Saznali mu čak ime djevojke te i nju često spominjale, pa kletve njemu, te Harisu Seferoviću
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Kad se sjetim šta su mu sve nagovarali kada je odigrao prijateljsku utakmicu za Švicarsku
Saznali mu čak ime djevojke te i nju često spominjale, pa kletve njemu, te Harisu Seferoviću
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
E haj se sad Izete fino lijepo izvini Dzeki ljudini. 
PS. Šta je s onim Dilaverom ?
Jesmo strašni ocm.bagrcavi je napisao/la:Od ovih potencijalnih reprentativaca najstariji je Bičakčić koji ima 23 godine.Hajrović za mjesec ipo 22, Sušić 21, Arslanagić 20, Atajić 19, Kolašina 19.Ova reprezentacija ima lijepu budućnost.
PS. Šta je s onim Dilaverom ?
pic.ka obicna!te Harisu Seferoviću
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Marsal
- Kontakt:
Joj kad se sjetim kako su naši Begovića jedva nekako prihvatili nakon Kanada ili Bosna pa onda propuštanja reprezentativnih obaveza jednom i nejavljanja na telefon Papetu.Neutral je napisao/la:Kad se sjetim šta su mu sve nagovarali kada je odigrao prijateljsku utakmicu za Švicarsku![]()
I dan danas ima onih koji mu zlobno dobace neku na forumu.
E sad možeš li mislit kako će bit Iz(m)etu Hajrovicu? Pa da prvih 10 kola postigne 10 golova i 10 asistencija bit će rutavo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mislio da će mu u Swici biti bolje, odsjedio na klupi jednu prijateljsku utakmicu , i sad nije pozivan za duel sa Ciprom. Brzo je shvatio da je pogrijesio
Extra je igrač Izet.
Ako je ovo sve istina odlicno za buducnost!
znaci Bico, Hajrovici, Tino Susic, Atajic, Seo rusilac i Dino Arslanagic (sto me jako raduje)
daj boze
znaci Bico, Hajrovici, Tino Susic, Atajic, Seo rusilac i Dino Arslanagic (sto me jako raduje)
daj boze
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Extra igrač, al' zato čovjekoliki Van Persie.Extra je igrač Izet.
Prvo trebaju Dzeko i ostali igraci prihvatit njega. Svi znamo za onu izjavu, istinita ili ne, Dzeko je ocito povjerovao dovoljno u to da reaguje u medijima. Zasto narusavat atmosferu za igraca koji iskreno nije nista vise nego za klupe? Ne treba pravit lude poteze.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
nove slike sea

Eto i Izet Hajrovic ce igrati za BiH , sto kazu ipak krv nije voda 
Sad treba nastaviti sa Hrgotom i Dilaverom pa tako dalje da konacno imamo izbor igraca te da ne moramo strijepiti od povreda, suspenzija i pada u formi igraca.
pa ljudi znaju raditi svoj poso, nebi uradili ovaj potez da nisu prije rijesili to pitanje. ne sikiraj se covjeceCartman je napisao/la:Prvo trebaju Dzeko i ostali igraci prihvatit njega. Svi znamo za onu izjavu, istinita ili ne, Dzeko je ocito povjerovao dovoljno u to da reaguje u medijima. Zasto narusavat atmosferu za igraca koji iskreno nije nista vise nego za klupe? Ne treba pravit lude poteze.
pitanje je jeli je on tu izjavio i napravio
eto dobili smo tri sandzaklije,, sead kolasinac, sead hajrovic, izet hajrovic, da se pridruzu spahicu i medunjaninu,, steta sto nemamo ljajica
eto dobili smo tri sandzaklije,, sead kolasinac, sead hajrovic, izet hajrovic, da se pridruzu spahicu i medunjaninu,, steta sto nemamo ljajica
Spahic Sandzaklija?Emir000 je napisao/la:pitanje je jeli je on tu izjavio i napravio
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
babo mu je sandzo mama hercegovka,, bas kao seoemir79 je napisao/la:Spahic Sandzaklija?Emir000 je napisao/la:pitanje je jeli je on tu izjavio i napravio
ovog hajrovica ja nikad necu prihvatit cak sta vise hebat cu mu sve prvu utakmicu na bilinom.on je prekrizen kod vecine nasi navijaca. iskreno nije zasluzio ovo volio bi da i nasi igraci isto razmisljaju i nikad ga neprihvate..
bakovicu majmune
nema odmora dok traje obnova
Al vam je Dzeko fino isprao mozak.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
A šta je s onim napadačem iz Teplica, kako se već zove? 
Seo je legendaEmir000 je napisao/la:babo mu je sandzo mama hercegovka,, bas kao seoemir79 je napisao/la:Spahic Sandzaklija?Emir000 je napisao/la:pitanje je jeli je on tu izjavio i napravio
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Mahmutović je u Teplicama, mislim da je bio prvi strijelac momčadi, te je potegao pri kraju sezone kada je trebalo, svojim golovima je ekipu spasio od ispadanja u niži rang takmičenja.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Slaže se ekipa, kako rezultati privlače igrače i jačaju im patriotizam.
Mora se odati priznanje ovoj garnituri u Savezu, zaista jako lijepe vijesti donose.
Mora se odati priznanje ovoj garnituri u Savezu, zaista jako lijepe vijesti donose.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!