Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Apsolutno nema nikakvih novosti u vezi Wazze..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Zatišje pred buru..........
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
alexferguson
- Kontakt:
Kakav Rooney u Arsenalu to je smijesno, ja bi iskreno volio da Rooney ode al sumnjam da ce Arsenal dati
pare koje Manchester bude trazio a to nece sigurno biti neka manja cifra. Pored toga on ima sedmicnu platu
oko 200 000funti i mislim da Arsenal nije u mogucnosti da pokrije njegove zahtjeve...
pare koje Manchester bude trazio a to nece sigurno biti neka manja cifra. Pored toga on ima sedmicnu platu
oko 200 000funti i mislim da Arsenal nije u mogucnosti da pokrije njegove zahtjeve...
Arsenal je mogućnosti da finansijski obezbijedi i Messija, stvar je da li žele dati toliku platu za Rooneya, navodno vidjen je i crnom Mercedesu.
Volio bih da grijesim , ali Rooney sa platom vecom od 200.000 funti sedmicno u Arsenali
,.... bitch please , mi se natezemo oko toga hocemo li kusur ili zvaku kada kupujemo igraca i da sada tek tako dovedemo Rooney-a
Izvor? Mada i da je vidjen, mozda dosao nesto kupit.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Više bi volio da Seo potpiše za nas, nego Ružni.
Inače, momak je legenda. Zna se na kog' mislim.
Inače, momak je legenda. Zna se na kog' mislim.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Sigurno vitrine za trofeje.trxel je napisao/la:Izvor? Mada i da je vidjen, mozda dosao nesto kupit.
Emiratima svakako ne trebaju.
neka fala. Bolje curu povedi.MElloo je napisao/la:kad arsenal osvoji trofej ja cu vam ga svima popusit
Vođa zna.
Ovakvi paćenici nemaju curenedim1993 je napisao/la:neka fala. Bolje curu povedi.MElloo je napisao/la:kad arsenal osvoji trofej ja cu vam ga svima popusit
Zašto nam ovaj dečko nudi seksualne usluge
Zna li on da ovdje nema zainteresiranih za takvu vrstu odnosa
Zna li on da su fudbalski navijači heteroseksualci i alfa mužjaci bez premca i da takvi kao on nisu poželjni ovdje?
Zna li on da ovdje nema zainteresiranih za takvu vrstu odnosa
Zna li on da su fudbalski navijači heteroseksualci i alfa mužjaci bez premca i da takvi kao on nisu poželjni ovdje?
Wenger ce da nesto skuca, neki ormar ako bude 1% sanse za trofej.Sigurno vitrine za trofeje.
Emiratima svakako ne trebaju.
Ma neka, smijete se sad al nećete uskoro, biće trofeja za nas a vi.se za svoje sekirajte.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Sa Zirokopterom u napad na klempu iduce godine.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Rockefeller
- Kontakt:
Jao isprepadane djece. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.