Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Neutral
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Neutral » 12 jun 2013, 19:42

Da, povreda je bila u pitanju. U sve tri utakmice bi bio siguran starter ;)

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 12 jun 2013, 19:52

kolašinac reko da mu otac sređuje BH pasoš ? nidje veze kakve su sad to priče
Vođa zna.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 jun 2013, 19:54

pusti majstora, ne zna majstor ko mu glavu nosa.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 12 jun 2013, 20:12

Ma nije ovo uopste majstor vec neki trol, sto se sunca u njegovom sjaju :mrgreen:
Majstor nikad nije bio pezimista sto se tice Rusilca :D

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 12 jun 2013, 20:14

AlenHalilovic je napisao/la:Ma nije ovo uopste majstor vec neki trol, sto se sunca u njegovom sjaju :mrgreen:
Majstor nikad nije bio pezimista sto se tice Rusilca :D
ja sam sto posto majstor evo pitaj me pitanje sto jedini majstor moze odgovoriti pitaj bosniancium liliuma jeli sam majstor

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 12 jun 2013, 20:21

Gdje je slika koja to dokazuje?

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 12 jun 2013, 20:32

Što se tiče teme "Je li Salihović zadnji vezni?" evo odgovora od Seje:
"Ja nisam zadnji vezni niti mi je to prirodna pozicija . Moje prirodne i najbolje pozicije su centralni vezni i ofanzivni vezni , a budale forumaši tvrde da sam najbolji na lijevom beku i zadnjem veznom."
A evo i slika koja to dokazuje
slika

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 12 jun 2013, 20:47

viKK je napisao/la:Što se tiče teme "Je li Salihović zadnji vezni?" evo odgovora od Seje:
"Ja nisam zadnji vezni niti mi je to prirodna pozicija . Moje prirodne i najbolje pozicije su centralni vezni i ofanzivni vezni , a budale forumaši tvrde da sam najbolji na lijevom beku i zadnjem veznom."
slika

Nemoj tako, pa nikovi: stokton i Miske10 su veliki poznavaoci fudbala, oni bolje od Seje znaju gdje on može igrati.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 12 jun 2013, 20:52

Salihovic ide na libera,to mu je prirodna pozicija,kao i Barbarezu,ali nemam sliku koja to dokazuje!

Emir000
Kontakt:

Post Postao/la Emir000 » 12 jun 2013, 21:00

viKK je napisao/la:Što se tiče teme "Je li Salihović zadnji vezni?" evo odgovora od Seje:
slika
pito sam ja i sea gdje mu je prirodna pozicija kaze seo slusaj braco ja sam ti za sve ali najbolje se snalazim u moje selo u sandzaku gdje mogu pojesti koliko god ovcavine ja hocu ja mu odgovrim aferim momcino ma ti si legenda pravi rusilac masallah idemo zajednu klanjati u meku

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 13 jun 2013, 13:58

slika
Zaboravio si jos samo napisat da je rekao i da je njegova prirodna pozicija,osim nabrojanih,i lijevi bek i da ima bezbroj slika koje to dokazuju.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 14 jun 2013, 13:10

Slika sve dokazuje hahaha,,,Aferim momciluko,,i poselami Sea

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 14 jun 2013, 14:32

Goran Galesic u Hajduku
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 jun 2013, 17:13

Begić i Baković nagovorili Izeta Hajrovića da igra za BiH

Izet Hajrović, švicarski reprezentativac sa bh. korijenima, ubuduće će igrati samo za BiH - saznaje Avazov "Sport" iz pouzdanih izvora.

Stariji Izet će se tako priključiti Seadu, supertalentiranom stoperu, koji je nedavno debitirao U -21 za BiH u meču protiv Albanije.

Novinar "Sporta" bio je na licu mjesta, odnosno na finalizaciji dogovora Elvedina Begića, predsjednika NSBiH, Jasmina Bakovića, generalnog sekretara NSBiH, Denijala Pirića, direktora reprezentacija, te Nijaza Merdanovića.

