekciju legea prije na turnirima u ovoj maloj puci ?
mislim da jest, i gdje god da je igrao ta ekipa je pobijedila mislim, ma dobar je nema sta !
cestitke Zebi, koji je dosao onako malo rekreativno da se opusti, nakon teske sezone po sibirskim selima![]()
kakav nkž .. pa njihovi igraci ne mogu ni na ulicnom nas dobiti
Stvarno trebo je on malo ozbiljnije da se ufati ovog malog fudbala vjerujem da bi imo bolju karijeru negdje vani nego ovako..
koliko znam on će otići u želju.....znaš već kako stvari stoje, naša uprava teško da će nekoga dovestiFK Sarajevo je napisao/la: Trebala bi njega nasa uprava dovesti barem pokusati
Mirza_Hordas je napisao/la:koliko znam on će otići u želju.....znaš već kako stvari stoje, naša uprava teško da će nekoga dovestiFK Sarajevo je napisao/la: Trebala bi njega nasa uprava dovesti barem pokusati![]()
![]()
trebamo i to čudo vidjeti pa da dovedu neko pojačanje ali baš da bude pojačanje
Hahahaha pa mogla bi ova uprava njemu jednu 6 miliona po sezoni dati ovaj mislio sam 6 kikirikija i klikeraZike_HzSa je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:koliko znam on će otići u želju.....znaš već kako stvari stoje, naša uprava teško da će nekoga dovestiFK Sarajevo je napisao/la: Trebala bi njega nasa uprava dovesti barem pokusati![]()
![]()
Zasto pricamo o sadasnjoj upravi !
Nemaju oni nista vise da pricaju s nama !
UPRAVA NAPOLJE , BIT` CE NAM LAKSE BEZ VAS(S NEKIM NOVIM ) !
Ja sam danas ostao frapiran izjavom cale u avazu.Kao pricekat cemo da se sagleda situacija,gdje i ko i da li nam treba pojacanja na odredjenim pozicijama pa cemo da reagujemo.Ma nek se j.ebu vise treba odmah da se daju sa potragom jer pet do dvanaes ce poceti da nam mazu oci kao imamo mi igracki kadar da se nosi do kraja sezone.J.ebo te jahovic ,kad svi znamo da 12,13 igraca je iznijelo jesen.Ma koji k..rac ja pisem vec treba uprava da odstupi i da dodju novi i ambiciozni ljudi.Zike_HzSa je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:koliko znam on će otići u želju.....znaš već kako stvari stoje, naša uprava teško da će nekoga dovestiFK Sarajevo je napisao/la: Trebala bi njega nasa uprava dovesti barem pokusati![]()
![]()
Zasto pricamo o sadasnjoj upravi !
Nemaju oni nista vise da pricaju s nama !
UPRAVA NAPOLJE , BIT` CE NAM LAKSE BEZ VAS(S NEKIM NOVIM ) !
Hahahahahahah skonto sam o cemu se radi,pomno poslusajte na 6.31,alaim udara klempu belosevicu i govori mu idi ljubi zastavu,vjerovatno aludirajuci na zastavu sa ljiljanima,a belosevic mu je zbog te klempe opsovao sveRz88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
Volim taj patriotizam.
Je li onaj opsovao Alaimu sve na kraju videa LOOOOOL, seljaka, ako jeste.
Mirza_Hordas je napisao/la:koliko znam on će otići u želju.....znaš već kako stvari stoje, naša uprava teško da će nekoga dovestiFK Sarajevo je napisao/la: Trebala bi njega nasa uprava dovesti barem pokusati![]()
![]()
jalehordas je napisao/la:Zeba trenira sa zeljom vec mjesec-dva nisam siguran..
Ako Bog da ce potpisat za Želju..
TheManiacs je napisao/la:jalehordas je napisao/la:Zeba trenira sa zeljom vec mjesec-dva nisam siguran..
Ako Bog da ce potpisat za Želju..
sta ti je Zeba znao samo igrati mali fudbal a na vrlkom terenu je los.nas ti mali turniri ne zanimaju nas zanima liga koju cemo osvojiti jer sve jace timove cekamo kuci a u prvom kolu idemo slobodi u goste koja je jako losa pa onda kuci i tad se priblizavamo sirokom na bod
za kosevo za sarajevo za horde zla sad pjevam ja daj go sarajevo nama vise ne treba
bh_navijac je napisao/la:imal vas na turniru danas![]()
![]()
Mirza_Hordas je napisao/la:bh_navijac je napisao/la:imal vas na turniru danas![]()
![]()
danas smo loše navijali to stoji a zna se ko je gazda što se tiče navijanja
još kad bi pojasnio šta hoćeš da kažešTheManiacs je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:bh_navijac je napisao/la:imal vas na turniru danas![]()
![]()
danas smo loše navijali to stoji a zna se ko je gazda što se tiče navijanja
TheManiacs je napisao/la:danas smo loše navijali to stoji a zna se ko je gazda što se tiče navijanja
još kad bi pojasnio šta hoćeš da kažešMirza_Hordas je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:danas smo loše navijali to stoji a zna se ko je gazda što se tiče navijanja
još kad bi pojasnio šta hoćeš da kažešMirza_Hordas je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:danas smo loše navijali to stoji a zna se ko je gazda što se tiče navijanja
Jel ovo provokacija neka ??Pirke_TM87 je napisao/la:još kad bi pojasnio šta hoćeš da kažešMirza_Hordas je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:danas smo loše navijali to stoji a zna se ko je gazda što se tiče navijanja![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, laznokrilo, MaroonBjelave, OzmoodPinglewood, supervizor, Velaxsa, Zagor i 36 gostiju.