S.S. Lazio

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: S.S. Lazio

Post Postao/la fedeltafrotta » 28 maj 2013, 11:11

jedna gospodska :mrgreen:

slika
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 29 maj 2013, 21:20

Fenomenalna ideja Petkovića i psihologa Corapija. U subotu su tajno snimili video sa ženama i curama te djecom naših igrača kao motivaciju za meč i pustili taj video u svlačionici prije utakmice. "Pobjedite za nas", bila je poruka koju su poslali i očito je upalilo. Bravo za Petkovića i za Corapija

Priča sa derbya:

Louis Saha je bio povrijeđen i tekmu je pratio sa tribina. Nakon toga, spustio se na teren kako bi čestitao saigračima, ali kada je počela proslava i dodjela medalja, sklonio se u stranu i nije htio na pozornicu s ostalima, jer nije sudjelovao u finalu i samo je posmatrao. To su primjetili Ciani i Dias, te su otišli do njega i vukli ga na pozornicu da proslavi sa ostatkom ekipe. Zadnju medalju trebao je primiti kapiten Stefano Mauri, koji je nakon šta su Ciani i Dias doveli Sahu na pozornicu, pozvao francuskog napadača da preuzme posljednju medalju koja je bila namjenjena njemu. Francuz je medalju uzeo skoro rasplakavši se na ovakvoj gesti kapitena Lazija. Tako je Mauri ostao bez medalje, ali je pokazao kako je Lazio prava momčad, puna poštovanja i pokazao kako se treba ponašati kapiten jedne momčadi
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 29 maj 2013, 21:22

JTS je napisao/la:Fenomenalna ideja Petkovića i psihologa Corapija. U subotu su tajno snimili video sa ženama i curama te djecom naših igrača kao motivaciju za meč i pustili taj video u svlačionici prije utakmice. "Pobjedite za nas", bila je poruka koju su poslali i očito je upalilo. Bravo za Petkovića i za Corapija

Priča sa derbya:

Louis Saha je bio povrijeđen i tekmu je pratio sa tribina. Nakon toga, spustio se na teren kako bi čestitao saigračima, ali kada je počela proslava i dodjela medalja, sklonio se u stranu i nije htio na pozornicu s ostalima, jer nije sudjelovao u finalu i samo je posmatrao. To su primjetili Ciani i Dias, te su otišli do njega i vukli ga na pozornicu da proslavi sa ostatkom ekipe. Zadnju medalju trebao je primiti kapiten Stefano Mauri, koji je nakon šta su Ciani i Dias doveli Sahu na pozornicu, pozvao francuskog napadača da preuzme posljednju medalju koja je bila namjenjena njemu. Francuz je medalju uzeo skoro rasplakavši se na ovakvoj gesti kapitena Lazija. Tako je Mauri ostao bez medalje, ali je pokazao kako je Lazio prava momčad, puna poštovanja i pokazao kako se treba ponašati kapiten jedne momčadi
Yebote zaplako sam na ovaj Maurijev potez, koji gospodin
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 29 maj 2013, 21:31

neće da postavi video, pa evo ovako :D

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... vp4B0awYX0

evo još par video snimaka sa derbya 8-)

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

NON MOLLARE MAI

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 29 maj 2013, 21:50

evo i nekoliko slika sa proslave :D

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

NON MOLLARE MAI

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 30 maj 2013, 01:07

I kaze ne voli Lazio.

Forza Lazio!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 jun 2013, 15:34

malo novosti 8-)

Candreva:
"Nikad ne bih igrao za romu,želim da postanem simbol za sve navijače Lazija. Deo mog ugovora je u posedu Udinesea,ali ja samo za Lazio želim da igram,sjajno se osećam ovde."
Navodno ce Tare otputovati u Brazil da zavrsi sve sto se tice Felipe Andersona i ocekuje se da ce sve biti gotovo do kraja nedelje. Ubacivanje Atletiko Madrida u trku za ovog momka je nagnalo nasu upravu da ubrza proceduru. Da li su ovo samo novinarske izmisljotine ili pak prave informacije,saznacemo vjerovatno za nekih 5-6 dana.
Libor Kozak se obratio upravi i zeli da napusti klub da bi dobio vecu minutazu, te ce najvjerovatnije napustiti klub. Mogao bi se preseliti na Friuli u Udineze, u zamjenu za otkup Kandrevinog ugovora.
za Lulića ;)
Navijači Lazija poručili čelnicima:"Nećete prodati čovjeka koji predstavlja pobjedu nad Romom!"