Hajroviće nije trebalo moliti. Nakon što se mlađi Sead sa roditeljima pojavio u Ljubljani, dovođenje starijeg Izeta, koji je igrao prijateljski susret za A tim Švicarske, bio je stvar tehnike. Tandem Begić i Pirić rutinski su priveli posao kraju. Saznajemo kako je na dogovoru bio najstariji Hajrović, Safet, otac dvojice iznimno darovitijih nogometaša.

Sead je stoper, a Izet vezni, ali može igrati i na drugim pozicijama. Kako se radi o mladim igračima u njima je Savez dobio igrače, barem za četiri, pet narednih ciklusa. Na "čestitanju" je bio i Vladimir Dado Petković, trener Lazija, koji jako dobro poznaje Hajrovića.

- Radi se o vrlo perspektivnim igračima - kazao je Petković za Hajroviće. Nakon vrlodobro obavljenog posla Begić i Baković su Hajroviće i Petkovića pozvali na ručak. Slavio je i Tarik Hodžić, legendarni golgeter Galatasaraya i vlasnik istoimene radnje.

Bila je to prilika da se NSBiH zahvali Petkoviću prigodnim poklom. Naš stručnjak, koji je ostvario sjajan rezultat sa Lazijom na poklon je dobio dres bh. reprezentacije na kojem je pisalo njegovo ime. Petkoviću je svojevremeno trener bio Denijal Pirić, uz Begića i Bakovića, najzaslužniji što je Savez u kratko vrijeme pod svoju zastavu stavio Ermina Bičakčića, Seada Hajrovića, Tina Sušića...

Saznajemo kako se priprema teren i za "privođenje" Bahrudina Atajića, perspektivnog nogometaša Celtica, zatim Dine Arslanagića. Pitanje je dana kada će i Sead Kolašinac i zvanično postati bh. nogometaš i A reprezentativac.

Begić, Baković, Pirić i saradnici zaslužili su čistu desetku za učinjen posao. Možemo samo žaliti da barem neko od pomenute trojke nije bio u Savezu kada se nudio i Zlatan Ibrahimović. Sada barem možemo biti mirni da reprezentacija neće više gubiti talentovane igrače. Rezultatima koje je Safet Sušić napravio, naš tim postao je izazov svakom mladom igraču.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 jun 2013, 17:16

hahaha taman kliknem na "pošalji" kad vidim ti već postavio :mrgreen: zanimljiv tekst, vidjećemo koliko istine ima u njemu.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 14 jun 2013, 17:16

Da to nisu ona imena koja je Marijan spominjao kad je se igrala utakmica u Rigi, vjerovatno jest. Bravo za savez!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 14 jun 2013, 17:19

Sad se stvarno stvara fin i jak roster reprezentacije.Jos da se ostvari transfer Đurića u Trapani.Ok,je druga liga Italije,ali kao treci napadac itekako moze da valja ;)
Sto se tice Izeta ako zaigra za BiH,tj ako je ovo istina vidim ga vec u Laziu.Cak mislim da ga je Petkovic ucijenio,zaigraj za BIH zaigrat ces i za Lazio :lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 14 jun 2013, 17:22

Ovaj Elvedin Begić dosad radi doktorski posao što se tiče reprezentacije, medjutim jedine zamjerke su po meni što nam je kvalitet lige iz godine u godinu slabiji i sve je više očitih namještanja. Još samo tome treba stati u kraj, pred nama će biti i svijetla buducnost u klupskom nogometu onog trenutka kada Vitez i Željo budu imali apsolutno isti tretman svih fudbalskih uposlenika, a dotad ćemo i dalje biti debelo ispod prosjeka na klupskom planu.

Ajde Elvedine i ostali još nam malo ligu riješite i sve super!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 jun 2013, 17:22

Od ovih potencijalnih reprentativaca najstariji je Bičakčić koji ima 23 godine.Hajrović za mjesec ipo 22, Sušić 21, Arslanagić 20, Atajić 19, Kolašina 19.Ova reprezentacija ima lijepu budućnost.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Fudbalbr1 i 30 gostiju.