Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Dzaba nekim ljudima ovdje pricati o fudbalu kad minimalno pola ljudi ovdje kopacki u zivotu nije vidjelo a kamo li da ih je obuklo ikada i igralo...
Ma ne moze flasa i nogometna karijera, cak ni u nasim ligama..OK popiti jednom-dva puta u mjesecu, to je za neki solidni nivo i vise nego dovoljno..Sve vise toga je i za nase uslove previse.....
Pa covjece zaradjujes hljeb na osnovu toga i bilo koji prof igrac se max cuva tog zla...Jel pocnes dojiti flasu jarane uhvati se ti harmonike, nema od tebe na terenu nista...Bilo je talenata barem u BIH sto su mogli biti medju prvih 10-20 u svjietu u svaka doba, no flasa im nije dala maket iz mahale
Ma ne moze flasa i nogometna karijera, cak ni u nasim ligama..OK popiti jednom-dva puta u mjesecu, to je za neki solidni nivo i vise nego dovoljno..Sve vise toga je i za nase uslove previse.....
Pa covjece zaradjujes hljeb na osnovu toga i bilo koji prof igrac se max cuva tog zla...Jel pocnes dojiti flasu jarane uhvati se ti harmonike, nema od tebe na terenu nista...Bilo je talenata barem u BIH sto su mogli biti medju prvih 10-20 u svjietu u svaka doba, no flasa im nije dala maket iz mahale
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
- Ponos Torina
- Kontakt:
Bob_Rock je napisao/la:Dzaba nekim ljudima ovdje pricati o fudbalu kad minimalno pola ljudi ovdje kopacki u zivotu nije vidjelo a kamo li da ih je obuklo ikada i igralo...
Kod nas talenti,potencijali neuspjevaju....
Ja sam mogao imati karijeru extra ali nisam imao para da platim nije imao ko da me gura ali sta sad da radim(sve je ostalo na tom mogao sam)nisam ni pio ni pusio bio sam sportista 100% na sat svaki dan u mjesecu sam ustajao u 7-8 sati ujutro trenirao mimo treninga ali svemu dodze kraj i na kraju nisam uspjeo iz vise razloga,imao sam kvalitet ali od kvaliteta i talenta ima nesto prece!!!!!
i mani se sebe vise i price da bi ti ovo i ono,proslo je i tvoje i moje vrijeme!!
Mladzu raju mislim na ove koji imaju do 17 godina neka se trude neka pokusavaju,prvo sebi pokazite da mozete napredovati mozda vas sreca posluzi i budete primjeceni..
Ja sam se htio aktivirati prije 3 godine kad sam jos bio u top formi ali su mi pare trazili i tako karijera good bye.
Pozz svima,nedajte da vas prevare...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 30 nov 2009, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- rob do bagro
- Kontakt:
Kako je meni vokri sto ti ne igras za repku 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Danas je rodendan naseg reprezentativca Damira Mirvica. Ima sad 27. godina.
Sve najljepse mu zelim!
Sve najljepse mu zelim!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Tarik14 je napisao/la:Danas je rodendan naseg reprezentativca Damira Mirvica. Ima sad 27. godina.
Sve najljepse mu zelim!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Tarik14 je napisao/la:Danas je rodendan naseg reprezentativca Damira Mirvica. Ima sad 27. godina.
Sve najljepse mu zelim!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Red je bio otvoriti novu temu za Mirvićev rođendan.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Glupost,onda bi svakom gracu otvaraliŽeljovac je napisao/la:Red je bio otvoriti novu temu za Mirvićev rođendan.
A C A B !
Na vaser u Puracicima....

Mi smo iz Zenice, neka se ori,
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
S obzirom da je tema SENIJAD IBRICIC zakljucana, na pomolu je spekulacija ili istinita informacija koja se odnosi na Senijadov transfer :
U pitanju je Blackburn
"IZ HAJDUKA ću otići samo u slučaju dođe li nemoralna ponuda. Morali bi njome biti zadovoljni i klub i ja pa bi se onda moglo razgovarati", rekao je nedavno Senijad Ibričić.
Čini se da je takva ponuda upravo sletjela na Poljud. Blackburn, koji je već odveo Nikolu Kalinića, navodno za BiH fantazistu nudi sedam milijuna eura.
Informacija o interesu Blackburna stigla je uoči Ibričićeva potpisivanja novog i unosnijeg ugovora s Hajdukom. Ibričić je sa 150 tisuća eura godišnje plaće daleko od najbolje plaćenih igrača poput Anasa Sharbinija i Florina Cernata iako je prema mnogima najbolji igrač Hajduka.
Mediji su proteklih tjedana izvještavali da Ibru žele Wolfsburg, Blackburn, Celtic, Koeln, Galatasaray, HSV...
U pitanju je Blackburn
"IZ HAJDUKA ću otići samo u slučaju dođe li nemoralna ponuda. Morali bi njome biti zadovoljni i klub i ja pa bi se onda moglo razgovarati", rekao je nedavno Senijad Ibričić.
Čini se da je takva ponuda upravo sletjela na Poljud. Blackburn, koji je već odveo Nikolu Kalinića, navodno za BiH fantazistu nudi sedam milijuna eura.
Informacija o interesu Blackburna stigla je uoči Ibričićeva potpisivanja novog i unosnijeg ugovora s Hajdukom. Ibričić je sa 150 tisuća eura godišnje plaće daleko od najbolje plaćenih igrača poput Anasa Sharbinija i Florina Cernata iako je prema mnogima najbolji igrač Hajduka.
Mediji su proteklih tjedana izvještavali da Ibru žele Wolfsburg, Blackburn, Celtic, Koeln, Galatasaray, HSV...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Željovac je napisao/la:Red je bio otvoriti novu temu za Mirvićev rođendan.
imaš pravo, treba otvoriti temu za njegov rođendan jer se ipak rođendan slavi samo jednom u godini
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Je li on ustvari ikad igro za repku? Uvjek na klupi...(ili na tribinama).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Jackie_Chan
- Kontakt:
Igrao je samo protiv RijekeCartman je napisao/la:Je li on ustvari ikad igro za repku? Uvjek na klupi...(ili na tribinama).
- TheManiacs
- Kontakt:
i morali smo izgubitiJackie_Chan je napisao/la:Igrao je samo protiv RijekeCartman je napisao/la:Je li on ustvari ikad igro za repku? Uvjek na klupi...(ili na tribinama).
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
supic branio:D jest bgmi ne lazem sveg mi!! branio supic
....i to su pobjedili 2-0....

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Jesu to prva 3 golmana slomili noge?LIvada je napisao/la:supic branio:D jest bgmi ne lazem sveg mi!! branio supic![]()
![]()
![]()
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
ma ne lazem..znam da je cudno al branio liktanzla je napisao/la:Jesu to prva 3 golmana slomili noge?LIvada je napisao/la:supic branio:D jest bgmi ne lazem sveg mi!! branio supic![]()
![]()
![]()
![]()
ma sad je ova nova gripa pa mozda je ona...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
A vi pametujte i dalje
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ibricic ce u Blackburn za 7 milja, prenose hrvatski mediji
Ev sad ja gledo na RTL HR Ibricic demantovo btw nerealno mi je 7 miliona za Ibricica
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Trenutno korisnika/ca: Diadora, GG3, juka55, legendarnadruga, Mocvara1991 i 42 gosta.