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 05 jun 2013, 12:17

Lazio se mora rijesiti igraca poput Kozaka i slicnih da bi postali ozbiljna ekipa, iako je momak bio golgeter EL, ipak je teska klada, i zna promasiti sto ni Inzaghi nije mogao.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 jun 2013, 18:59

nova zastava 8-)

slika

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 jun 2013, 16:33

Diego Novaretti(28) je novo pojačanje Rimskog Lazia !

Argentinski internacionalac igra u liniji odbrane,visok 193,bio je na meti Manchester Citija ali je odlaskom Mancinia stopirana dalja operacija. Sutra će stići u Rim,gde će proći lekarske preglede i potpisati ugovor sa prvom ekipom Rima.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 13 jun 2013, 18:52

Maurizio jedan od vođa grupe "San Basilio" ubijen je juče u Rimu!

R.I.P.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 jun 2013, 19:27

slika

1.3.1.2

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 13 jun 2013, 22:58

Andrej je napisao/la:Maurizio jedan od vođa grupe "San Basilio" ubijen je juče u Rimu!

R.I.P.
San Basilio je kvart u Rimu, a ubijen je nakon rasprave sa ocem i sinom .. naime, došlo je da saobraćajne nesreće, krenula je rasprava, sin izvadio pištolj iz auta, otac uzeo i pucao u momka .. eto to se desilo

NON MOLLARE MAI

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 13 jun 2013, 23:33

Kakve vi talente imate u Primaveri to je strasno. Za par sezona uz pravilan razvoj bi trebali imati barem 2 wc igraca i jos par poprilicno dobrih jer tesko je ocekivat da ce svi ispunit svoj potencijal. Na koga Petkovic racuna iduce sezone od tih mladica a ko ce na posudbu?
*La Roma non si tifa, si AMA!*

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 13 jun 2013, 23:42

politika kluba jebga :D najviše obećavaju Keita, Tounkara i Cataldi .. Petko je rekao da će voditi par njih na pripreme u Auronzo, prepostavljam ove nabrojane, kao i golmana Strakoshu

Cataldi je inače odbio City, rekao je da želi uspjeti u Laziju :D nadam se da će dobiti priliku da pokaže šta zna

generalno, niko od njih nije spreman za Serie A trenutno, sve ih treba u Serie B .. nikako u prvi tim pa da propadaju na klupi kao Rozzi, ili da ih Lotito šalje u svoj drugi klub Salernitanu, tamo negdje u niže lige

ali koliko sam mogao vidjeti, Keita je od sljedeće sezone u prvom timu, Tounkara će u primaveru, on je u ovim Alievi ili kako već :D za Cataldija ne znam

NON MOLLARE MAI

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 13 jun 2013, 23:54

Sta je sa onim Emmanuelom sto je igrao prosle godine za primaveru i trpao? odakle je Tounkara dosao? Znam da je Keita iz Barce.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 jun 2013, 00:01

i tounkara je iz barce došao

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 14 jun 2013, 00:20

Sani je bio na posudbi u Salernitanu, pa otišao u Biel, Švicarska 2 liga .. 30.06.'13 mu ističe posudba, ne znam šta će onda biti .. al' ne vjerujem da će napraviti nešto u karijeri .. Onazi se probio, ovaj vjerovatno neće

NON MOLLARE MAI

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 14 jun 2013, 08:42

slika
dopizdio romanistima i derbi i kup i lulic i 71. minuta :D

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 14 jun 2013, 19:58

ma quando ve passa? :lol: meni bi također dopizdilo da sam riomers :mrgreen:

NON MOLLARE MAI

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 3 gosta.